Denne gadget løser et enormt iPhone-problem - Artikler

Denne gadget løser et enormt iPhone-problem

Det har været to år siden vi først opdagede Fasetto Link, men det ser ud til, at virksomheden endelig er klar til at sætte 2TB iPhone-lagring i din håndflade.

Vi så først Fasetto Link tilbage på CES 2015, hvor den startede som en bærbar lagerenhed til håndleddet. Sidste år vendte virksomheden tilbage til Las Vegas med et helt nyt kube-lignende design med løfter om en 2016-udgivelse.

Virksomheden gik glip af vinduet, men det ser ud til, at enheden er endelig klar til primetime, da firmaet annoncerede en anslået april-skibsdato her på CES 2017.Fasetto Link, der er her i Las Vegas i år, ligner den enhed, vi så sidste år. Det er lille (to-to-to), letvægts, og kommer med en skæmmende mængde lagerplads til din iPhone, iPad, Android-enhed eller computer.

Der er en 256GB-tilstand til 349 dollar, en 512GB-version for 499 dollar og en 1TB-model, der checker ind på $ 1,149. Med den slags lager til din rådighed, behøver du aldrig at bekymre dig om iPhone-lagring, mens du er på farten.På toppen af ​​lageret har Link et chok- og vandtæt design, et indbygget batteri, der opkræver over USB-C, og evnen til at oprette sit eget Wi-Fi-netværk, der giver mulighed for næsten øjeblikkelige overførsler af billeder og videoer fra enheder .

Det giver dig mulighed for at oprette op til 30 enheder (15 streaming), uanset deres operativsystem, hvilket gør det til en god mulighed for dem, der ønsker at dele medier. Vi forestiller os at se / dele den samme filmfil (er) på en lang flyvning.

Alle tre versioner af enheden har 802.11ac Wi-Fi og Bluetooth 4.0 LE.Enhedsmodulets design giver dig mulighed for at vedhæfte en ekstra batteripakke ($ 29) eller en $ 150 LTE SIM-adapter. Ja det kan fungere som et hotspot.

Disse tilbehør er tilgængelige via Fasettos hjemmeside og skønnes at blive sendt i april sammen med Link.

Falsetto Link kommer i to farver, sort / hvid, og der er en speciel Developer Edition "designet til at give fuld adgang til udviklere og hardware og software partnere."

31 Bedste iPhone 7 Cases & Covers

Speck Presido iPhone 7 Tasker


Speck valgte at levere en ny serie af iPhone 7-tilfælde, der ser ud og føles fantastisk. De nye Presidio iPhone 7-tilfælde bruger opgraderet materiale til at levere bedre stødbeskyttelse, mens de kommer i et tyndere design.

Presidio Grip, Inked og Wallet kan beskytte din iPhone 7 fra en 10 fods dråbe, mens Presidio Clear, Clear + Glitter og Clear + Print testes for en 8 fods dråbe.

Vi har allerede disse iPhone 7 tilfælde på vores iPhone og elsker det udseende og de, de tilbyder.

$ 39,95 til $ 44,95 på speck