Google Pixel 3 vs Pixel 3 XL: Hvad køberne skal vide - Artikler

Google Pixel 3 vs Pixel 3 XL: Hvad køberne skal vide

Google Pixel 3 og Pixel 3 XL er to spændende telefoner til rådighed nu for forudbestilling. Og mens de er meget ens, er der et par forskelle værd at tale om. Med det i tankerne vil vi her gå over, hvad du skal vide og forvente, før du køber den ene mod den anden.

Læs: Pixel 3 og 3 XL Udgivelsesdato Detaljer & Info

Hvis du er på jagt efter din næste smartphone, er Pixel 3 XL en topkonkurrent, når den kommer frem den 18. oktober. Men at levere et næsten identisk design til sidste år og en stor hak i displayet kunne få folk til at se på den mindre Pixel 3.Lige nu har du flere fantastiske Android-telefoner at vælge imellem, og flere er på vej. Imponerende enheder som Galaxy Note 9, OnePlus 6 eller endda LG G7 ThinQ. Når det er sagt, husk at flere high-end-telefoner stadig kommer inden udgangen af ​​2018.

Hvis du elsker lager Android og en fantastisk kameraoplevelse, ser du sandsynligvis på Googles Pixel-telefoner. I år forbedrede design og kamera, men det er den software, der gør Pixel 3 til at stå imod konkurrencen.

Læs: Bedste Pixel 3 XL Etuier og omslag

For dem i USA og som foretrækker lager Android, er Pixel 3 XL og OnePlus 6T de to bedste muligheder. Men der er nogle bemærkelsesværdige aspekter ved de telefoner, der kunne få dig til at vælge Googles mindre Pixel 3. Bare fordi den er lille, gør den ikke til en budgetenhed, men det er stadig en high-end flagskibs smartphone værdig. Pixel 3 og 3 XL har de samme kraftige internals, så tror ikke, at den mindre telefon ikke er en avanceret oplevelse, det er.

Uden yderligere forsinkelse, her er hvordan de to sammenligner. Hvad er det samme, hvad der skiller dem fra hinanden, og hvad du skal vide, så du kan planlægge at vente eller vælge noget andet som OnePlus 6T.

Pixel 3 vs Pixel 3 XL: SkærmHvis du overvejer Pixel 3 eller XL, kommer det vigtigste spørgsmål ned på skærmen. Ikke kun på grund af størrelsen, men på grund af formen.

Skærmstørrelser er altid en big deal, og i år øgede Google størrelsen af ​​begge telefoner sammenlignet med Pixel 2 sidste år.

Pixel 3 kommer ind på 5,5-tommer HD OLED-skærm, der ser godt ud. Det har afrundede hjørner, ingen hak og små (ish) indslag øverst og bunden til kameraerne, sensorerne og de højtstående dual front-firing højttalere.

Googles Pixel 3 XL er dog lidt større og leverer nu en 6,3-tommers skærm i en krop, der er lidt mindre end sidste år. Gør det større endnu nemmere at holde. Endnu vigtigere, i år bruger Google et nyt og forbedret Quad-HD Flexible OLED-skærm, der ser godt ud. Ingen mærkelige farver eller skærmproblemer som Pixel 2 XL i 2017.

Der er en stor stjerne, vi må nævne med Pixel 3 XL skærmen. Ja, det er større og kant-til-kant, men de sætter et stort hak øverst for de dobbelte frontkameraer, højttaleren og sensorer. Ligesom iPhone X og Xs har Google lagt et indblik i skærmen. Kun denne hak er lidt større end de fleste, selvom du bliver vant til det temmelig hurtigt.

Hvis du hader hakket, få Pixel 3. Det er større end sidste år og lignende i størrelse til noget som Galaxy S9. Det er ikke en lille telefon, det er heller ikke stort.