5 ting at gøre før iOS 9.1 udgivelsesdato - Artikler

5 ting at gøre før iOS 9.1 udgivelsesdato

Vi har ikke en officiel iOS 9.1 udgivelsesdato, men det betyder ikke, at du skal sidde på dine hænder og vente på operativsystemets første milepælsopgradering. Nej, der er et par ting, som iPhone, iPad og iPod touch-brugere skal gøre, før iOS 9.1-udgivelsen kommer.

Sidste måned udgav Apple fire iOS 9 opdateringer. Det udgav iOS 9.0, den opdatering, som Apple lovede på scenen under sin iPhone 6s lanceringsbegivenhed i september. Det udgav iOS 9.0.1, en lille fejlrettelse opdateret, der tacklede nogle irriterende iOS 9 problemer. Det udgav iOS 9.0.2, en anden opdatering rettet mod at squashing bugs. Og det udgav iOS 9.1. Sort af.

Den 11. september udgav Apple den første iOS 9.1 beta opdatering til iPhone, iPad og iPod touch. Takket være beta og dets status som en x.1 milepæls opgradering, ved vi, at opdateringen af ​​iOS 9.1 bliver meget større end iOS 9.0.1 og iOS 9.0.2. Og det har folk spændt på.

Thing er, vi har stadig ikke en iOS 9.1 udgivelsesdato, og der er chancen for, at Apple ikke vil slippe ud en gang før.Apple bekræfter typisk udgivelsesdatoer på scenen under lanceringsbegivenheder. Og med oktober-mediebegivenheden planlagt, kan iOS 9.1-opdateringen komme ud af tynd luft. Vi har set det sket mange gange før, og vi får se det ske igen.

Med en iOS 9.1 udgivelsesdato i horisonten er det på tide at begynde at være opmærksom på Apples kommende udgivelse. I dag vil vi fortælle dig om et par ting, vi tror, ​​du skal gøre, før iOS 9.1-udgivelsesdatoen kommer.

Vi får muligvis ikke en officiel meddelelse, så du bør tænke på at gøre disse ting hurtigere end senere.

Bestem, hvis det er værd at prøve tidligtDen første ting, du vil gøre inden udgivelsesdatoen for iOS 9.1, bestemmer, om opdateringen af ​​iOS 9.1 er værd at prøve forud for offentliggørelsen.

Apples iOS 9.1 opdatering er tilgængelig i beta formular, og Apple har for nylig udgivet sin femte beta opgradering, iOS 9.1 beta 5. Der er en god chance for, at iOS 9.1 beta 5 bliver den sidste version af iOS 9.1 betaen. Det er dog ubekræftet.

For at hjælpe dig med at træffe en beslutning, har vi samlet en liste over grunde til, hvorfor du måske, og måske ikke, vil prøve iOS 9.1 beta lige nu. Hvis du er på hegnet, tag et kig på det. Det kunne hjælpe med at svinge dig til den ene side eller den anden.