Skyrim Xbox One X Update: Hvad du behøver at vide - Artikler

Skyrim Xbox One X Update: Hvad du behøver at vide

Ligesom Fallout 4 vil Skyrim Special Edition modtage en opdatering, der forbedrer spillet på Xbox One X og i dag vil vi fremhæve alt, hvad vi i øjeblikket ved om Bethesdas planer.

Når vi skubber ind i året, begynder vi at se, at spiludviklere frigiver detaljerede planer for Microsofts helt nye konsol. Bethesda, firmaet bag spil som Fallout, Elder Scrolls og Wolfenstein, for nylig skitserede sine planer for Xbox One X.

Bethesda for nylig skubbet ud en Xbox One X opdatering til Wolfenstein 2: The New Colossus, der bringer 4K support, HDR support og yderligere forbedringer til det højt ratede spil. Det stopper ikke der.

Virksomheden har planer om at frigive flere Xbox One X opdateringer, herunder en til Fallout 4 og en til Skyrim Special Edition.

Bethesda har givet en kort liste over funktioner, og den tilbød også et vagt udgivelsesvindue. Mens vi venter på resten af ​​informationen, går vi igennem det, vi kender i øjeblikket til Skyrim Xbox One X-opdateringen. Vi vil også tage dig gennem et par ting, vi forventer.

Skyrim Xbox One X Update Release Date

Hvis du ejer en Xbox One X og en kopi af Skyrim Special Edition, spekulerer du sikkert på, hvornår Bethesda planlægger at frigive sin supportopdatering.

Vi har ikke en officiel dato til at dele med dig, men Skyrims "Xbox One X Enhanced" opdatering, som Bethesda og Microsoft begge siger, er stadig under udvikling, kunne komme frem til årets udgang, hvis vi har held.Bethesda siger, at den planlægger at "levere nye oplysninger om vores Xbox One X (og PS4 Pro) -støtten, da nye titelopdateringer udnyttes i kvartalet og næste år." Dette bekræfter ikke en udgivelse i 2017, men det går sikkert ud af døren åben.

Skyrim Special Edition opdateringer går typisk igennem en beta, inden de udgives, men vi forventer ikke, at selskabet sætter Skyrim Xbox One X opdateringen til offentlig test forud for udgivelsesdatoen.

Bethesda leverer typisk ikke oplysninger om tidligt frigivelsesdato, så forvent, at Skyrim Special Edition Xbox One X-patchet skubbes uden varsel.

Skyrim Xbox One X Features

Bethesda's Skyrim Xbox One X-patch vil levere support til 4K opløsning. Vi forventer, at den kører ved 30FPS. Opdateringen indeholder dynamisk opløsning.

Desværre er listen over opgraderinger meget kortere end listerne til spil som Fallout 4 og Dishonored 2. For at give dig en ide indeholder Bethesdas opdatering til Dishonored 2:

 • Understøtter 4K opløsning
 • Udvidede funktioner omfatter:
  • Dynamisk opløsning
  • Forbedret framerat stabilitet
  • 4K teksturer
  • Forbedret geometri / trækafstande
  • Forbedret anti-aliasing
  • Forbedret skyggekvalitet

Når det er sagt, hvis du vil have den bedste version af Skyrim Special Edition med den bedste overordnede ydeevne, skal du spille den på Xbox One X, PS4 Pro eller en Windows-pc.Fra nu af er det uklart, hvis disse ændringer vil rulle ud sammen med yderligere funktioner.

Skyrim Creation Club-indholdsmarkedet har været en aftale i flere uger, og basispillet og dets DLC-indhold er stadig plaget med forskellige fejl.

Den seneste Skyrim Special Edition-patch, version 1.5.16, indeholdt en løsning for hastigheden af ​​critters respawning in world, en løsning for et nedbrud relateret til skiftende profiler (kun Xbox One), en løsning for problemer med skærmbilleder, der viser forkert i Creation Club / Mods, og mindre fejlrettelser til Bethesda.net.

163 PS4 og Xbox One Skyrim Mods du bør prøve lige nu

Et kvalitetsoversigtEn af vores foretrukne Skyrim mods til pc er nu tilgængelig til konsol.

En Quality World Map af IcePenguin er et vigtigt mod til pc. Og nu, at den er tilgængelig for konsol, er det et vigtigt mod for Xbox One. (Det er ikke tilgængeligt for PS4 endnu.)

Bethesda's vanilje Skyrim-kort er anstændigt nok, men denne mod tager det til næste niveau med forbedrede teksturer og detaljerede veje.

Udvikleren har bogstaveligt talt trukket hver eneste vej i spillet og det er naturligvis imponerende. Og nyttigt.

For mere info, se videoen nedenfor.

Stol på os, denne er meget, meget god. Prøv det i dag.