Logitech ZeroTouch bringer Alexa til din bil - Artikler

Logitech ZeroTouch bringer Alexa til din bil

Logitech ZeroTouch blev oprettet for at give nogen mulighed for at holde øje på vejen og ikke på den Android-powered smartphone i hjertet af deres daglige rutiner. Nu tager accessoriesproducenten denne mission til nye niveauer med en softwareopdatering, som gør det muligt for nogen at bruge hvad der synes at være den mest populære digitale assistent, der er tilgængelig i dag: Amazonas Alexa.

Logitech ZeroTouch-enhederne giver brugerne mulighed for at interagere med deres smartphone på samme måde som de interagerer med deres Amazon Echo- og EchoDot-enheder rundt om i deres hjem. Faktisk synes det at være den nemmeste måde at bringe alle de bekvemmeligheder af Alexa med dig i en bil.Logitech annoncerede opdateringer til ZeroTouch app tidligere i ugen. Software opdateringen selv, der tilføjer Alexa og et par andre funktioner er gratis. ZeroTouch-monteringen kommer i to former. Den ene er til smartphone-ejere, der foretrækker deres telefon, der er stationeret på deres dashboard. Den anden er til montering af din smartphone på en udluftning. Designet, der klipper til ventilationskanaler, er $ 59,99. Den kommer i rød, sort og hvid. Modellen, der vedhæftes til instrumentbrættet og lader brugerne placere deres skærm i enhver vinkel, er $ 79,99. Begge modeller er tilgængelige på virksomhedens webshop.

Når parret med en kompatibel Android-smartphone, giver ZeroTouch nu brugere adgang til 8.000 Alexa-færdigheder. Færdigheder er de små bit af kode, som giver brugere mulighed for at tilføje nye funktioner til Alexa.For eksempel er der en NPR One Alexa-færdighed, der automatisk begynder at spille de seneste timers nyhedsopdateringer. De er bedst sammenlignet med apps-brugerne, der downloades til en smartphone. Alexa on ZeroTouch kan også arbejde direkte med andre smarte hjemmeprodukter. For eksempel nævner Logitech at kontrollere termostater i sin pressemeddelelse om softwareopdateringen. Det nævner også brugere, der kan låse deres døre med en talekommando.

Traditionelle opgaver, som man måske har fået til at stole på Alexa for, understøttes også. Med ZeroTouch-monteringen kan brugerne tilføje dagligvarer til deres indkøbslister, få de seneste nyheder og placere en ordre hos Amazon. En ting, som Logitech ZeroTouch mounds ikke gør, er, at Alexa kan lytte til et søgeord, forekommer det. Brugere sætter hånden over deres smartphones skærm for at få systemet til at lytte til deres kommandoer. Det er ikke så problemfrit som noget som Google Now, men offeret er det værd for dem, der allerede er stærkt investeret i Alexa.ZeroTouch kommer grundlæggende i nogle få dele. Der er magnetdiske, der holder brugerens smartphone på plads under bilrunder, selve mounten og den gratis ZeroTouch-app, der er tilgængelig i Google Play Butik. Ud over Alexa-integrationen læser det berøringsløse bilsystem nu e-mails højt og lader brugerne reagere på dem. Tekstbeskeder understøttes også. Begge er gode funktioner, hvis underholdningssystemet indeni ikke allerede understøtter disse funktioner.

Kun ZeroTouch-apps til USA og Det Forenede Kongerige har Alexa integration i dag. Amazon bragte for nylig kun den personlige assistent til Det Forenede Kongerige og Tyskland.Logitech er bare den seneste i en lang række virksomheder, der kommer ombord med Alexa. At føle, at det var på noget, Amazon arbejdede stille med hardware beslutningstagere for at bringe Alexa til alle mulige enheder. Alt det arbejde synes at have betalt. På Consumer Electronics Show tidligere i år blev fjernsyn, køleskabe og fitnessband annonceret med Alexa indenfor. Huawei afslørede at Alexa ville blive integreret i sin Mate 9 smartphone som Siri er på Apples iPhone også.

15 Cool ting dit ekko og Alexa kan gøre

Stream musik fra Spotify, Amazon Music, Pandora & MoreAlexa kan streame musik fra Spotify til Echo, Echo Dot eller en parret Bluetooth højtaler. Du kan også streame Amazon Music, Pandora, iHeartRadio eller TuneIn radio til Echo med din stemme.

Åbn Alexa app og tryk på menuen i øverste venstre hjørne. Tryk på Indstillinger og så videre Musik og medier. Tryk på kontoen du vil bruge og derefter Link til din konto ved at logge ind på kontoen. Du skal have Spotify Premium installeret til denne tjeneste til at fungere sammen med Spotify.

Du kan logge ind på alle de konti, du har, og når du beder Alexa om at spille, kan du sige "på Spotify" eller på en anden tjeneste for at vælge, hvor du skal lytte. Nederst på denne side skal du trykke på Vælg standard musikktjenester for at vælge den tjeneste, Alexa skal bruge, hvis du ikke angiver.