5 ting at vide om Android Q Update - Artikler

5 ting at vide om Android Q Update

Googles næste version af Android kommer ikke frem til august, men Android Q Beta ankom for nylig for udviklere at teste det tidligt. I denne vejledning går vi over, hvad du skal vide om Android Q eller Android 10 og beta-programmet. Fra de seneste nyheder, potentielle navne, hvor mange betas kommer, og hvad man kan forvente.

Google udgivet Android Q beta, før en masse enheder fik endda sidste års opdatering til Android 9 Pie. Grundlæggende er søgegiganten klar til at gå videre til hvad der er næste. Bare rolig, men du får stadig Android Pie snart, hvis du ikke har det endnu. Derefter fortsætter Google Q beta og frigiver en stabil version af Android 10 senere i år.Android Q Udgivelsesdato

For dem der ikke ved, debuterede Android 9 Pie i marts 2018 og blev senere udgivet i august. Og et lignende beta-program startede i 2016 og 2017 til Android 7.0 Nougat og Android 8.0 Oreo. Ret til tiden og som forventet faldt Google Android Q beta opdatering den 13. marts 2019. Den første af seks betas kommer i de næste seks måneder. Så den 3. april udgav den anden beta med fejlrettelser. • Den første Android Q Beta ankom i marts 2019
 • Flere Beta opdateringer vil ankomme i løbet af sommeren
 • Flere enheder får Android Q beta i den næste måned eller to
 • Vi mener, at Android 10 Q-udgivelsesdatoen er i august

Google udgav Android Q for alle seks af sine Pixel-telefoner. Ja, den oprindelige Pixel og Pixel XL får Android Q. Så forventer vi, at Google gør det samme som sidste år, og åbner beta-programmet til andre producenter som Sony, OnePlus, Nokia og forhåbentlig endda Samsung. Android P beta var tilgængelig for 11 forskellige enheder sidste år.

Vi hører, at Google har endnu flere partnere og producenter ombord i år, hvilket skulle gøre opdateringerne kommet hurtigere mod slutningen af ​​året. Vi er i øjeblikket på beta 2, men vi forventer, at den tredje eller fjerde beta tillader andre producenter at begynde at teste den næste version af Android.

Overraskende gav Google den 10. april en opdatering til Android Q beta 2-udgivelsen, hvilket er mærkeligt, i stedet for bare at levere den tredje beta. Dette var en vigtig fejlrettelse eller programrettelse til udviklerens eksempel 2. Hvis du får en anden Android Q-opdatering i denne uge, skal du ikke bekymre dig, men forvent ikke den tredje beta endnu.

Hvad vil Google navne Android Q?

Hvert år deltager internettet i en stor diskussion om, hvad Google vil navngive sin næste version af Android. Vi har hørt Android 8.0 "Havregrynskage" eller Octopus, Android 9 Popsicle, Pandekage, Pistacien eller Jordnøddesmør. Hver version af Android er opkaldt efter en velsmagende dessert.

Så hvad bliver den næste version af Android kaldet? Googles ørken-tema alfabetisk navngivningssystem foreslår Android Q. Mere specifikt, Android 10 Quindim.Google har ikke en meget god liste over desserter, der starter med bogstavet Q. Dette år kan være en udfordring. Ærligt tror vi, at Google vil droppe dessertnavnet helt, i år eller til godt, og bare gå med Android 10. Du har hørt det her først.

Vi så endda hints om det med den sidste opdatering. I stedet for Android 9.0 Pie ligesom enhver anden tidligere version havde en ".0" de simpelthen gik med Android 9 Pie. Ikke 9,0 som vi forventede. Giver det et klart antal, så i 2019 vil alle være fine og føle sig godt tilpas med Android 10.

Måske får vi Android 10 Quench Gum, Queijadinha, Qurabiya, Quindim eller endda Quesito. Og hvis Google springer Q, har de ingen mangel på navne til Android R, hvis de vil gå tilbage til desserttemaet. Bare tænk, vi kunne få Android 11 Rocky Road eller Rice Crispy Treat i 2020.

Android Q Nye funktioner

Vi har allerede en rigtig god ide om hvad vi kan forvente med hensyn til nye funktioner, takket være lækager, før betaen ankom. Når det er sagt, deler Google ikke alt endnu, og vi ser allerede hints om nogle store hemmeligheder, overrasker nye funktioner og andre godbidder, der vil debutere senere i år. Grundlæggende har Android Q beta ikke meget, der er nyt, i hvert fald ikke endnu. Og Android Q second beta tilføjede heller ikke meget. Google afslører alle godbidder på scenen på Google IO i maj.Vi har imidlertid en anstændig liste over kommende nye Android Q-funktioner, som vi allerede ved om lækager eller fra Googles blogindlæg, der annoncerer opdateringen. Her er nogle vigtige ting at være spændte på, herunder support til foldning af skærme i 2. beta. Udviklere kan nu begynde at opbygge Android til folding telefoner.

 • Et helt nyt mørkt tema
 • Desktop-tilstand i Android Q
 • Bedre tilladelser og privatliv
 • Bedre placeringskontrol og grænser
 • Underretningsassistent
 • Bobler til forbedret multitasking
 • Forbedrede Smart Lock & Lockscreen Controls
 • FaceID Type Security
 • Indbygget Screen Recording
 • Støtte til foldebare skærme
 • Forbedrede gesturekontroller
 • og mere…

Takket være store lækager fra XDA Developers eller 9to5Google er listen ovenfor ret præcis og et godt sted at starte. Det er bare et par af mange nye funktioner, der kommer i Android 10 Q. Google gemmer bare den store liste for meddelelser senere.

Derudover forventer vi, at Google yderligere finjusterer softwaren og oplever rundt i hakket, skærer huller i skærme til kameraer, der vender fremad, og bevægelser for at bruge disse indstillingsfrie telefoner. Plus, de arbejder for at tilbyde support til foldbare telefoner, fordi det er den næste store ting, der kommer fra Samsung og andre producenter. Android Q understøtter folden. Vi ser også et redesign af gestusnavigationen, Google kan tyde på tilbageknappen, og der er flere andre ændringer på vej.

Android Q Beta (Udvikler Preview)

Husk, hvis du ejer en Google Pixel eller Pixel XL, kan du prøve Android Q lige nu. Der er flere måder at prøve denne nye softwareopdatering tidligt på, selvom vi ikke anbefaler, at gennemsnitlige brugere prøver det indtil 3. eller 4. beta i sommer. Det er stadig for nyt, og ikke komplet.Android Q beta 2-softwaren er tilgængelig til Pixel 1, 2 og 3 serierne indtil videre, men flere kommer sandsynligvis snart. Den nemmeste måde at få denne software på nu, er gennem Android Q beta-programmet. Husk at selv den 2. beta har problemer, nogle apps og spil (som Pokemon GO) virker stadig ikke, og du vil løbe ind i problemer.

Android Q Forventninger

Det er alt for tidligt at spekulere på præcis, hvad Google har i butikken til Android 10 eller Android Q. Det, vi ved, er, at Google læssede Android 8.0 og 9 med nye funktioner, smartere funktioner, mere Google Assistant, bedre sikkerhed, QoL ændringer og fokuseret på digital velvære og sundhed. Lad folk bruge telefoner nemmere og hurtigere, ikke mere.Kage var en massiv opdatering under emhætten, selvom de fleste af ændringerne ikke var synlige. Google foretog bevægelser for at forbedre batteriets levetid, rydde op underretninger og sætte grunden til hurtigere softwareopdateringer for alle enheder i 2019, 2020 og derefter.

Så hvad kan du forvente af Android Q i 2019? Jo mere af det. Google vil ikke revidere alt, og fra disse tidlige betas ser vi ikke for mange visuelle ændringer bortset fra den søde nye mørke tilstand. Forvent en stor del af denne opdatering at fokusere på sikkerhed, privatlivets fred, brugerne er i stand til at kontrollere deres data og privatlivets fred

Hvad du næsten kan garantere, er en Android, der er smartere, hurtigere, sikrere, mere brugbar og feature-rich og fungerer godt på millioner og millioner af enheder over hele verden. Nu, hvis de kun kunne rette op på dette langsomme opdateringsproblem, kunne vi alle være glade.

Til sidst er Android Q her, slags, det er allerede rodfæstet, men vi ved kun lidt om det lige nu. Men i de kommende dage eller uger får vi et bedre billede af, hvad der er næste for Google, Android, vores telefoner og millioner af andre enheder. Hold dig opdateret til Android Q beta 3-udgivelsen, og vi opdaterer dette indlæg, når vi lærer mere.