4 grunde til at installere Pixel Android O Update og 4 grunde du bør ikke - Artikler

4 grunde til at installere Pixel Android O Update og 4 grunde du bør ikke

Googles fjerde Android O beta er her, og det er en fristende opgradering til Pixel og Pixel XL brugere. Mens der helt sikkert er nogle nye funktioner og grunde til at prøve det i dag, er der også grunde til at undgå at prøve Android 8.0-forhåndsvisning på Google Pixel.

Den nyeste officielle software til Pixel-telefoner er Android 7.1.2 Nougat. Men i et forsøg på at teste og forbedre, hvad der kommer næste, er udviklerens eksempel og Android O beta en anden mulighed. Den 24. juli udgav Google den fjerde og sidste beta, den mest stabile version endnu.

Læs: Sådan installeres Android O lige nu

Brugere med nogen af ​​Googles seneste enheder er berettiget til Android O beta. Her deler vi detaljer om Pixel-opdateringen, og hvis det er værd at installere. Hvis du overvejer at prøve Android O læses på for nogle af fordele og ulemper.Mens Android 7.1.1 og endda 7.1.2 var små vedligeholdelsesudgivelser til Nougat, er Android O en meget større opdatering. Det er den næste store softwareudgivelse, og Google bekræftede, at versionen er Android 8.0, med navnet sandsynligvis Oreo.

Med hver ny udgivelse lærer vi mere om, hvad der kommer i Android O. Den første beta var meget bare-knogler, en anden forhåndsvisning blev udgivet den 17. maj, og det tredje eksempel blev rettet på over 100 fejl og problemer. Denne uge den fjerde og sidste beta ankom, frigivelsen kandidat til at løse eventuelle udestående bugs før frigive det til offentligheden. Google stater at forvente sin ankomst omkring slutningen af ​​sommeren. Så sent i august eller september.

Læs: Hvad er nyt i Android O: Alt du skal vide

I dag er Android O stadig ret lovende. Nogle nye funktioner omfatter dynamiske ikoner, bundne anmeldelser, begrænsning af baggrundsprocesser for at forbedre batterilevetiden og andre små tweaks. Google redesignede indstillingsmenuen, tilføjede billed-i-billedtilstand og introducerede automatisk udfyldning til apps. Hvordan Google Chrome husker formularer, loginoplysninger og din adresse, noget lignende sker inden for Android apps. Der er meget at lide, og det er bare begyndelsen på en stor opdatering.

Pixel-ejere vil også nyde de nye Notification Dots på ikoner, der knytter sig til app-genveje. Langt tryk på et appikon på for mange nye muligheder, hurtig adgang til aspekter inde i appen, eller se beskeder et øjeblik. For ikke at nævne mulige rettelser til et bredt udvalg af Pixel-problemer, som Bluetooth-dråber.

I betragtning af dette er et tidligt udvikler preview og ny software, det er ikke den mest stabile version af Android til rådighed. Faktisk advarede Google sig selv for brugere om fejl og siger, at det ikke er klar til daglig brug. Beta er til udviklere og indsamle feedback, ikke at bruge på din primære enhed. Selvom dette er den sidste beta og anses for ret stabilt.

Installation af Android 8.0 O beta har sine fordele, men der er også ulemper ved at bruge tidlig software, og vi vil diskutere dem her. Denne liste over grunde bør hjælpe dig med at beslutte, om det er værd at prøve Google Pixel Android O beta.

Installer Android O Hvis du kan lide at bo på kanten


Googles udvikler forhåndsvisning betas er netop det, et tidligt udvikler preview. De er ikke beregnet til nogen og alle. Selvom alle, der ønsker at prøve det, kan det.

Pixel ejere vil løbe ind i bugs, der er ingen tvivl om det. Google selv bekræftede mere end et par er til stede i softwaren. Jeg har den på min Pixel XL og Pixel C tablet, og det virker ret stabil. Den første beta havde nogle nedbrud, men hver udgivelse gjorde tingene bedre. Nu den 4., oplever jeg ikke nogen problemer på Pixel XL.

Du skal stadig installere det, hvis du kan lide at leve på kanten og kan håndtere disse problemer. Ja, det har nogle fordele, men også et par ulemper. Hidtil kører softwaren temmelig glat, og batterilevetiden virker anstændigt. Sig ikke, at vi ikke advarer dig selv.