Sådan bruges Samsung Galaxy S6 Easy Mode - Artikler

Sådan bruges Samsung Galaxy S6 Easy Mode

Lær, hvordan du bruger Samsung Galaxy S6 Easy Mode til at forenkle Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge, gøre ikoner og tekst større og låse op for en forstørrelsesfunktion, der gør det lettere at se lille tekst i den virkelige verden.

Samsung gjorde et bedre arbejde med at fjerne dobbelt apps og unødvendige funktioner, men for en første gang smartphone ejer eller for brugere, der forsøger at skifte formular iPhone til Android, er Galaxy S6 Easy Mode en velkommen mulighed for mange brugere.

Læs: 13 Galaxy S6 Indstillinger til ændring

Easy Mode tilføjer genveje til de mest brugte indstillinger, gør uret og alle dine appikoner større og forenkler ved hjælp af Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge. Du ejer stadig en smartphone, og du kan stadig downloade apps, tjekke e-mail og surfe på internettet, men det er lidt lettere.Lær, hvordan du bruger Galaxy S6 Easy Mode til større ikoner, enklere muligheder og lettere brug.

Når du har brugt en måned eller mere med Galaxy S6, kan du bestemme, at det er på tide at gå tilbage til standard tilstand, og det er lige så enkelt som at trykke på nogle få muligheder. Du kan skifte frem og tilbage mellem standardtilstanden og Galaxy S6 Easy Mode uden at miste nogen af ​​dine andre indstillinger eller apps.

Sådan bruger du Galaxy S6 Easy Mode og hvad du kan gøre med det.

Samsung Galaxy S6 Easy Mode Guide

Den fire minutters video nedenfor beskriver, hvordan du kan bruge Galaxy S6 Easy Mode. Dette er den samme proces på Galaxy S6 Edge. Det tager mindre end et minut at skifte fra almindeligt til Easy Mode.

Hvis du vil aktivere Galaxy S6 Easy-tilstanden, skal du gå ind i dine indstillinger. Her er skridtene til at tage.Gå til Galaxy S6-indstillinger fra startskærmen.

Med Galaxy S6-skærmen tændt og telefonen låst op (se på startskærmen) Træk ned fra skærmens øverste kant. Du får vist et lille antal indstillinger og nogle underretninger. Tryk på de små indstillinger tandhjul i øverste højre hjørne.Tænd for Galaxy S6 Easy Mode, og vælg derefter hvilke apps der skal bruges, hvis du vil ændre nogen.

Rul ned indtil du ser Easy Mode i indstillingerne. Tryk let på Easy Mode.

På denne næste skærm Tryk let på Easy mode øverst og rul derefter ned til bunden for at vælge standardapps. Jeg deaktiverer standard e-mail-appen, fordi jeg tjekker min email i Gmail-appen, men du behøver ikke bruge disse indstillinger, hvis du ikke vil.

Når du er klar, tryk på Udført og skærmen bliver sort i nogle sekunder, mens Galaxy S6 Easy Mode starter.

Når telefonen kommer tilbage, vil du se skærme svarende til dem nedenfor. Du kan tryk på plus-ikonerne på skærmen til højre for at tilføje genveje til andre apps, du kan lide at bruge. Tryk på plus på skærmen til venstre at tilføje kontaktgenveje for at ringe til nogen hurtigere.Dette er startskærmbilledet Galaxy S6 Easy Mode.

Du kan også tryk på Rediger indstilling for at ændre disse muligheder. Der er altid en hjælpemulighed øverst på skærmen, lær hvordan du bruger Galaxy S6 Easy Mode.Easy Mode indeholder en forstørrelsesapp til at gøre læsning af småprint lettere.

Du kan også brug Galaxy S6 forstørrelsesprogrammet at forstørre tekst op til 5X, så du nemt kan læse menuer og anden lille tekst uden at skubbe eller gribe et par briller. Dette er en meget praktisk funktion. Du kan også tænde en lommelygte i denne app. Når du er i forstørrelsesprogrammet, kan du glide baren nederst for at forstørre mere.

9 Spændende Galaxy S6 Etuier

OtterBox Galaxy S6 Cases


Brugere, der har brug for en masse beskyttelse, bør tjekke Galaxy S6 OtterBox-sagerne, herunder Defender og Commuter-serien, der giver en stor beskyttelse til enheden.

OtterBox Defender Galaxy S6 sager leveres i syv farver til skallen og syv til dækslet, så brugerne kan kombinere for at få det farveskema, de ønsker. Sagen er $ 49,95, og der er højere priser med RealTree camo og med sportshold på bagsiden. Denne sag omfatter en skærmbeskytter og portdæksler for at holde støv ude af portene. OtterBox Defender Review.

OtterBox Galaxy S6 Commuter Tasken er slankere med mindre beskyttelse, men en mere lommeformet størrelse, der appellerer til mange brugere. Dobbellagsbeskyttelsen kan absorbere dråber, og den indeholder en stang på skærmen beskytter. Denne sag er $ 34,95 med samme farvevalg. OtterBox Commuter Review.