Sådan oplades din iPhone 8 trådløst - Artikler

Sådan oplades din iPhone 8 trådløst

Du kan oplade din iPhone 8 trådløst med kompatible trådløse opladere, så du kan få mere strøm uden at tilslutte et kabel. Dette er en ny funktion til iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X.

For at oplade iPhone 8 trådløst skal du købe en kompatibel oplader. Apple sælger to af dem og planlægger at sælge deres egen trådløse oplader i 2018. Du kan også købe andre qi trådløse opladere til at føje til dit hjem, kontor eller bil.

Du finder også andre trådløse opladere rundt, mens du rejser. Vi ser dem ofte i coffeeshops, hoteller, lufthavne og andre offentlige steder. Mange gange er de bygget i borde eller andre møbler. De er også stadig mere almindelige i nye biler.Du har brug for en qi trådløs oplader som Belkin Boost Up trådløs oplader til iPhone 8.

For trådløs opladning af din iPhone 8 skal du bare sætte den ned på opladeren, men du skal være opmærksom på, hvordan du lægger iPhone på opladeren. De fleste trådløse opladere er cirkulære, og du vil sætte iPhone 8 i midten af ​​opladeren. Hvis du tilfældigt sætter iPhone 8 på opladeren, og den ikke er centreret, vil det sandsynligvis ikke oplade.

Når du starter trådløst opladning af iPhone 8, vil du høre opladningsstøj, føle en vibration og se et opladningsikon på skærmen. I den første uge eller så, at du oplader iPhone 8 trådløst, skal du være opmærksom på, hvordan du sætter den på opladeren.

Du skal også sikre dig, at du bruger et iPhone 8-tilfælde eller et iPhone 8 Plus-tilfælde, der ikke er for tykt. De fleste tilfælde 3 mm eller mindre vil fungere, og i nogle tilfælde kan du muligvis oplade med en sag op til 5 mm, men det vil variere fra oplader til oplader.Sørg for, at du sætter iPhone 8 i midten af ​​opladeren, eller den kan ikke oplade.

Apple sælger Belkin Boost Up Wireless Charger til iPhone og Mophie trådløse opladningsbase. De er 59,99 dollar hver og opkræves ved 7,5W, hvilket er omkring så hurtigt som når du tilslutter iPhone 8 til en standard Apple oplader.Hvis du har brug for mere strøm hurtigere, vil du bruge denne vejledning til hurtig opladning af din iPhone 8.

Du kan også købe mange tredjeparts trådløse opladere, der understøtter qi trådløs opladning. Vi har set dem for lidt over $ 10 på Amazon og for omkring $ 20 fra virksomheder, vi genkender, hvilket betyder at du kan tilføje trådløse opladere omkring dit hus eller kontor til en overkommelig pris.

21 bedste iPhone 8 tilfælde du kan købe

Speck Presidio Ultra iPhone 8 Taske


49,99 kr fra Speck

Generelt når du skal vælge et iPhone 8 tilfælde, skal du vælge mellem stil og holdbarhed eller tykkelse og beskyttelse. Speck har allerede gjort et godt stykke arbejde med at levere lige nok beskyttelse og en masse stil, og den nye Presidio Ultra til iPhone 8 tager dette til et andet niveau.

Dette er en flersidet iPhone 8-sag, der giver dig mulighed for at bære et Speck Slim Presidio-tilfælde på din telefon til enhver tid. Denne slanke sag indeholder en hævet bezel en stor mængde beskyttelse og let klikbare knapper. Der er en stor åbning til opladning og lear adgang til højttalerne.

Når du har brug for mere beskyttelse - som når du træner, går udendørs eller er mere aktiv - kan du snappe på Impactium Ultra Bumper. Dette tilføjer et andet lag af stødbeskyttelse mod dråber, tilføjet skærmbeskyttelse på forsiden af ​​din iPhone 8 og holder også støv og snavs ude af opladningsporten.

Det er en slank iPhone 8 sag hele tiden og en robust iPhone 8 sag, når du har brug for det, uden brug af to tilfælde. Der er endda en holster inkluderet for at sikre den til dig eller at bruge som en kickstand.