iPhone 5 iOS 9.1 Udgivelse: 10 ting at se på - Artikler

iPhone 5 iOS 9.1 Udgivelse: 10 ting at se på

IPhone 5 iOS 9.1 opdateringen og dens nye emojis er bekræftet, men opgraderings release dato er ikke. Med nye detaljer fremad, vil vi kigge på et par ting, du skal kigge efter, da iPhone 5 iOS 9.1 udgivelsesdato nærmer sig.

I september bekræftede Apple fire iOS 9-opdateringer til iPhone 5. Tre af disse opdateringer (iOS 9.0, iOS 9.0.1 og iOS 9.0.2) har rullet ud til iPhone 5 med nye funktioner og fejlrettelser til den aldrende tidligere flagskib.

IPhone 5 sitter i øjeblikket på iOS 9.0.2, og det kan blive der, indtil Apples klar til at frigive den anden iOS 9-opdatering, der sidder i horisonten.Kort efter iPhone 6s startdato bekræftede Apple en iPhone 5 iOS 9.1 opdatering. Virksomheden rullede ikke ud det røde løber som det gjorde for iOS 9.0. I stedet bekræftede den iOS 9.1-opdateringen med en udgivelse til dens beta-program for udviklere og offentligheden.

Apple afslørede ikke meget på scenen, men iOS 9,1 beta bekræftede flere detaljer, herunder helt nye emojis til iOS 9-tastaturet. Opdateringen vil medbringe en taco, burrito, enhjørning og mere til iPhone 5 i fremtiden.

iOS 9.1 er den første milepæle opgradering til iPhone 5 og naturligvis er der masser af spænding. Thing er, med Apple springe over en oktober launch event, kan vi muligvis ikke se iOS 9.1 opdateringen eller dens udgivelsesdato vises på scenen.

Med det i tankerne vil vi kigge på et par ting, som vi mener, at iPhone 5-brugere skal søge efter, når vi nærmer os iOS 9.1-udgivelsesdatoen. Vær opmærksom på disse ting, da vi skubber dybere ind i oktober måned.

iOS 9.1 Udgivelsesdato ledetegn


Apple vil sandsynligvis ikke være vært for en lanceringsbegivenhed i oktober, hvilket betyder, at vi sandsynligvis ikke får nogen iOS 9.1-udgivelsesoplysninger inden udgivelsesdatoen. Så derfor er de interesserede i iOS 9.1 og dens emojis nødt til at søge efter spor.

De største spor, vi har lige nu, er de rapporter, der tyder på, at iOS 9.1 kommer ud sammen med iPad Pro og Apple TV 4.

IPad Pro er Apples nye 12-tommers skifer og dens udgivelsesdato er bekræftet i november. Apple TV 4 vil sandsynligvis lande i oktober. Så vil udgivelsesdatoen for iOS 9.1 sandsynligvis lande i oktober eller november.

Hold dine øjne skrællet til iPad Pro-udgivelsesdag rygter (vi har allerede seet nogle få frem) og holde øje med Apples Apple TV 4 iPad Pro meddelelser.

De hjælper med at sætte dine forventninger til iOS 9.1 udgivelsesdato for iPhone 5.