Sådan bruger du din iPhone som en personlig hotspot over USB - Artikler

Sådan bruger du din iPhone som en personlig hotspot over USB

IPhone fungerer godt som en mobil WiFi Hotspot, men det fungerer endnu bedre, når det tilsluttes med et USB-kabel. Denne vejledning viser dig, hvordan du bruger iPhone som et personlig hotspot over USB.

Der er to store fordele ved at bruge iPhone hotspot over USB. For det første oplader iPhone'en, så du ikke ender med et dødt batteri på din iPhone, når du er færdig med at bruge det som et hotspot.

En anden grund er at undgå at bruge WiFi i et overfyldt område, hvor der er for mange WiFi-forbindelser. Hvis du er i et konferencecenter, på en messe eller et hotel; Dette kan levere bedre fart og ydeevne.

Vejledningen nedenfor viser, hvordan du bruger iPhone som et hotspot over USB på både pc og Mac.

Sådan bruger du iPhone som personlig hotspot over USB

For at dette skal fungere, skal du sørge for at have en plan, der understøtter at bruge iPhone som en personlig hotspot. De fleste planer omfatter gratis at bruge iPhone som en hotspot, men hvis du hænger på en ubegrænset dataplan eller bruger en forudbetalt telefon, kan dette ikke medtages. Hvis du er i tvivl, gå online til din konto eller ring og spørg din operatør.

Brug af iPhone som en personlig hotspot giver dig mulighed for at forbinde din bærbare computer til internettet hvor som helst du har et cellulært signal. Med 4G LTE-hastigheder kan du muligvis forbinde hurtigere end på offentlig WiFi, og ved hjælp af et personlig hotspot er sikrere for dine data end en usikker offentlig WiFi.

Mens du er forbundet til din iPhone som en personlig hotspot over USB, bruger du data hurtigere. Sørg for at være opmærksom på din databrug, så du ikke ender med et gebyr i slutningen af ​​måneden. Hvis du bruger automatisk sikkerhedskopieringssoftware eller uploader billeder til iCloud, kan du måske slukke for disse funktioner, mens du bruger et hotspot, eller du kan ende med en stor regning.

Du kan bruge iPhone som et personlig hotspot over USB eller trådløst, når du rejser, eller når dit hjem internet går ud. Det er en god backup, hvis du arbejder fjernt.

IPhone fungerer som et hotspot på alle nuværende modeller, herunder iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus, samt ældre modeller som iPhone SE eller iPhone 6.Sådan bruger du iPhone som et personlig hotspot over USB.

Tryk på Indstillinger og derefter på Personal Hotspot. Hvis du aldrig har brugt denne tjeneste, før du måske skal gå ind i mobilindstillinger for at se den. 

Nu kan du tænde for det personlige hotspot. Her skal du angive en adgangskode til WiFi-indstillingen, selvom du planlægger at bruge iPhone som et USB-personlig hotspot. Tryk på adgangskoden at ændre det.Tryk på skiften at aktivere det personlige hotspot.

Hvis du har WiFi-slukket, kan du muligvis se en besked, som giver dig besked om, at du kun kan bruge Bluetooth og USB, med mulighed for at tænde for WiFi. Du kan lade WiFi slukke, hvis du vil, men det kan være tændt, mens du bruger iPhone som USB-hotspot.

Når glideren Personal Hotspot er tændt, skal du slutte iPhone til computeren med et USB-kabel. Dette er det samme kabel, der bruges til at oplade iPhone, og også synkronisere det med iTunes.

Hvis du kun vil bruge hotspotet over Bluetooth og USB, skal du vælge den anden mulighed. På denne måde vil de eneste enheder, der er tilsluttet, være over disse forbindelsestyper og ikke kun almindelig WiFi.

Efter at have valgt dette, er det sidste trin at vælge iPhone fra netværksindstillingerne på computeren.

Sådan konfigurerer du iPhone Personal Hotspot med Windows

At få iPhone til at fungere som et USB-hotspot iTunes skal installeres på den pc, du bruger Hvis iTunes ikke er installeret, kan computeren ikke genkende, at telefonen fungerer som en netværksenhed.

Gå til skrivebordet og sæt iPhone i en USB-port.Luk automatisk afspilningsvindue.IPhone skal installere de nødvendige drivere, så den kan fungere som en netværksforbindelse, og så kommer denne næste dialogboks op.

Vælg derefter Public Network.Når det offentlige netværk er valgt, skal iPhone være tilsluttet computeren, og netværksindikatoren (nederst til højre) skal vises tilsluttet.

Luk netværk vindue.Sådan konfigurerer du iPhone Personal Hotspot på en MacGå til skrivebordet og sæt iPhone i computeren med et USB-kabel.Tryk på ikonet Netværk øverst til højre og vælg Åbn netværksindstillinger.IPhone USB skal vises tilsluttet.

Når Personal Hotspot er tændt og enheder er tilsluttet (PC eller Mac), skal det ligne billedet nedenfor, med en blå meddelelseslinje øverst.En god mulighed er, at brugerne stadig kan have iPhone plugget i den bærbare computer og også output WiFi til andre enheder. For at gøre dette Vælg den første mulighedTænd for WiFiog deres vilje er et trådløst netværk oprettet. For at deltage i dette netværkssøgning efter det med enheden og indtast adgangskoden, der vises på den personlige hotspot-skærm, der hedderWi-Fi-adgangskode.

17 bedste apps til spilde tid (2019)

Baseball Boy

Baseball Boy er et godt tidsspil, fordi det kun tager et par sekunder at spille en tur, så du kan bruge det, når du kun har et minut eller to til at vente på linie.

Dette er et timing spil. Du trykker på for at svinge flagermus når den er opstillet i midten af ​​buen for at få et perfekt hit. Hvert hit tjener dig point, som du kan bruge til styrke, hurtighed, hoppe og offline indtjening.

Jeg elsker, at jeg kan fortsætte med at komme tilbage til dette spil, når jeg har et par minutter at dræbe og efter et par omdrejninger kan jeg øge min statistik og gå lidt længere næste gang. Der er en lille strategi til det, men for det meste er det et godt lille distraherende spil.

Gratis på iPhone og Android