Sådan bruger du Google Handwriting Input Keyboard - Artikler

Sådan bruger du Google Handwriting Input Keyboard

Google har for nylig udgivet et nyt Android-tastatur kaldet Google Handwriting Input-tastaturet, som lader Android-smarttelefon- og tabletbrugere skrive med deres finger eller en stylus i stedet for at skrive på et tastatur. Det virker godt at anerkende brugerens håndskriftindgang hurtigt og præcist det meste af tiden.

Find ud af, hvordan du installerer og bruger det nye Google Handwriting-værktøj her. Plus, vi har et andet tip til hurtigt at skifte mellem Google Handwriting Input-tastaturet og det almindelige Google Keyboard, hvilke brugere af håndskriftværktøjet også skal installere.Indtast tekst i Android ved hjælp af en finger eller stylus i stedet for et tastatur med Google Handwriting Input.

Installer Google Handwriting Input Keyboard

Tag det nye Google Handwriting Input-tastatur fra Google Play Butik. Det er gratis og fungerer godt. Når brugerne har installeret det, vil appen gå dem gennem installationsprocessen. Hvis du undlader at følge deres trin, skal du bruge følgende trin for at få Google Handwriting Input-tastaturet til at fungere.Installationsguiden hjælper brugeren med at komme i gang med at bruge Google Handwriting Input-tastaturet på Android.

 • Du accepterer Servicevilkårene ved at trykke på Okay.
 • Aktivér tastaturet til indtastning af indtastning af Google-håndskrift ved at trykke på den første boks øverst i installationsguiden.
 • Tryk på tænd / sluk-knappen i indgangsmetode sektionen i Indstillinger, som dukker op efter det foregående trin.
 • Tap Okay at anerkende advarslen om, at Google Handwriting Input-tastaturet indsamler oplysninger, som brugeren anvender den.
 • Tryk på den anden boks i installationsguiden, hvis det er nødvendigt for at tilføje andre sprog.
 • Tryk på den tredje boks i opsætningsguiden for at vælge tastaturet for indtastning af Google-håndskrift i telefonens indtastningsindstillinger, som dukker op næste gang.
 • Vælg Google Handwriting Input Keyboard og guiden vender tilbage til setup wizard skærmbilledet.

Installationsguiden giver brugerne mulighed for at teste tastaturet i en tekstfelt, der vises efter udførelse af ovenstående trin. Forsøg at se, hvor godt det genkender selv den mest beskedne håndskrift.Det overraskede mig, hvor præcist det genkendte min forfærdelige håndskrift og kom ind i den rigtige tekst i boksen.

Guiden viser to flere bokse nederst på skærmen. Den første er til at konfigurere sprog, og den anden lader brugerne beslutte at hjælpe med at forbedre tastaturet ved at lade Google indsamle data. Tap på hver af bokse for at gøre disse ting.

Telefonens tastaturindgang vil nu som standard bruge tastaturet til indtastning af Google-håndskrift. Det er dog en god ide at også installere Google Keyboard. Dette tastatur arbejder sammen med håndskriftstastaturet. I det næste trin viser vi dig, hvordan du hurtigt kan skifte mellem dem. Dette gør det lettere at indtaste tekst, hvis håndskriftstastaturet ikke genkender bestemte ord.Google Keyboard bruger regelmæssig input og gestusbaseret input til hurtigt at indtaste tekst.

Installer det gratis Google-tastatur fra Google Play Butik. Det gør et godt stykke arbejde med at genkende gestusbaseret typing, hvor brugeren glider fingeren over tasterne i stedet for at trykke på hvert bogstav.

Sådan bruger du Google Handwriting Input Keyboard

Hvad gør ikonerne i det nye Google Handwriting Input Keyboard, og hvordan skifter du hurtigt mellem det og Google Keyboard, så du kan skrive med et almindeligt tastatur? Lad os først se på brugergrænsefladen på håndskriftstastaturet.Her er indtastningsboksen til Google Handwriting Input-tastaturet. Se hvad de forskellige ikoner betyder nedenfor.

Indtastningsområdet i midten accepterer brugerens håndskrift. Brug din finger eller en stylus til at skrive ord i stedet for at skrive dem. Bemærk, hvordan det foreslår ord over inputområdet. Tryk på et foreslået ord for at indtaste det eller bare vent, og tastaturet indtaster det automatisk. Det centrale ord er det, som tastaturet mener, du vil indtaste. Tryk på venstre eller højre boks for at skifte til et af disse ord i stedet.

På øverste række over indtastningsområdet findes der også tegnsætningsknapper, der inkluderer et punktum, komma og spørgsmålstegn.

Langs bunden er der en række ikoner, der repræsenterer knapper. Her er hvad hver starter fra venstre og går til højre på skærmen.

 • Tilbage - Denne knap ser enten ud som om den er ovenover, en afrundet pil eller en venstre pegende trekant. Det er pilen, når der er håndskrift i vinduet, og det er trekanten efter at det er indtastet i teksten. Tryk let på en for at gå tilbage. Dette er nyttigt for at fortryde håndskriftstreger for at rette dine fejl i håndskrift.
 • Online anerkendelse - Bemærk skyen med linjen gennem den. Dette viser, at online genkendelse er slået fra. Online Recognition sender information til Google for at genkende de håndskrevne ord og forbedrer Googles anerkendelsesmotor. Første gang du bruger det spørger du tilladelse. For at holde advarslen fra at dukker op, tryk på feltet ved siden af Vis ikke dette igen. Trykke på Okay og det bliver online anerkendelse på.
 • Globus - Knappen ved siden af ​​skyen og før mellemrumstasten lader brugeren hurtigt skifte mellem håndskriftstastaturet og det Google Keyboard, vi installerede før. Google Keyboard har også en. Tryk for at skifte mellem dem. Tryk og hold for at hente indstillingerne for indgangsindstillinger på telefonen.
 • Rumstang - Tilføjer et mellemrum efter ordet, som tastaturet kun er genkendt. Tryk og hold den for at vælge et andet tastatur installeret, f.eks. Swype eller telefonens standardtastatur. Dette giver brugerne adgang til tastaturet til Google Voice Typing, som giver os mulighed for at indtaste tekst med vores stemmer
 • Backspace - Dette fungerer ligesom en almindelig backspace-nøgle. Tryk og hold for hurtigt at gå tilbage mellemrum, ligesom du ville have et normalt tastatur.
 • Søg / Indtast nøgle - Den sidste nøgle skifter mellem en indtastningsnøgle og en søgeknap, afhængigt af konteksten. I Google Nu's indtastningsfelt er det en søgeknap, men på andre steder er det en indtastningsnøgle med en cirkel og en højre pegepile.