10 Fælles Nexus 5 Problemer & Sådan Fixes Dem - Artikler

10 Fælles Nexus 5 Problemer & Sådan Fixes Dem

I det sidste år har vi hørt og set mange klager over Nexus 5-problemer. Nogle af disse problemer opstod efter ankomsten af ​​Android 4.4.2 KitKat, nogle efter Android 4.4.4 KitKat, og nogle efter den seneste Nexus 5 Android 5.0 Lollipop opdatering. Nexus 5-problemer fortsætter selv efter enhedens flyt til Android 5.0.1 Lollipop, og her rører vi på disse problemer og tilbyder nogle potentielle rettelser til brugere.

Da Nexus 5 ankom i efteråret 2013, blev det hurtigt en af ​​de bedste Android-smartphones på markedet. Det var billigt, det var tilgængeligt på en række større amerikanske luftfartsselskaber, og den var udstyret med masser af kraftfulde funktioner, herunder Googles Android 4.4 KitKat-opdatering. På det tidspunkt var Android 4.4 KitKat opdateringen helt ny.

I de efterfølgende dage begyndte vi at høre om nogle indledende Nexus 5-problemer. Kort efter Nexus 5's udgivelse udgav Google en Android 4.4.2 KitKat opdatering med det formål at squashing nogle af disse indledende KitKat problemer. Og mens Android 4.4.2 KitKat fik rettelser sammen med det, undlod det at tage sig af alle problemer, der plager Nexus 5-brugere.I sidste sommer udstedte Google to yderligere fejlrettelsesopdateringer til Nexus 5. En massiv Android 4.4.3 KitKat-opdatering, der bragte masser af løsninger til langvarige KitKat-problemer og en Android 4.4.4 KitKat-opdatering, der var meget mindre, men leverede en vigtig sikkerhedsopdatering . Der længe Nexus 5, indtil Google endelig udgav sin KitKat efterfølger.

I november opdaterede Google Nexus 5 med en ny Android 5.0 Lollipop opdatering. Android 5.0 Lollipop bragte nye funktioner, forbedringer og fejlrettelser til Android 4.4 KitKat opdateringer. Det har også bragt et nyt sæt problemer til Nexus 5 brugere.

Som svar har Google rullet ud Android 5.0.1 Lollipop, en fejlrettelsesopdatering med en række løsninger om bord. Nexus 5 sidder stadig på Android 5.0.1 på trods af tilstedeværelsen af ​​Android 5.0.2 og Android 5.1. Mens Android 5.0.1 slog nogle problemer, fortsætter vi med at se klager over Nexus 5-problemer, og i dag ønsker vi at køre nogle af de mest almindelige problemer og tilbyde nogle mulige løsninger til Nexus 5-brugere, der søger hjælp.

Sådan repareres Nexus 5 batterilevetidsproblemer

Unormal batterilevetid er en af ​​de mest almindelige smartphone problemer. Så det har ikke været overraskende at se en række klager over Nexus 5 batterilevetidsproblemer i løbet af det sidste år. Fra Android 4.4 KitKat til Android 5.0.1 Lollipop har Nexus 5 brugere oplevet batterilevetid, der opstår uden nogen provokation, og klagerne fortsætter med at pile op. Der er ingen garanti for Nexus 5 batterilevetidsproblemer, selv om der er et par ting at prøve, hvis enhedens batteri stopper med at holde en normal opladning.

Android opdateringer er ikke meningen at forårsage problemer med afløb af batterier. Oftere end ikke, er disse problemer forårsaget af tredjepartsprogrammer, der opfører sig dårligt. Apps er det første sted at se. Nexus 5-brugere vil gerne holde øje med de apps og tjenester, der optager værdifuld batterilevetid. Brugere vil kunne finde disse data i Batteri afsnit af Indstillinger. Android-operativsystemet vil nedbryde de tjenester, der suger op juiceEfter at have absorberet denne viden vil Nexus 5-brugere gerne opdatere disse applikationer med de nyeste fejlrettelser. Apps, der ikke er opdateret i et stykke tid, har tendens til at forårsage problemer. Dette vil også hjælpe brugerne med at identificere nogle problematikere. Hvis det ikke virker, skal du prøve at geninstallere programmer. Hvis det ikke virker, vil Nexus 5-brugere starte op i sikker tilstand for at forsøge at isolere problemet.

Opstart i sikker tilstand vil deaktivere tredjepartsprogrammer, som gør det muligt for Nexus 5-brugere at isolere problemapplikationer og finde ud af, hvilke der kan forårsage problemer. Det er en kedelig proces, men det er et skød værd. Sådan starter du Nexus 5 i sikker tilstand, med venlig hilsen fra Google:

 1. Sørg for, at enhedens skærm er tændt, og tryk derefter på & hold nede Strøm knap.
 2. Tryk på og hold nede i boksen, der åbnes Sluk.
 3. Du får se en "Genstart til sikker tilstand" boks. Røre ved Okay.
 4. Din enhed starter i sikker tilstand. Prøv at bruge din enhed normalt. Husk, at du ikke vil kunne bruge nogen installerede apps.

Hvis apps ikke er problemet, skal du prøve at genstarte Nexus 5. Det er en ekstrem hurtig proces, men det kan returnere tingene til det normale. Genstart vil rydde cachen og dræbe tjenester, der kan spise væk ved enhedens batterilevetid.

Vi anbefaler også at deaktivere NFC og Bluetooth, når de ikke er i brug og slippe af med levende wallpapers. Levende tapeter har potentialet til at tygge gennem batteriet i baggrunden.

Sådan repareres Nexus 5 opladningsproblemer

I løbet af det sidste år har vi hørt og set klager over Nexus 5 opladningsproblemer. Klager om langsom opladning eller ikke-eksisterende opladning fortsætter til denne dag, selv efter Android 5.0.1 Lollipop opdateringen.

Hvis Nexus 5 udviser opladningsproblemer, er der nogle få løsninger til at prøve. En metode, der er faste problemer med langsom opladning på vores Nexus-enheder, involverer et par nemme trin. Først opkræv Nexus 5 op til 100% opladning. Når det er der, lad ladningen begynde at falde. Før det går ned til 0%, lige omkring 5% mærket, opkræv det op til 100% igen. Gentag dette tre til fire gange.Hvis det ikke virker, er der nogle flere ting at prøve. Først skal du sørge for, at Nexus 5 bliver opladet med det kabel, det fulgte med. Hvis det er, og det stadig ikke virker, prøv at bruge en oplader med samme spænding som Nexus 5'erne. Hvis intet andet virker, skal du prøve at afsætte vægopladeren til et USB-kabel. Slut Nexus 5 til en computer for at se, om det hjælper.

Sådan repareres Nexus 5 Wi-Fi-problemer

Wi-Fi-problemer er også et yderst almindeligt smartphone-problem, og mange Nexus 5-brugere fortsætter med at løbe ind i problemer med Wi-Fi-forbindelse. Selv om der ikke er nogen kur - alt for Wi-Fi-problemer, er der flere rettelser, der har vist sig at være effektive for nogle Nexus-brugere.

For det første bør brugere af Nexus 5 prøve at genstarte telefonen. Hvis det ikke virker, skal du prøve at genstarte den lokale router, hvis det ikke er sket i lang tid. Vi anbefaler at afbryde routeren i 30 sekunder og derefter tilslutte den igen. Brugere kan også gøre det samme for dit modem. Det er også værd at opdatere routerens firmware. Instruktionerne for det vil variere baseret på mærke og model. Hvis disse enkle rettelser ikke virker, er det tid til at gå ind i Nexus 5's indstillinger.Når du er der, tvinge Nexus 5 til at glemme Wi-Fi-netværket, der forårsager hovedpine. Gå til den ønskede forbindelse i Indstillinger, og vælg Glem netværk mulighed. Brugere skal derefter genoprette forbindelse til Wi-Fi-netværket, så sørg for, at adgangskoden er let tilgængelig, før du glemmer netværket.

Hvis det ikke virker, prøv at ændre frekvensen. Det gør du ved at klikke på lodrette prikker i øverste højre hjørne for at hente Fremskreden menu. Gå til Wi-Fi-frekvensbånd og prøv 2,4 GHz eller 5 GHz. Den skal som standard indstilles til Automatisk.

Hvis ingen af ​​disse rettelser fjerner Nexus 5 Wi-Fi-problemerne, anbefaler vi at opdatere applikationer. Hvis apps ikke forårsager problemet, er det nok værd at prøve en anden router for at se, om det er et hardwareproblem. Ældre routere misbehave undertiden misbehave. Hvis ingen af ​​det virker, er det værd at overskrive nederst på denne side.

Sådan repareres Nexus 5 Bluetooth-problemer

Bluetooth-problemer er også almindelige blandt Nexus 5-brugere. Klager over brudte Bluetooth-forbindelser fortsætter fremover i efterdybningen af ​​Android 5.0.1 Lollipop opdateringen, og vi forventer, at de fortsætter, så længe Nexus 5 er omkring. Når det er sagt, er der nogle løsninger til at prøve, om Bluetooth pludselig stopper med at arbejde.

Nexus 5-brugere, der beskæftiger sig med Bluetooth-problemer, bør først prøve at slå Bluetooth fra og til. Dette er en simpel løsning, men det har fungeret for nogle Nexus 5 brugere tidligere. Hvis det ikke virker, anbefaler vi at rydde cachen på Bluetooth Share. For at gøre dette, gå ind i Indstillinger -> Apps -> Rul over til Alle -> Vælg Bluetooth Del -> Ryd cache. Herefter skal du slå Nexus 5 ned og starte det igen for at se, om problemet er løst. Nexus-brugere kan også forsøge at Slet data fra samme skærm.Nexus 5-brugere, der forsøger at oprette forbindelse til Bluetooth i en bil, vil gerne høre bilens manual. Der bør være en måde at nulstille Bluetooth, selv om processen vil være anderledes for hver mærke og model. Når forbindelsen er nulstillet og forbindelsen er blevet glemt på Nexus 5, skal du prøve at genoprette forbindelsen for at se, om den virker.

Endelig anbefaler vi også at starte i Safe Mode (instruktionerne kan findes ovenfor), som deaktiverer tredjepartsprogrammer. Dette gør det muligt for brugere at kontrollere og se, om apps forårsager problemet.

Sådan repareres Nexus 5 Cellular Data Issues

Nogle Nexus 5-brugere rapporterer problemer med celledata, både med LTE og "4G." Dette er et almindeligt problem blandt Nexus-enheder, og det er et, der kommer med flere mulige løsninger.

Prøv først at vende cellulære data ud. At gøre det gå til Indstillinger -> Mere -> Mobilnet. Tænd den igen efter 30 sekunder eller så og se om forbindelsen er tilbage. Hvis det ikke er tilfældet, skal du prøve at genstarte enheden. Dette har arbejdet for os tidligere, når mobildata pludselig stopper med at fungere.Brugere vil måske også prøve at gå ind i Access Point Name (APN) indstillinger og opdatere dem. Lollipop har tilsyneladende ikke opdateret dem korrekt for nogle brugere. For at få adgang til Nexus 5's APN-indstillinger, Indstillinger -> Mere -> Mobilnet -> Access Point Navne. Hvis du ikke er sikker på APN-indstillinger, skal du kontakte enhedens operatør, inden du ændrer indstillingerne.

Vi har også haft succes med at trykke Nexus 5 i Airplane Mode. Tænd for flymodus og sluk derefter for den. Dette har tidligere gjort genoprettede cellulære data på Nexus smartphones og tabletter. Det er noget at prøve, hvis alt andet fejler.

Sådan løser du Nexus 5 Performance Problems

Både Android 4.4 KitKat og Android 5.0 Lollipop kører meget godt på vores Nexus 5, men det ser ud til, at nogle brugere løber ind i forskellige præstationsproblemer, herunder lag, unormal afmatning og underlige frysninger. Der er et par rettelser til at prøve, hvis Nexus 5 begynder at udvise denne type opførsel ud af ingenting.

En løsning, der har fungeret for os, er en, der indebærer rydning af cache partitionen. Dette er en dyb proces, der kræver en masse tid og kræfter, men det har arbejdet vidundere til Nexus præstationsproblemer tidligere. Sådan gør du det på Nexus 5:

 • Tryk og hold på Strøm og Lydstyrke ned-knapperne samtidigt, indtil du ser noget andet end Google på skærmen.
 • Du skal se en stor pil øverst på skærmen.
 • Tryk gentagne gange på Lydstyrke ned, indtil du får vist Gendannelse i pilen. Tryk så på tænd / sluk-knappen
 • Du skal se en android på ryggen, brystet åbent med en rød trekant og udråbstegn.
 • Mens du holder tænd / sluk-knappen, tryk på Volumen op, og slip derefter Power.
 • Du skal nu se en liste over elementer øverst på skærmen.
 • Tryk på Lydstyrke ned, indtil emnet, der skal slettes eller slette cachepartitionen, er markeret. Tryk så på tænd / sluk-knappen for at starte.
 • Statusmeddelelser vises nederst på skærmen. Vær tålmodig - det kan tage 10-15 minutter at fuldføre. Når du er færdig, genstart Nexus.

Vi anbefaler også at stoppe brugen af ​​levende wallpapers, da de kan påvirke ydeevnen negativt. Nexus 5-brugere kan også prøve at slukke NFC, hvis det ikke er i brug. Vi anbefaler også at skifte fra Daydream, Android's pauseskærm.

Sådan løser du Nexus 5 App-problemer

Nexus 5-brugere, der oplever problemer med programmer, kan prøve nogle få ting til at hoppe i gang. Prøv først at opdatere appen. Der er en god chance for, at udvikleren har udvalgt en fejlrettelse, så brugerne er kloge at give det et skud. Vi anbefaler også at geninstallere programmet. Vi har set succes med denne metode flere gange tidligere.Hvis problemerne fortsætter, skal du kontakte udvikleren og advare dem om problemet. Dette vil hjælpe dem med at identificere problemet og eventuelt rette det i en senere opdatering.

Sådan Fix Nexus 5 Boot Problemer

Nexus 5-brugere rapporterer opstartsproblemer og problemer, hvor telefonen ikke tændes. Disse problemer har eksisteret i nogen tid. Heldigvis er der nogle rettelser, som Nexus 5-brugere kan forsøge at forsøge at returnere tingene til normalt.

Nogle Nexus 5-brugere siger, at en fabriksnulstilling løste problemet. Vi anbefaler stærkt, at du undgår en fabriksnulstilling, hvis du kan, fordi den vil tørre Nexus 5 ren. Det er også en kedelig proces.

Vi har delt en anden mulig løsning til opstartsproblemer ovenfor. Tilsyneladende er det positivt, at nogle Nexus 5-ejere har haft positive resultater ved at slå på strømknappen under opstartsekvensen.

Hvis Nexus 5 ikke tændes, skal du prøve at holde tænd / sluk-knappen nede med volumen ned-knappen. Dette har arbejdet for os flere gange i fortiden, og det kunne bringe en død enhed tilbage til livet.

Sådan løser du Nexus 5 GPS-problemer

Nogle Nexus 5-brugere oplever GPS-problemer på KitKat og nu på Lollipop. Der er et par rettelser til at prøve, før du smider Nexus 5 mod en væg og giver op helt.Den første ting at gøre er at gå ind Indstillinger, Beliggenhed og så sørg for Mode er indstillet til Høj nøjagtighed. Hvis det ikke løser problemet, er det tid til at starte telefonen i sikker tilstand for at se, om en tredjepartsprogram forårsager problemet. Vi har haft succes med dette tidligere, og det er værd at tage et skud, hvis GPS starter op.

Sådan Fix Nexus 5 Problemer Hvis Intet Ellers Virker

På dette tidspunkt er det nok værd at fabriksgenoprette Nexus 5. Dette vil gendanne enheden som den var, da den blev købt. Nexus 5-brugere vil gerne sikkerhedskopiere vigtige filer, fordi denne proces sletter alt. Sådan redigerer du Nexus 5 igen.

Hvis ingen af ​​disse reparerer arbejde, foreslår vi at se på et par forskellige ressourcer. For det første anbefaler vi, at du går til Googles Nexus Help Forum. Der er masser af kyndige mennesker på Googles fora, der med glæde vil hjælpe, hvis Nexus 5 rammer en roadblock. Nogle gange virker uortodokse rettelser, hvor almindelige rettelser mislykkes. Vi anbefaler også at tage et kig på Android Centrals fora, et af vores foretrukne Android-centrerede fora.

Dem, der stadig ikke kan finde en løsning, skal kontakte deres tjenesteudbyder eller med Google selv. Ofte vil firmaet give mulige rettelser, når de kontaktes direkte. Afhængigt af problemets alvor kan Nexus 5-brugere også få virksomheden til at sende en ny enhed. Garantier og kundeserviceagenter vil være vanskelige at navigere, men det er et skød værd, hvis intet andet virker.