10 Cool ting Pixel 3 kan gøre - Artikler

10 Cool ting Pixel 3 kan gøre

Google Pixel 3 og Pixel 3 XL er kraftfulde telefoner med mange fine funktioner, som ejerne vil elske. Uanset om det er den store 6,3-tommers skærm, dobbelte fronthøjttalere eller hurtig trådløs opladning. Men det er ikke alt Pixel har at byde på. Her er over 10 kølige ting Pixel 3 kan gøre for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din telefon.

Det lader måske ikke til det, men Pixel 3 har et ton at tilbyde sammenlignet med Pixel 2 fra sidste år eller enhver anden telefon på markedet. Fra det nye Night Sight-kamera til alle de softwareforbedringer, som Google har pakket ind. Gør disse telefoner næsten Pixel-perfekte.

Læs: The Best Pixel 3 XL Etuier og omslag

I det øjeblik du får dig Pixel, vil du gerne drage fordel af alle de flotte funktioner. Nogle af vores tips er nemme at finde og kendte til Android-brugere. Når det er sagt, er der flere nye tricks du sandsynligvis ikke ved om.Under meddelelsen talte Google meget om assistenten, AI og maskinindlæring, som alle gør det muligt for software og kamera at gøre nogle fantastiske ting. I år er skærmen større, bedre, og telefonen er vandtæt. Men det vidste vi alle allerede.

Alle ved, at Google Assistant er nyttigt, kameraet er temmelig fantastisk, og det har en hurtig fingeraftryk scanner på bagsiden. Det er godt, men vi er her for at tale om de andre spændende skjulte funktioner.

Læs: Pixel 3 XL vs Galaxy S9 +: Hvilken køber man?

Nogle af disse omfatter super-hurtig trådløs opladning, øjeblikkelig sanggenkendelse, selvom skærmen er slukket, klemmer telefonen for at åbne apps og Google Duplex. Der er endda en ny funktion kaldet 'Opkaldsskærm', som svarer til opkald til dig, transkriberer samtalen, og du kan vælge at deltage i opkaldet, holde op eller rapportere det som spam. Disse telefoner er virkelig "kloge".

Ja, Googles Pixel 3 og 3 XL har nogle gode funktioner. Klik gennem diasshowet nedenfor for at finde mindst 10 flere ting, din telefon kan gøre.

Opkaldsskærm og Google Duplex

En af vores favorit nye funktioner i Pixel 3 og Pixel 3 XL er Opkaldsskærm, sammen med alt, der følger med Google Duplex.

I begyndelsen af ​​2018 annoncerede Google Duplex, der satte kraften i AI og maskinindlæring i Google Assistant som aldrig før. Bogstaveligt at give Google-brugere deres egen personlige assistent. Du har sikkert set en video af Duplex-telefonopkald og middagsreservationer for folk, og det er så troværdigt, at det er skræmmende. Alt om dupleks er fantastisk, men vi nyder virkelig Call-funktionen.

Bare se videoen ovenfor til slutningen. Grundlæggende vil Opkaldsskærm besvare telefonopkald til dig, transkribere samtale og lade dig vælge at deltage i opkaldet, holde op eller sende det til spam og rapportere nummeret. Fantastiske.

Selvom du kender nummeret der ringer, er det en fantastisk måde at afgøre, om et indgående opkald og en samtale er vigtig nok til at svare, mens du er optaget på arbejde.