Ring Video Doorbell 2: Alt købere behøver at vide - Artikler

Ring Video Doorbell 2: Alt købere behøver at vide

Den nye Ring Video Doorbell 2 tilbyder nu bedre video, nemmere genopladning og en ny Live View-tilstand, der lader dig se og høre efter behov. Dette er hvad købere har brug for at vide om den nye Ring Doorbell 2, herunder hvordan den sammenligner med originalen og Pro dørklokkene.

Den anden generation Ring Video Doorbell slutter sig til Ring Stick Up Camera og Ring Floodlight-kameraerne som en måde at sikre dit hjem og overvåge det fra hvor som helst ved hjælp af din smartphone eller en bærbar computer.

Vi elsker den originale Ring Video Dørklokkes bekvemmelighed og brugervenlighed, men hvis du ikke er i stand til hardwire det, skal du genoplade enheden ofte nok, så det kan være en smerte.

Ring Video Doorbell 2 Pris

Ring Video Doorbell 2 er $ 199. Det er $ 20 mere end prisen for originalen, som nu er til salg for 179,99 dollar hos mange forhandlere. Ring Video Doorbell Pro er $ 249,99 og indeholder nogle af de samme funktioner som Ring Video Doorbell 2.

Vi har endnu ikke set en aftale på den nye model, som netop er kommet, men de nye funktioner er vel værd $ 20 prisforskellen mellem den oprindelige model. Ring Video Doorbell 2 er tilgængelig hos Ring, Best Buy, Amazon og andre forhandlere.

Ny Ring Video Doorbell 2 Funktioner

Når du sammenligner Ring Video Doorbell vs Ring Video Doorbell 2, er der flere nye funktioner, som du ikke finder på den ældre model. Disse fokuserer på bedre video, muligheden for at se på din Ring Video Doorbell, når som helst du vil, og en nemmere måde at sikre, at den altid oplades.

Ring Video Doorbell 2 har 1080P video, originalen tilbød kun 720P. Begge kameraer understøtter nattesynstilstand for bedre visning og optagelse om natten. Højkvalitets video betyder, at alle optagelser, du tager, vil være mere brugbare for myndighederne, hvis du har brug for at dele det.

Begge video dørklokkene tilbyder mobile advarsler baseret på bevægelse, og når nogen trykker på knappen, men med den nye Ring Doorbell 2, kan du også indstille live efter behov for at se og lytte. Hvis du simpelthen ønsker at se på forsiden af ​​dit hjem, kan du tune ind for at se om der sker noget, eller at holde øje med leverancen før bevægelsesdetekningen udløses. Du kan justere og tilpasse bevægelsesdetektering på begge modeller.Byt nemt batterier på din Ring Video Doorbell 2.

Den nye Ring Video Doorbell 2 indeholder et let opladeligt genopladeligt batteri, der giver dig mulighed for at pope det ud og oplade det uden at fjerne hele enheden eller købe et ekstra batteri til at bytte ind og ud som du har brug for. Du kan også hardwire enten dørklokke til magten, men for nogle hjem, der ikke er en nem opgave.

Den nye Ring Video Doorbell 2 indeholder to udskiftelige faceplates, så du kan matche dit hjems yderside.

Ring Video Doorbell 2 vs Ring Video Doorbell

Der er et par andre forskelle, som du skal være opmærksom på, hvis du tænker på at opgradere fra den originale video-dørklokke eller bare sammenligne de to modeller som en første gangs køber.

Ring Video Doorbell 2 er bare lidt større. Vigtigst er det en smule bredere på 2,50 inches bred og den er lidt tykkere 1,08 inches. Selv om det også er en hår højere, er bredden og dybden de største faktorer for installation, som du måtte have.Ring Video Doorbell 2 er lidt større end den gamle model.

Det nye Ring Video Doorbell 2-kamerafelt er mindre på 160 grader, sammenlignet med 180 grader på originalen. Dette er samme synsfelt som Ring Video Doorbell Pro.

Begge modeller er vejrbestandige og klassificerede til at håndtere fra -5 til 120 grader Fahrenheit, brug kryptering i bankkvalitet og leveres med 1 års garanti på køb af varer og levetid.

Ring Video Doorbell Planer

Ring Video Doorbell 2 arbejder med to forskellige planer. Du kan bruge video dørklokken uden en plan, men du får kun advarsler og live video. Du har brug for en plan, hvis du vil optage.

Grundplanen er $ 30 pr. År pr. Kamera. Hvis du kun har et Ring-kamera, er det alt, hvad du virkelig har brug for, men hvis du planlægger at købe flere kameraer, kan Protect-planen være værd at købe, da den dækker alle dine kameraer og indeholder 10% rabat på dine fremtidige Ring-køb.

Med planerne kan du se dine videoer når som helst og gemme dem i op til 60 dage. Du kan dele videoer til venner, familie, naboer eller retshåndhævelse, hvis du har brug for dem til at være på udkig. Der er en gratis 30-dages prøve tilgængelig for at teste funktionerne.