2016 Toyota Prius Review - Artikler

2016 Toyota Prius Review

2016 Toyota Prius er en imponerende bil, der overraskede og forbavset os, mens du bruger en uge med at køre denne hypereffektive bil.

2016 Prius Three hatchback er ikke en stikkontakt i elbil med et specifikt sortiment. Det er en hybrid, der kombinerer en gas og en elektrisk motor til en enkelt bil for at levere 58 MPG i vores test og en rækkevidde på op til 500 miles på en enkelt fyldning.

Ny for 2016 har Toyota Prius et mere aggressivt look med mere stiliserede linjer. Du vil bemærke dette på forsiden, men især på bagsiden af ​​Prius, hvor zig-zag baglygter og kurver hurtigt fanger din opmærksomhed.Før du kører en hybridbil, har du bekymringer om acceleration, ydeevne, hastighed og et behov for at køre med en blød fod. Dette er den første hybridbil, jeg har kørt i nogen rigtig lang tid, og jeg havde de samme spørgsmål.

2016 Prius er ikke slash når du skal komme op til fart for at komme på motorvejen eller for at indhente en langsom og slumrende gammel bil på en tovejskørsel. Afbryderen fra elektrisk til benzin er så sømløs, at du ikke kan vide, medmindre du er opmærksom på motorlyden eller kigger på de forskellige skærme for at fortælle dig, hvordan du kører.

Jeg kan godt lide, at 2016 Prius tilbyder tre forskellige steder at se for at se, hvor venlig du kører - på bindestreg, på infotainment skærmen og på heads up displayet. Når det er sagt, synes jeg virkelig, at du ikke behøver at være opmærksom på dem for at få en anstændig brændstoføkonomi.

2016 Toyota Prius starter på $ 24.200, mens Prius Three vi kørte starter på $ 26.250. Med Advanced Technology Package og andre opgraderinger er MSRP af vores model $ 29.842.

2016 Toyota Prius Driving & PerformanceMens der er noget at sige om den imponerende kraft og kørestil, som en Mustang GT, Dodge Challenger eller Lexus RC F leverer - det er imponerende, hvad Toyota kan klare med den lille 1.8L 4-cylindrede motor, der hviler under emhætten.

Under gennemgangen af ​​hvert af disse køretøjer var en tur til tankstationen noget, som jeg gjorde hver få dage, men i løbet af en uge med Prius Three tænkte jeg ikke engang på at kontrollere, hvor den næste tankstation var.

Toyota Prius kan ikke levere den samme spænding som en sportsvogn, men i forhold til de daglige chauffører, som mange af os er afhængige af - en Ford Fusion, en Toyota Camry eller en Honda Civic - er den i ballparken.

Styringen er lydhør og den lille bil er hurtig at accelerere, når du skal komme til at køre eller køre. Kørsel gennem byen og på motorvejen med hastigheder på 75 miles i timen følte Prius aldrig, at der var brug for noget mere, end det allerede var kommet til bordet.Prius omfatter fire kørselsformer; Normal, ECO, El og Strøm. Hvis du skifter til Power, får du et lille boost i den samlede ydelse, mens ECO hjælper med at maksimere brændstoføkonomien.

Toyota indeholder brændstoføkonomiske data på infotainment skærmen, så du nemt kan se din kørsel statistik, herunder hvor meget energi regenereres.

Par en god køreoplevelse med de 58 miles per gallon, som jeg opnåede i denne uge, og det er en klar vinder for chauffører med en daglig pendling. Dette overstiger EPA-skønet, og bortset fra nogle få ture for specifikt at teste, hvordan miljøvenlige jeg kunne køre, ændrede jeg ikke dramatisk, hvordan jeg kører.

2016 Toyota Prius Design & Interior2016 Prius Three-design er mere aggressiv end på tidligere modeller, med skarpere linjer, der trækker øjet og en opmærksom søgerende med zigzag-baglygter.

Vi kan lide et mere sportsligt udseende af Prius Three og hatchbacken er en vigtig mulighed, der giver brugerne mulighed for at bære en imponerende mængde, selv om bilen er kompakt.

Den hvide centerkonsol og accenter i vores 2016 Prius Three review låntager tager helt sikkert noget at vænne sig til, og mens jeg sætter pris på Sci-Fi-farveskemaet, kom min kone aldrig til denne hvide accent.Toyota monterer en lille, legetøjsagtig blå shifter midt i dashen. Det virker perfekt fint og tager kun en tur til at tilpasse sig. Den blå finish inviterer praktisk talt passagererne til at røre ved det, bare bede dem om at undgå at gøre det mens du kører.

Sæder i Toyota Prius Three er komfortable, med højde- og afstandsjusteringer. Bagsædet passer til voksne passagerer uden knæ, der rører sædet foran. Der er plads til at oplade telefonen i bagsædet. Føreren kan styre opvarmning og afkøling for at fokusere kun på forsiden af ​​bilen, eller at medtage hele bilen.

Fold ned den bageste spiser og brug hatchbacken til at udvide Prius Three's lasthuller.2016 Toyota Prius Technology & Safety2016 Toyota Prius indeholder en stor berøringsskærm, der understøtter alt det grundlæggende, som satellitradio og Bluetooth-forbindelse - og det omfatter også support til apps som Pandora, sportsresultater og en måde at kontrollere gaspriserne for den sjældne tid, du skal fylde . Systemet er lydhør og indeholder nemme at bruge talekontrol.

Brugere får også en bred skærm i midten af ​​bindestreget, der erstatter de traditionelle målere med en skærm for at vise dig hurtighed, hvor miljøvenlig din kørsel er, og for at hjælpe dig med at køre bedre for at spare gas.En anden interessant mulighed er Heads Up Display eller HUD, som giver dig mulighed for at se hastigheden, øko muligheder og retninger på forruden foran føreren. Det er en cool måde at se de vigtige detaljer, mens du ser lige ud. Du kan slå denne til eller fra.

Sikkerhedsfunktioner inkluderer radar cruise control, der automatisk justerer til hastigheden af ​​trafikken foran dig, så der ikke er behov for konstant at skifte med cruise control. Lane Departure Assist med Lane Keeping Assist meddeler dig, hvis du krydser over en vejlinje og forsøger at styre dig tilbage i din bane. Dette er ikke selvkørende, det er en hjælpefunktion for at holde dig sikker. Toyota indeholder også automatiske højbjælker, så du ikke blinker modgående trafik med dine brights.

Selvom vi ikke kunne teste det, indeholder 2016 Prius Three med Advanced Technology Package også et præ-kollisionssystem med gågadeopdagning for at holde dig og folk på gaden i nærheden af ​​dig sikker.

2016 Toyota Prius Tre Review SummaryDer er en grund til, at Toyota sælger så mange Prius biler hvert år: Det er den perfekte bil til pendling. Med det handler du lidt af kraften i en benzin-kun bil for det faktum, at du sjældent vil besøge en tankstation.

Jeg følte aldrig, at jeg havde brug for mere strøm til at zip gennem et kryds eller sammenflette på en motorvej. Overgangen fra elektrisk til gas var glat og sømløs, hvilket gav en behagelig tur.

2016 Prius Three er praktisk, uden de kompromiser du måske tror det har.