Ny September Battlefield 1 Update Rolling Out - Artikler

Ny September Battlefield 1 Update Rolling Out

DICE udruller en helt ny September Battlefield 1 opdatering, og det løser problemer, der plager Xbox One, PlayStation 4 og Windows PC.

Udviklerens første september-patch rullede ud sammen med Inden for Tsar DLC i begyndelsen af ​​september. Den første opdatering leverede DLCs indhold og fastsatte også nogle langvarige problemer med den populære første verdenskrig sim.

Den seneste Battlefield 1-opdatering kommer ikke med en lang liste over fejlrettelser, men det bør løse de problemer, der svækker serveren, der for nylig har dukket op for mange spillere.

Tidligere i dag har DICE bragt alle tre Battlefield 1 multiplayer-servere ned for at implementere sit nyeste program. Nedetiden er overstået, og de, der ønsker at komme tilbage på slagmarken, kan nu gøre det, efter at have downloadet en ret stor opdatering.

Denne vejledning tager dig gennem de vigtigste ting at vide om denne nye September Battlefield 1-opdatering, nogle tips, der kan hjælpe, og hvad du kan forvente af DICE fremad.

September Battlefield 1 Update Size

Den nye September Battlefield 1 opdatering er ret stor for alle tre platforme.Hvis du planlægger at spille Battlefield 1 på pc i dag, ser du på en 365 MB i de fleste regioner. Hvis du spiller spillet på Xbox One, vil du se en 858 MB download. Hvis du ejer en PS4, kan du se en 585 MB download.

Hvis du ikke har fyret spillet i et stykke tid, står du overfor en meget større download takket være de patches, du hoppede over. I navnet på Tsar-lappen, som igen rullede ud tidligere i denne måned, kræver 10 GB ledig plads på Xbox One og PS4. Downloaden er lidt mindre (8,5 GB) på Windows-pc'en.

Hurtige tip

De fleste af jer burde være fint, men nogle af jer skulle muligvis gøre nogle oprydning, før du downloader den nyeste patch på din Xbox One, PlayStation 4 eller Windows PC.

Hvis du kæmper med opbevaring, kan det være en god ide at investere i en ekstern harddisk. Der er masser af billige muligheder derude, men denne 2TB bærbare eksterne harddisk fra Seagate er en god.

Hvis din trådløse forbindelse kan være langsom, eller hvis dine hastigheder ofte svinger, kan du prøve at tilslutte en ethernet-kabel til bagsiden af ​​din Xbox One, PS4 eller Windows PC. Dette kan hjælpe med at fremskynde din download.

Hvis du ikke kunne downloade det i Tsarens navn, bliver du igen nødt til at installere programrettelsen for at fortsætte med at spille Battlefield 1.

Hvis du har været ude af action for måneden, så tag et kig på vores i navnet på tsar-tipsene.

September Battlefield 1 Update

Den nye September Battlefield 1 opdatering er ikke din typiske månedlige patch, fordi den ikke kommer med en enorm liste over tweaks og rettelser. I stedet siger EA DICE, at det løser "kritiske problemer med hensyn til lag og tilslutning".

PC-versionen af ​​denne opdatering reparerer angiveligt gummibånding (rykkende bevægelse) og forsinket kill messaging.

Hvis du ejer en Xbox One eller PlayStation 4, er denne patch et hotfix for de problemer, der har fundet sted i spillet tidligere i denne måned.

Hvis du leder efter rettelser til I navnet på Tsar-problemerne, skal du vente på den næste opdatering.

Hvad er næste

DICE arbejder for øjeblikket på en anden patch, der sandsynligvis kommer ned en gang i oktober. Her er hvad vi ved.Vi ved, at opdateringen i oktober vil indeholde en opdatering af operationskampagner. Virksomheden taler ikke om det indhold endnu.

Det ser også ud til, at opdateringen kunne levere fejlrettelser til Battlefield 1-problemer. Den endelige liste kan ændres baseret på test i CTE og i DICE's labs bag kulisserne.

Udvikleren siger, at det ser ud til at fjerne elite klasser fra mindre spiltilstande som Domination og Team Deathmatch. Virksomheden kan ikke love noget, men siger, at det er et mål.

Battlefield Bulletin er også sammensætte en lang liste over mulige løsninger og tweaks kommer til Battlefield 1 i fremtiden. De omfatter en løsning til en Frontlines-fejl, der fik spillere til uforvarende at skifte hold og, hvis vi er heldige, en separat knap til melee og bajonettladning.

Efter udgivelsen af ​​næste måneds opdatering får vi en november patch efterfulgt af udgivelsen af ​​det næste stykke Battlefield 1 DLC, Turning Tides. Udgivelsesdatoen for Turning Tides er bekræftet i december.

I begyndelsen af ​​2018 vil selskabet frigive sit fjerde og sidste stykke DLC, Apocalypse, selvom en bestemt måned endnu ikke er detaljeret.

11 ting at vide om slagmarken 1 dreje tidevand

Turning Tides Nordsøen Download Størrelse


DICE's North Sea Turning Tides indhold er endelig udbygget sammen med udviklerens januar opdatering. Januar opdateringen, som december opdateringen, er en stor for alle konsoller og alle spillere.

Hvis du planlægger at spille spillet og Turning Tides North Sea, skal du downloade en betydelig opdatering til din konsol. Her kan du forvente:

  • PS4: 6,5 GB
  • Xbox One: 6,9 GB
  • PC: 4,7 GB

Igen er denne Battlefield 1-opdatering et obligatorisk program for alle spillere, ikke kun dem, der ejer spillet Premium Pass.