4 grunde til ikke at installere Galaxy Tab Oreo & 5 grunde du bør - Artikler

4 grunde til ikke at installere Galaxy Tab Oreo & 5 grunde du bør

Samsung Galaxy Tab Android Oreo opdateringen ruller ud, hvilket betyder, at din opgradering kunne komme snart. Selv om der er nogle gode grunde til at installere softwaren på din enhed med det samme, er der også nogle grunde til, at du måske vil vente et par timer, et par dage eller længere, før du installerer.

Samsung tog sin søde tid med Android 8.0 Oreo, men softwaren er endelig rullende ud til Galaxy-enhedsejere over hele kloden.

Virksomheden startede med flagskibe som Galaxy S8 og Galaxy Note 8, men har siden flyttet til ældre enheder som Galaxy S7 og Galaxy Tablet.

Samsungs start med Galaxy Tab S3 Oreo opdateringen, men tabletter som Galaxy Tab A8 og Galaxy Tab A10.1 vil modtage Android Oreo senere i år. Vi har ikke en tidsplan, men hold øje med i sommer.

Hvis du har holdt tabs på Samsungs fremskridt, ved du, at dens Android Oreo-software er fyldt med nye funktioner og forbedringer, som omfatter virksomhedens Experience 9.0-brugergrænseflade. Hvis du ejer en Galaxy tablet, er der meget at være spændt på.

Når det er sagt, forårsager Android Oreo problemer for nogle brugere af Galaxy Tab. Vi har hørt om fejl og vi har hørt om forskellige præstationsproblemer. Softwaren er ikke perfekt, og du vil gerne nærme opgraderingen med forsigtighed, især hvis du har en stor oplevelse på Android Nougat.

Problemer eller ej, skal de fleste brugere installere Android 8.0 Oreo, snart det kommer. Nogle af jer vil måske endda springe over OTA'en og installere softwaren manuelt lige nu.

I denne vejledning til Galaxy Tabs Oreo opdatering tager vi dig gennem de bedste grunde til at installere og de bedste grunde til at vente. Nogle af jer kunne have gavn af at holde sig fast på Nougat lidt lidt længere.

Installer Android Oreo for strammere sikkerhed


En af de bedste grunde til at installere Android Oreo på din Galaxy Tab snart, efter at den er ankommet, er til sikkerhedsopgraderingerne.

Samsungs første bølge af Galaxy Tab Oreo opdateringer har bragt selskabets april-sikkerheds patches. Disse patches indeholder vigtige opgraderinger fra Google og Samsung, og de vil hjælpe med at beskytte din tablet og de data, du opbevarer på det, mod skade.

Hvis du ikke fik eller springet over en sikkerhedsopdatering fra en tidligere måned, får du også disse patches, når du installerer Android Oreo på din Galaxy Tab.

For mere om indholdet af Samsungs seneste sikkerhedsopdateringer kan du se på virksomhedens hjemmeside. Det går over dem i detaljer.

Galaxy Tabs Oreo opdatering bringer også forbedringer til Samsungs Find My Mobile. Opgraderingerne omfatter evnen til eksternt at sikkerhedskopiere Secure Folder til Samsung Cloud, hvis du taber din tablet.