2017 iPad opdateringer Start med 9,7 tommer iPad i stedet for iPad Air 3 - Artikler

2017 iPad opdateringer Start med 9,7 tommer iPad i stedet for iPad Air 3

2017 iPad opdateringen er her med en ny 9,7 tommer iPad, der erstatter iPad Air 2. Mens du måske vil kalde dette iPad Air 3, er det teknisk set kun 9,7 tommer iPad.

Apple holder Retina displayet, men leverer et mere attraktivt prispunkt. WiFi iPad er $ 329 og LTE iPad er $ 459. Apple annoncerede ikke en 2017 iPad mini på nuværende tidspunkt, og der var ingen iPad Pro 2 annoncering.

Den nye iPad kommer til salg fredag ​​på Apple Store online og vil være tilgængelig i butikker næste uge.IPad 2017 fås i sølv, guld og rumgrå. Apple meddelte også Apple Clips-appen og et produkt (RED) iPhone 7.2017 iPad lineup ankommer med 9,7-tommer iPad, som er hovedsagelig iPad Air 3.

Apple tilbyder 32 GB og 128 GB lagerstørrelser til den nye 9,7 tommer iPad. Forøgelsen i lageret tilføjer $ 100 til prisen. Du kan også tilføje AppelCare + til $ 99.

Apple lytter ikke længere til iPad Air på hoved Apple Store, selvom iPad mini 4 stadig er fremhævet for øjeblikket.

"IPad er verdens mest populære tablet. Kunder elsker den store 9,7 tommer skærm til alt fra at se tv og film, surfe på internettet, gøre FaceTime-opkald og nyde billeder, og nu er det endnu mere overkommeligt, siger Philip Schiller, Apples senior vice president for Worldwide Marketing i en pressemeddelelse, der annoncerer det nye produkt. "Nye kunder og alle, der ønsker at opgradere, vil elske denne nye iPad til brug i hjemmet, i skole og på arbejde, med sin smukke Retina-skærm, vores kraftfulde A9-chip og adgang til de mere end 1,3 millioner apps designet specielt til det. ”Den nye 9,7-tommers iPad fås i tre farver.

Den nye iPad indeholder Touch ID, Apple Pay og understøtter Slide Over, Split View og Picture i multitasking af billeder. Den nye iPad kører iOS 10 og vil modtage en opdatering til iOS 10.3 i den nærmeste fremtid. Apple pakker i en ny Apple A9-processor med en M9-coprocessor. LTE-modellen arbejder på Verizon, AT & T, Sprint, T-Mobile og GIGSKY. På bagsiden af ​​den nye 9,7-tommer iPad indeholder Apple et 8MP kamera og der er et 1.2mp kamera på forsiden.

Brugere skal bruge en ny sag, da de 9,7-tommers iPad Pro-tilfælde ikke passer, og det ser ud til, at iPad Air 2-tilfældene heller ikke passer til den nye iPad. Apple sælger Polyurethans Smart Cover til iPad til $ 39 i kullgrå, hvid, midnattsblå, pink sand og (RED).

Alt, hvad vi forventer, at Apple annoncerer i 2017

iPhone 8


Vi forventer iPhone 8 fra Apple i år. Dette er flagskibet iPhone i 2017, og det kan kun komme i en størrelse.

Forvent en stor 5,8 tommer eller 5,5 tommer skærm i en telefon, der ikke er meget større end iPhone 7.

Apple skifter til OLED, ligesom skærme på Samsungs smartphones. Forvent en ny kant til kant display og se Touch ID som en del af et display uden fysisk hjem-knap.

Tæl på et helt nyt design, trådløs opladning og en hurtigere processor til at strømme, hvad der måske er den dyreste iPhone endnu. Den seneste lækage viser en oversigt over iPhone 8 direkte fra Apple.

Vi forventer en iPhone 8-udgivelsesdato i efteråret, kort efter en Apple-begivenhed. iPhone 8 koncept af Georgy Pashkov.