Sådan fuldstændigt deaktiveres Bixby-knappen på Galaxy S8 & Note 8 - Artikler

Sådan fuldstændigt deaktiveres Bixby-knappen på Galaxy S8 & Note 8

Denne vejledning forklarer, hvordan du helt kan deaktivere Bixby-knappen på Samsungs Galaxy S8, Galaxy S8 + og Galaxy Note 8. Bixby er Samsungs nye virtuelle assistent, der ligner Siri, Alexa eller Google Assistant. Og mens det har masser at byde på, vil nogle gerne slukke det. Sådan kan du deaktivere Bixby en gang for alle.

Tidligere i år tilføjede Samsung en mulighed for at deaktivere Bixby, men det fungerede ikke som forventet. Det forhindrede appen i at åbne eller udløse stemmekommandoer, men din telefon tændes stadig og vågner op, når du trykker på knappen. Dette var ikke en ideel løsning.

Læs: 175 fantastiske ting, som Bixby Voice kan gøre

Ovenfor beskriver vi 175 fantastiske talekommandoer, du kan gøre med Samsung Bixby. Det er faktisk yderst nyttigt. Men hvis det ikke appellerer til dig nedenfor, er trinene til at slippe af med Bixby helt. Ved at følge vores guide vil Bixby-knappen gøre absolut ingenting, når du trykker på den.Sådan fuldstændigt Deaktiver Bixby knappen på Samsung Galaxy Phones

Det er meget nemt at deaktivere Bixby-knappen, så længe du har den nyeste version af appen fra Samsung. Start Bixby, og du får se en pop op til opdateringen. Hvis ikke, kan du manuelt opdatere Bixby. Åbn din applikationsbakke og find Samsungs Galaxy Apps butik. Åben det Galaxy Apps butik og tryk på 3-prikker øverst til højre, vælg derefter Mine apps og vælg "opdateringer”. Du skal have opdateringer til Bixby, Bixby Home og Bixby Service. Disse opdateres sandsynligvis automatisk. Hvis ja, fortsæt nedenstående trin for at deaktivere Bixby.

Deaktiver Bixby-knappen for godt

Når du har den nyeste version af Bixby app, er det meget nemt at deaktivere det. Fra nu af er den seneste version 2.0.03.3. Hvis opdateringen ikke er tilgængelig, download den her. Efter opdatering af appen er der en skyder til / fra-fanen øverst for at slukke for Bixby-nøglen. Drej kontakten til AF.

Hvis du ikke kan se afbryderen øverst i Bixby-appen, er her de fulde instruktioner for at deaktivere det selv:  • Trykke det Bixby Key på venstre venstre side af telefonen
  • Øverst til højre klikker du på 3-punkts menuknap
  • Tap Indstillinger fra dropdown menuen
  • Rul ned og vælg Bixby Key
  • Indstillet til Åbn ikke nogetDet er det, Bixby er væk for evigt. Knappen gør ikke noget og spilder stort set plads på din telefon. Desværre er Samsung Bixby-knappen på Galaxy S8, S8 + og Galaxy Note 8 ikke tilpasselig. Vi håber Samsung giver mulighed for en vis tilpasning i den nærmeste fremtid. Så vi kan bruge det som en dedikeret kameraknap eller at starte Google Assistant. For nu er det Bixby eller ingenting.

Dette betyder dog også, at du ikke ved et uheld åbner Bixby, mens du forsøger at afhente din telefon, skru ned lydstyrken, eller mens du tager skærmbilleder. Nøglen vil ikke gøre noget, og vil ikke vågne op på din telefon.

Deaktiver Bixby Home & Other Details

Til sidst, hvis du vil helt deaktivere Bixby på din telefon, er der endnu et skridt. Kom godt af med Bixby-panelet på din startskærm. Når du slår helt til venstre, bliver du mødt af en Bixby destinationsside, der er fyldt med information.Tryk og hold et tomt område på din startskærm. Skærmen vil zoome ud til en redigeringsfunktion, hvor du kan ændre wallpapers og sådan. Stryg til venstre til du lander på Bixby. Nu skal du bare deaktivere Bixby med skyderen øverst på skærmen. Hit hjemme-knappen, og vi er alle færdige. Du har nu deaktiveret Bixby på din startskærm og helt slukket for knappen.

Hvis du til enhver tid vil bringe tilbage Bixby, skal du blot følge disse trin i omvendt. Tryk langsomt på skærmen og aktiver Bixby Home, og åbn derefter appen, og tænd knappen igen. Mens du er her, kig på disse 40 Galaxy Note 8 Tips 7 Tricks.