8 Grunde til Galaxy Note 8 Beats iPhone X - Artikler

8 Grunde til Galaxy Note 8 Beats iPhone X

Den nye iPhone X er en fristende smartphone til potentielle købere, men det er ikke perfekt. Mens der er meget at elske, er der flere grunde til at overveje noget andet som Galaxy Note 8. Med det i tankerne er her 8 grunde, Galaxy Note 8 slår Apples nye iPhone X.

I år udgav Apple tre nye telefoner. IPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. Og mens de to første svarer til tidligere modeller, er den nye iPhone X helt omdesignet med en kant-til-kant display.

Læs: iPhone X Trådløs opladning: Hvad skal du vide

IPhone X signalerer et stort skift i design og funktioner til Apple. Hjem-knappen og Touch ID er begge væk, erstattet med en smuk kant til kant OLED-skærm. Resultatet er, at fronten er alle på displayet, og brugerne skal låse op med telefonen med Face ID, en ny ansigtsgenkendelse softwarefunktion.

Her sammenligner vi begge flagskibs smartphones. Alt fra skærmstørrelse, dobbeltkameraer, softwarefunktioner og den høje pris. Dette er hvad du behøver at vide, og hvorfor noten 8 slår iPhone X.Mens Apple kaldte iPhone X "fremtiden for smartphone", er mange af dens funktioner let tilgængelige på Android-enheder, især Galaxy Note 8. Derfor er sammenligninger mellem de to øjeblikkeligt kommet i tankerne.

Faktisk ser mange på iPhone X og tror, ​​at Apple spiller indfangning. Den bezel-fri skærm, ansigtsgenkendelse, trådløs opladning og mere - er ikke noget nyt til Android.

På et eller andet tidspunkt var alle disse funktioner tilgængelige på Android-enheder først. Kombiner dem alle, og du får Galaxy Note 8. Når det er sagt, er der mange ting at overveje, når du vælger din næste smartphone. Apple vs Android-økosystem, Googles forudinstallerede apps, kameraet, eller hvis du har brug for S-Pen-stylus eller ej.

Alle har forskellige ønsker, behov og præferencer. Hvis du er på hegnet om hvad der er næste for dig, vil vi hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Det er derfor, vi tror, ​​at Galaxy Note 8 slår iPhone X.

Større og bedre skærm


Både iPhone X og Galaxy Note 8 har smukke, bemærkelsesværdige skærmbilleder. For første gang nogensinde bruger Apple en OLED-skærm, ikke et LCD-skærm. Tillader lysere og rige farver, dybe sorte og forbedret batterilevetid. Apple kalder det en "Super Retina Display".

Samsung har brugt AMOLED-skærme siden den første Galaxy, og den nye Galaxy Note 8 har den bedste AMOLED-skærm til dato. Det er større, lysere og har ikke en stor udskæring øverst som iPhone X.

IPhone X har en 5,8-tommers OLED-skærm, der er lidt højere og tyndere end de fleste telefoner, hvilket gør den fysisk mindre end iPhone 7 Plus. Giver købere mere skærm i en mindre pakke, der er lettere at holde og bruge. Ligesom Galaxy S8.

Samsungs Note 8 har en stor 6,3-tommers AMOLED-skærm, som også er høj og tynd. Så mens telefonen er større, er den ikke gigantisk. Ikke alle vil dog have en stor skærm, så det er noget, du skal beslutte dig selv.

To vigtige områder, hvor Samsung har den øverste hånd, er skærmopløsningen og lysstyrken. Noten 8 har en 2960 x 1440 Quad-HD-opløsning versus iPhone X ved 2436 × 1125. Samsung har flere pixels per tomme. Så fungerer Galaxy Note 8-skærmen utrolig udendørs og har 1200 lysstyrker sammenlignet med iPhone X på 625 nits. Samsungs telefon bliver dobbelt så lys.

Galaxy Note 8 skærmen er større, bedre, lysere og har ikke et hul øverst på skærmen, der kommer i vejen.