Sådan bruger du TetherMe på din iPhone - Artikler

Sådan bruger du TetherMe på din iPhone

For at binde din jailbroken iPhone til din bærbare computer, så er det, hvordan du bruger TetherMe på din iPhone.

Med de fleste af de store luftfartsselskaber i USA kan du få en tethering plan (eller en hotspot plan), som giver dig mulighed for at bruge din dataforbindelse fra din smartphone på din bærbare computer, hvis der ikke er nogen WiFi-forbindelse til rådighed.

En funktion som dette er virkelig praktisk, fordi mens du kan få internet på din smartphone stort set hvor som helst med LTE, det samme kan ikke siges om de fleste bærbare computere, men tethering giver dig mulighed for at give din bærbare LTE-datakapacitet af forskellige slags takket være din mobil enhed.

Men en af ​​de største ulemper er omkostningerne ved disse tethering planer, priser så højt som $ 20 om måneden ud over hvad du allerede betaler for mobiltelefon service. Det er bare ikke muligt for de fleste kunder, især hvis du ikke bruger tethering det ofte.

Den gode nyhed er, at hvis din iPhone er jailbroken, kan du bruge en app, der giver dig mulighed for at binde uden at betale for en tetheringplan fra din operatør. En Cydia tweak kaldet TetherMe spoof i grunden tethering på din iPhone for at få det til at se ud som de data, der bruges, kommer bare fra din iPhone, snarere end fra din tethered laptop.

Sådan konfigurerer du og bruger TetherMe på din iPhone.

Opsætning af TetherMe

TetherMe kan findes ved at åbne Cydia og søge efter "TetherMe" i Søg tab ned i nederste højre hjørne. Det kan også være vist på Cydias hjemmeside, hvorfra du bare kan trykke på den for at gå til tweakens side.Derfra skal du trykke på Køb i øverste højre hjørne. TetherMe koster et par dollars, men det er langt mindre end hvad du ville bruge at betale for en tethering plan fra din operatør. Hvis du allerede har købt TetherMe, vil det sige Installere i øverste højre hjørne, og hvis du allerede har det installeret, vil det sige Modificere.

Hvis du ikke har det installeret, skal du følge anvisningerne på skærmen for nemt at få det installeret på din iPhone - det bør kun tage et par minutter på det meste.

Når TetherMe er installeret, er den klar til brug, og du kan slukke den, når du skal binde din iPhone til din bærbare computer.

Brug af TetherMe

TetherMe er tilgængelig fra appen Indstillinger og ruller ned, indtil du ser TetherMe i listen. Derefter skal du trykke på Personal Hotspot og derefter trykke på skiftekontakten ved siden af ​​Personal Hotspot på den næste side, der dukker op.Skiftekontakten bliver grøn, og du vil være klar til at binde.

Du skal bare bare gå til din computers WiFi-indstillinger, hvor du normalt opretter forbindelse til et WiFi-netværk og søger efter din iPhone på listen over WiFi-netværk for at oprette forbindelse til det.Der er et par andre indstillinger inden for TetherMe, som du sandsynligvis aldrig behøver at røre med, men det er vigtigt at i det mindste vide, hvad de er, og hvad de gør.

Overstyr datakilde giver dig mulighed for at ændre hvor dataene fra din iPhone kommer fra. Du kan f.eks. Forbinde din iPhone til WiFi og derefter din tether til din bærbare computer via USB og dele din iPhones forbindelse til din bærbare computer, så hvis din bærbare computer har brudt WiFi, kan du bruge din iPhone til at levere din bærbare computer med WiFi-funktioner af sorter . Det er en smuk niche-funktion, hvorfor du sandsynligvis ikke rigtig skal bruge den.Det Hold Broadcasting funktion er for når du tether bruger wifi. Normalt skal din iPhone forblive i Personal Hotspot-menuen, ellers lukkes den, hvis den ikke registrerer trafik efter et par minutter. For at forhindre dette sker, kan du aktivere Hold Broadcasting.

Det APN-valg er en menu, du sandsynligvis aldrig behøver at røre ved, og du skal nok ikke røre, men det er i det væsentlige, hvor din operatørs info er indeholdt, hvilket gør TetherMe til at fungere som det gør - spoofing din dataforbindelse, så den mener, at din bærbare internettrafik er kommer fra din iPhone.

Selvfølgelig er TetherMe ikke helt idiotsikker. Mange brugere har sagt at AT & T stadig kan opdage, at du tethering, men Verizon synes at være okay med det for nu. Brug kun TetherMe på egen risiko.