Sådan ser du NCAA March Madness Basketball Tournament på iPhone og Android - Artikler

Sådan ser du NCAA March Madness Basketball Tournament på iPhone og Android

Hvis du er en stor college basketball fan som mig, vil du gerne følge NCAA turneringen på farten. Da de spiller de tidlige runder i løbet af dagen torsdag og fredag ​​i den første uge og anden uge, kan jeg ikke altid se dem på tv'et.

Hvis du har en iPad, iPhone, iPod Touch eller en af ​​de understøttede Android-telefoner, kan du nyde spillene for kun $ 3,99 ved hjælp af NCAA March Madness Live-appen. Hvis du foretrækker ikke at betale, kan du stadig følge scoringerne og højdepunkterne samt få beskeder om ting som ujævnheder, slutresultat osv. På din mobilenhed med en af ​​følgende apps.

NCAA March Madness Live

En universel app til iOS og på Android i Google Play Butik - Gratis med $ 3,99 i app-køb for videoDu kan se spil ved hjælp af NCAA March Madness App

App'en har seks sektioner repræsenteret af små ikoner i øverste venstre hjørne af skærmen. Den første, repræsenteret ved en kalender, viser alle spilletider. Tryk et af spilene, da de spiller live, og du får videoen, hvis du betaler gebyret på 3,99 USD i app.


Et andet afsnit giver dig mulighed for at udfylde dine parenteser og indtaste online-konkurrencen, hvor appens værter er vært. Indsend så mange parentes som du vil. Du skal tilmelde dig en konto for at deltage.Udfyld dine parenteser og indsend dem for at tilmelde dig den officielle konkurrence

For at se parenteserne tryk på det tredje ikon. Det viser de fulde parenteser med scoringer efter hver kampafslutning.Indstil de advarsler, du ønsker at modtage i meddelelser

Den fjerde sektion lader dig konfigurere appen til at advare dig, når et af følgende opstår:

  • Et ondt i gang - du kan gå til videoen spillet, hvis du betalte
  • Resultatet af en forstyrrelse efter det finder sted
  • Når knusning sker med et tæt spil i løbet af de sidste fem minutter
  • Et spil går i overarbejde

Du kan også oprette holdvarsler i dette fjerde afsnit.

De sidste to ikoner repræsenterer indstillinger og hjælp. Indstil din lokale tv-udbyder, så du kan se videoen fra din lokale CBS-kanal. Du logger også ind på dine Twitter- og Facebook-konti her, så du kan Tweet eller skrive om et spil mens du ser det.

Appen ser godt ud og har næsten alt, hvad du ønsker at se og spore spilene, oprette dine egne parenteser og snakke papirkurven via sociale netværk. Det giver ingen ekspertanalyse, så du vil måske bruge en af ​​appsne nedenfor.

ESPN-beslag bundet

En iPhone eller iPod Touch App og på Android i Google Play Butik - GratisDu kan følge dit team og alle handlinger gennem dette iPhone / iPod Touch eller Android telefon spil. Det viser nyheder og højdepunkter af spil på startskærmen i en diasshow-grænseflade. Tryk let på et dias for at få flere oplysninger om spillet.

Når du trykker på diaserne, hvordan du ser previewen af ​​spillet, før det starter. Under spillet ser du skuddiagrammerne og statistikker med scoringsoplysninger ned til det øjeblik en skov gik ind. Appen viser også holdstatistik.Efter spillet får du al info med et game recap og endelig statistik. Hvert spil vil vise video højdepunkter og lade dig gøre noget cyber bragging via sociale medier.

Bracketology sektionen lader dig udfylde dine parenteser og indsende dem til ESPNs online konkurrence. Du får nogle gode analyser og ekspertrådgivning i appen til at hjælpe dig. Opsæt en pool med venner, familie eller din arbejdsplads. App'en advarer dig under turneringen til nyheder, skader, spilopdateringer og meget mere.Yahoo Tourney

En universel iOS-app og på Android i Google Play Butik - GratisDu kan spore dine parenteser, der er indsendt til Yahoo online indhold. App'en giver dig mulighed for at tilmelde dig og gøre dine valg, se hvordan du laver i din pool og følg spillene, mens de sker. Log ind med dit Yahoo ID og opret dit første beslag.

Appens tre sektioner viser dig parenteser, score og information om dine yndlingshold, hvis du indstiller dem i appen.Opret en gruppe for at spille imod venner eller familie. Du kan ikke gøre det i appen, men når du har gjort det online, kan du deltage i en gruppe i appen.

Scores sektionen gør hvad det siger - viser scoringer af spilene. Følg hvert spil med statistik og højdepunkter før, under og efter spillene.Indstil dine yndlingshold i Fandom sektionen og følg specialiserede oplysninger om dem. Det lader dig kun vælge et hold, en skarp svaghed i appen for dem af os, der følger mere end en.

En sidste note. Hvis du har en SlingBox, skal du ikke glemme, at du altid kan se spil ved hjælp af din SlingPlayer-app.