10 ting at vide om iPhone 6 Plus iOS 9.0.2 Update - Artikler

10 ting at vide om iPhone 6 Plus iOS 9.0.2 Update

Når du har brugt iPhone 6 Plus iOS 9.0.2-opdateringen i næsten en uge, er det tid til at se nærmere på, hvad denne opdatering bringer, hvordan den udfører og de andre vigtige detaljer, som du skal vide om den seneste iOS 9-opdatering.

Apple leverede iOS 9-opdateringen i midten af ​​september, med en lang række nye funktioner til iPhone 6 Plus. Siden denne opdatering skubber Apple hurtigt to nye iOS 9-opdateringer til at rette fejl og problemer med iOS 9.

IOS 9.0.2-opdateringen er ikke unik for iPhone 6 Plus, men med hver enhed ser vi små forskelle i, hvad telefonen er i stand til og hvordan den udfører.Her er hvad du behøver at vide om iPhone 6 Plus iOS 9.0.2 opdateringen.

Efter at have brugt iOS 9, iOS 9.0.1 og iOS 9.0.2 på iPhone 6 Plus, er her hvad vi har lært og hvad der kommer næste fra Apple.

Selvom vi har tilføjet iPhone 6s og iPhone 6s Plus til vores arsenal af telefoner, bruger vi stadig iPhone 6 Plus til at se, hvor godt det håndterer disse opdateringer.

Der er nogle iOS 9-problemer, som brugerne skal være opmærksomme på, og nogle der stadig er til stede på iOS 9.0.2.

Her er den ultimative liste over, hvad iPhone 6 Plus ejere skal vide om iOS 9.0.2 opdateringen.

iOS 9.0.2 på iPhone 6 PlusIOS 9.0.2-opdateringen ændrer ikke dramatisk iPhone 6 Plus-ydeevnen. Denne telefon er et år gammel og har ikke alle funktionerne i iPhone 6s Plus, men det er ikke bremset af denne opdatering.

Du kan læse mine iPhone 6 Plus iOS 9.0.2 visninger for mere om, hvordan opdateringen af ​​iOS 9.0.2 håndteres på denne telefon. Dette er en fejlrettelsesopdatering, der behandler specifikke problemer med mobildata, iCloud-sikkerhedskopier, iMessage-aktivering og en låseskærmfejl.

Det er muligt for nogle nye problemer at dukke op, men så langt kører det godt. Du kan også se Apple Discussion Forums for tilbagemelding fra andre brugere.