OnePlus 6 udgivelsesdato, rygter, specifikationer og funktioner - Artikler

OnePlus 6 udgivelsesdato, rygter, specifikationer og funktioner

Den næste store smartphone, der kommer snart til Galaxy S9 og iPhone X, er OnePlus 6. Faktisk kommer den den 16. maj. Og mens virksomheden stadig langsomt bliver et husstandsnavn, venter millioner af potentielle købere ivrigt på sin næste telefon. Her er alt, hvad vi ved om den kommende OnePlus 6, dets hak og det større display, der vil tage Galaxy S9 + på.

Tilbage i november 2017 ramte OnePlus 5T butikshyllerne. Tilbyder et flagskib Galaxy S8 som oplevelse til halvdelen af ​​konkurrencen. Med en kant-til-kant display og to bagkameraer. Men i 2018 vil OnePlus 6 igen øge skærmens størrelse uden at øge prisen.

Læs: 7 Bedste Galaxy S9 Alternativer Værd at købe

Vi forventer en større kant-til-kant skærm med en "hak" svarende til iPhone X. Dette giver dig mere skærm i omtrent samme størrelse pakke som OnePlus 5T. Derefter forventer du et forbedret kamera, high-end specs, en hurtig ny face unlock-teknologi og meget mere. Med en 16. maj lanceringsbegivenhed bekræftet for London, her er det, vi høres hidtil, og alle de seneste lækager og rygter.

I løbet af de sidste par uger har vi set flere vigtige OnePlus 6 rygter, lækager og videoer, der giver os en god ide om, hvad de kan forvente. Videoen ovenfor bekræfter det endelige design, og her er et andet billede fra den populære lækker.

OnePlus 6 Udgivelsesdato

Første ting først, hvornår kan du købe OnePlus 6? Nå, 22. maj sandsynligvis. Og mens det er et spørgsmål, vi ikke kan svare endnu, peger alle tegn på 22. maj. 16. maj er lanceringsbegivenheden, og vi hører forudbestillinger vil starte med det samme.OnePlus 5-udgivelsesdatoen var i juni sidste år efterfulgt af en forbedret OnePlus 5T i november. Vi forventer noget lignende i år.

I grund og grund efter den 16. maj lanceringsbegivenhed forventer vi en hurtig udgivelsesdato. OnePlus er vært for "pop-up" -butikker den 22. maj i New York City og vælger regioner, så de fleste rygter mener, at den officielle udgivelsesdato er 22. maj. Uanset hvad du forventer, kan du med det samme vente på forhånd, og telefonen kan være din før og senere.

Større OnePlus 6 Display

Den største ændring du kan forvente i år igen vil være på displayet. Og det er fordi de følger en trend, vi forventer at se masser af i 2018, hvilket er "hak". Grundlæggende vil OnePlus 6-skærmen ligner iPhone X, kun med et mindre og mere sofistikeret hak.Dette er OnePlus 6 og dets hak

Sidste år besluttede OnePlus endelig at konkurrere med Samsung, LG, Google og andre og tilbød en kant-til-kant 6-tommers skærm. De tager ting endnu længere i 2018, og vi hører, at OnePlus 6 vil have en smuk 6,28-tommers Quad-HD AMOLED-skærm, der konkurrerer med Samsungs Galaxy S9, Note 8, LG G7 og endda den kommende iPhone 11.

OnePlus vil imidlertid udnytte det populære hak-design, vi har set fra Apple og Essential Phone. Dette giver dem mulighed for at sætte en større skærm i en mindre pakke med færre beslag på toppen og bunden. Så mens de tilbyder en stor skærm, vil telefonen fysisk være mindre og lettere at holde end de fleste telefoner med denne størrelse på en skærm.

Læs: OnePlus 6 vs LG G7: Hvilken køber man?

Så ja, skærmen vil strække sig så tæt på kanten af ​​kroppen som muligt. Det lille hak huser nogle sensorer, det fremadvendte kamera og højttalertelefonen. Vi forventer ikke nogen fancy opgraderinger her som iPhone X, men OP tilbyder stadig en hurtig ansigtslåsfunktion ved hjælp af det fremadvendte kamera. Vi forventer også nogle software tricks, der vil skjule hakket.

OnePlus 6 Specifikationer og funktioner

Den større 6,2 tommer skærm og hak er ikke de eneste spændende aspekter af denne telefon. Og mens vi ikke er sikre på, hvad der kommer endnu, har vi en god ide. Det skyldes, at utallige lækager deler information, og fordi teknologien kun forbedrer så meget hvert år. Der er kun så mange ændringer, de kan gøre i forhold til enheder som Galaxy S9.Ovenfor ser du en anden lækage af OP6 fra Evan Blass på Twitter. Dette afslører, hvad der ligner en premium wood back, indbygget i stedet for en snap-on sag som vi har set i tidligere år. Andre lækager viser dog en premium telefon med glas på bagsiden, ikke træ. Du vil bemærke den store højttalergrill og en 3,5 mm hovedtelefonstik på bunden. Bortset fra de få ting, vil dette være en relativt simpel, men kraftig telefon. Her er hvad vi forventer med hensyn til specifikationer og funktioner.

OnePlus 6 Specs (Rumored)

  • 6,2-tommers 2560 x 1440 Quad-HD-skærm (eller 1080p)
  • Snapdragon 845-processor med 6-8 GB RAM (samme processor som S9)
  • 64 eller 128 GB lagerplads, ingen microSD slot, muligvis en 256 GB mulighed
  • 12MP og sekundære 20MP bagkameraer med en f / 1.7 blænde og mere
  • 16MP front-facing selfie kamera
  • Android 8.1 Oreo (eller Android P beta)
  • Bagved fingeraftryk scanner, Fast Face Unlock, mere
  • 3.500 mAh batteri med hurtig Dash-opladning (eller 3.300 mAh igen)
  • 3,5 mm hovedtelefonstik, BT 5.0, NFC, 4G LTE, alarmglider
  • mere

Som du kan se, er alt ovenfor ret forventet. Fra den større skærm, den nyeste processor, til mere RAM. Det eneste vi endnu ikke ved, er hvor meget RAM, lagerpladsen er, og hvis OnePlus vil tilføje et større batteri. I betragtning af at skærmen er større, er det sædvanlige 3.300 mAh batteri, de har brugt de sidste par år, måske ikke stort nok. Vi bliver nødt til at vente og se.

Og hvis du undrede dig, ja, det vil have en 3,5 mm hovedtelefonstik. For dem der holder styr på, matcher denne telefon Galaxy S9 + på tværs af bordet på stort set alt. Nå, bortset fra det variable blænde kamera.

Virksomheden vil endda frigive et officielt OnePlus 6 Marvel Avengers specialudgave håndsæt i Indien. Vi tror ikke, at dette vil være tilgængeligt i USA, desværre.

OnePlus 6 Pris & Andre detaljer

Sidst men ikke mindst vil vi hurtigt nævne prisen. Det skyldes, at OnePlus er populært for at tilbyde imponerende flagskibstelefoner til halv pris for konkurrencen. Når Samsung og Apple ønsker $ 700- $ 900 til telefoner, og OnePlus har noget sammenligneligt for $ 399 eller $ 449, tager folk mærke til.

Vi forventer det samme her i 2018, selvom det ikke bliver overrasket, om prisstigningerne som det gjorde de sidste to år. OnePlus 5 var kun $ 479, mens den nyere OnePlus 5T ramte hylder for kun 499 dollar sidste år. Nemt underbud af det meste af konkurrencen.Dette er OP6

Tilføjelse af en større skærm og de nyeste specifikationer betyder, at vi kunne se noget nærmere $ 539 for 64GB modellen, men vi bliver nødt til at vente og se. Når det er sagt, kan OnePlus overraske os og holde prisen på $ 499 for 64GB-modellen, $ 539 til 128GB og $ 639 for 256GB OnePlus 6. Vi er ikke sikre. Det er bare et gæt, men vær ikke overrasket, hvis priserne ligner det.

Uanset hvad, en bedre, hurtigere, forbedret OnePlus 6 med et hak på skærmen ankommer den 16. maj. Vi bliver nødt til at vente på mere information om premium wood back design vist i lækager, lagringsoplysninger, og hvis virksomheden kan foretage nogen banebrydende ændringer i kameraet. Hold øje med flere detaljer, hands-on videoer og en fuld gennemgang, så snart den er tilgængelig. Mens du er her, se hvordan OP6 sammenligner med LG G7 i vores lysbilledshow ovenfor. Disse er to af de bedste telefoner til rådighed i sommer.

OnePlus 6 vs LG G7: Hvad du behøver at vide

OnePlus 6 vs LG G7: SkærmFørste ting først, vil du overveje skærmen på disse telefoner. Heldigvis bør valget være noget nemt.

OnePlus 6 vil sandsynligvis have en 6-tommers Quad-HD AMOLED-skærm. Eller en 1080p AMOLED fra Samsung. Nogle rapporter og rygter angiver, at den kommer frem den 16. maj med en 6,1 tommer skærm. Hvis ja, er det nok den samme skærm som G7. Men nogle rygter siger endda, at det pakker en 6,28 tommer skærm. Så tæt på note 8 i størrelse.

Det skyldes, at LG G7 ThinQ har en 6,1 tommers 3120 x 1440 Quad-HD FullVision-skærm. Den er høj og tynd som Galaxy S9 eller Pixel 2 XL. Faktisk er de meget ens i overordnet form. Begge telefoner bruger denne nye lange og skinny skærm ratio, med næsten ingen bezels.

Imidlertid betyder ingen beslag, at der er et indhak i toppen som iPhone X. Denne unødvendige hak huser sensorerne, forbedret kameraet foran og ørestykket. Og mens det er mindre end iPhonehakket og tilpasses (du kan skjule det med software) er det stadig et hak, at nogle ikke kan lide. Problemet er, at begge telefoner har hak. Så håndtere det, eller køb Galaxy S9 +.