Sådan bruger du personlig hotspot på iOS 6 og i iPhone 5 - Artikler

Sådan bruger du personlig hotspot på iOS 6 og i iPhone 5

Den nye version af iOS 6 giver hurtigere adgang til den personlige hotspot-funktion, og ændrer trinene lidt for at tænde det personlige hotspot.

På iOS 6 og på iPhone 5 med iOS 6 er der en ny personlig hotspot-genvej på hovedmenuskærmen, der lader brugerne tænde hotspot uden at dykke dybt ind i menuerne.

Disse trin vil kun fungere med planer, der understøtter en personlig hotspot. De nye Mobile Share-planer på AT & T og Share Everything-planerne på Verizon inkluderer den personlige hotspot-funktion uden ekstra beregning.

Læs: IOS 6 Tips og tricks

En personlig hotspot gør iPhone til en WiFi-router, der gør det muligt for brugere at forbinde WiFi-enheder til internettet via iPhone. Dette omfatter notebooks, tabletter, bærbare spilkonsoller og meget mere. Pas på som tethering, som det ofte kaldes, kan bruge data meget hurtigere end på iPhone.

Hvis computeren ikke kan se iPhone som et hotspot, kan brugerne være bedre til at forbinde via USB, men hvis det ikke fejler, skal du prøve at tænde og slukke for bærbar computerens WiFi for at finde iPhone hotspot.

Sådan tænder du iPhone Hotspot i iOS 6

Trykke på Indstillinger.

Trykke på Generel.Tænd hotspot iPhone på iOS 6.

Trykke på Cellular.Tænd for iPhone 5 og iOS 6.

Trykke på Personlig Hotspot.Personal Hotspot On og adgangskode opsætning.

Tryk på Skift til On position.

Brugere, der ønsker at ændre adgangskode kan tryk på adgangskodefeltet og skriv en ny adgangskode.

IPhone personlige hotspot-funktion deler internetforbindelsen via WiFi uden yderligere opsætning på de fleste enheder. Det deler også forbindelsen via USB eller Bluetooth, selvom nogle computere måske skal installere drivere eller udføre opsætningsmuligheder for at gøre dette arbejde.iOS 6 tilbyder en genvej til Personal Hotspot-funktionen.Dette viser antallet af enheder, der er forbundet til iPhone hotspot.

Når du har brugt iPhone-hotspotet en gang, placerer iPhone en genvej til Personal Hotspot på skærmen for generelle indstillinger, lige under Bluetooth-indstillingen. Dette aktiverer ikke hotspotet i et tryk, men det er en hurtig genvej til Personal Hotspot-indstillingerne.

Hjemmeskærmen og en lille meddelelse i andre apps viser antallet af tilsluttede enheder, hvilket er en nem måde at finde ud af, hvor mange enheder der bruger din forbindelse.

IPhone 5 indeholder 4G LTE-tilslutning, som er op til 10 gange hurtigere end 3G-service fundet på iPhone 4S, og hurtigere end mange hjemmeforbindelser.

Denne øgede hastighed gør tethering mere attraktivt, selv for multimedieintensive aktiviteter som streaming film eller tv, men uden ubegrænsede databrugere skal man sikre sig at kontrollere deres dataforbrug for at holde den i kontrol.

iPhone Hotspot Problemer i IOS 6

Brug af iPhone hotspot er ret ligetil, men der er nogle iOS 6 hotspot-problemer, som brugerne ofte kører ind i. Her er nogle almindelige hotspotproblemer i iPhone 5.

Der er ingen personlig hotspot-mulighed på iOS 6

Hvis du opgraderet til iOS 6 eller foretaget en anden ændring, og der ikke er nogen personlig hotspot-løsning på din iPhone, kan enheden have en fejl, der forhindrer den i at blive vist. Dette kan ske på AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile eller andre luftfartsselskaber. Hvis der ikke er nogen personlig hotspot-indstilling i iOS 6, skal du følge disse trin for at nulstille iOS 6 hotspot-indstillinger.

Straight Talk tilbyder ikke en personlig Hotspot-mulighed

Hvis du har en straight talk iPhone 5 uden personlig hotspot-mulighed i mobilen, er det fordi Straight Talk ikke understøtter at bruge iPhone 5 som et personlig hotspot. Der er ingen rettelse til dette problem uden jailbreaking og brug af en tredjeparts personlig hotspot-app, men dette er imod Straight Talks brugsvilkår og overdreven dataføring kan medføre advarsler eller blive afbrudt.

Skift iPhone 5 Hotspot Password

Standardpersonalets personlige hotspotadgangskode for iPhone 5 er et skum af bogstaver og tal, der er svært at huske, og det er også nemt for nogen at knække, selv om det ligner et sikkert kodeord. Trykke på Indstillinger -> Personlig Hotspot -> Adgangskode at vælge en ny adgangskode, der er lettere at huske og mere sikker.

Sådan administreres iOS 6 Hotspot

Mange brugere vil kunne styre iOS 6 hotspot for at se, hvem der er tilsluttet og oplysninger om enhederne. Apple viser en blå bjælke, der annoncerer, hvor mange enheder der er tilsluttet, men der er ingen måde at se, hvilke enheder der er tilsluttet en personlig hotspot til iPhone eller at administrere dem individuelt.