Samsung bruger 1 milliarder dollar til at sælge iPhone 7 - Artikler

Samsung bruger 1 milliarder dollar til at sælge iPhone 7

Samsung bruger mere til at sælge iPhone 7 end Apple er takket være tilbagekaldelsen af ​​Galaxy Note 7. Prisen? Ca. 1 mia.

Selvfølgelig bruger Samsung ikke direkte en milliard dollars til at reklamere for iPhone 7. I stedet er det travlt med at sende meddelelser til sine kunder for at få dem til at strømme ned i deres Note 7s, samarbejde med sine partnere for at få enhederne returneret og besvare spørgsmål om hvorfor snesevis af note 7 enheder eksploderet. Alt dette sker på samme tid, når Apple sender sine friske nye iPhone 7 og iPhone 7 Plus til kunderne.Hvis du skriver "Note 7" i Googles søgeformular, foreslås det automatisk, at brugere lærer mere om tilbagekaldelse af note 7 og note 7, før de viser forslaget til note 7-anmeldelser.I stedet for at fortælle besøgende til Samsung.com hvorfor de skulle købe Galaxy Note 7, er der et stort varsel, der opfordrer kunderne til at deltage i erstatningsprogrammet.

Samsung er ikke det eneste firma, der arbejder for at sikre folk stopper med at bruge noten 7. Store trådløse virksomheder som Best Buy, AT & T, Verizon og T-Mobile er alle opmuntrende not 7 kunder til at returnere enhederne inden udgangen af ​​måneden.

Hvor meget ville Apple betale for en marketingkampagne, hvor hvert flyselskab i landet ville tvinge Samsung-kunder til at slukke for deres telefoner og se deres medpassagerer vende væk på deres iPhones i løbet af deres flyvninger? Selvfølgelig kunne Apple ikke direkte betale for noget sådan, men det er præcis hvad der sker lige nu.

Flymeddelelse til amerikanske flyselskaber anmoder alle om ikke at bruge Samsung Note 7 i lyset af problemerne. Wow!

- Renuka Kirpalani (@Renuks) 11. september 2016

Disse meddelelser går ud over landingsbanen og spredes over sociale medier. American Airlines er et sådant flyselskab, der specifikt kalder op note 7.

To gange i morges har vores @Delta flight crew instrueret passagerer w / @SamsungMobile Note 7 ikke at bruge eller oplade enhed under flyvning. #BadPR

- Cory Harpin (@coryharpin) 15. september 2016

Delta Airlines er et andet flyselskab, der fortæller alle sine passagerer at notere at bruge note 7 om bord.

På min sydvestlige flyvning i går fortalte flygeleder nogen med en Galaxy Note 7, "den i nyhederne" for at holde dem væk under flyvningen.

- Jose Gutierrez (@fbjag) 15. september 2016

Southwest airlines er også i akten.

"Liebe Passagiere, Die Benutzung von Handys der Marke Samsung Galaxy Note 7 et bord er forbudt." #lufthansa # cairo-frankfurt

- Benno Schwinghammer (@einfachmalso) 14. september 2016

Og det er ikke kun i USA. Lufthansa og mange andre flyselskaber laver lignende meddelelser.

Samsungs tilbagekaldelse af ca. 2,5 millioner potentielt farlige Note 7-enheder. Telefonerne sælger for $ 849 hver og de samlede omkostninger ved tilbagekaldelsen vil overstige 1 milliard dollar ifølge analytikere. Det tager ikke højde for skaderne på Samsungs mærke.

Samsung har ikke udskiftning Note 7 enheder klar til afsendelse ganske alligevel, hvilket betyder, at de vender tilbage Bemærk 7s bliver nødt til at vælge mellem en anden Android-enhed og iPhone 7. Nogle mennesker sværger fra Note 7 efter denne fiasko, herunder nogle der gik gennem besværet med at skifte fra iPhone til Android.


Apple kunne ikke købe denne form for reklame, selvom det blæste hele sit reklamebudget på én gang. Apples årlige annoncebudget er cirka 1,8 milliarder dollar. Men selv det ville ikke være nok til at producere så meget anti-Samsung-stemning. Fra og med i morgen vil iPhone 7 blive vist på alle de butikker, der accepterer Note 7 returnerer.

Selv om Samsung har travlt med at opbygge ikke-eksploderende Note 7-udskiftninger, kan Samsung og Note-mærkerne for evigt blive tarnished. Der er simpelthen for mange gode telefoner derude, der ikke brænder deres ejere.