Sådan aktiveres nattilstand på Pixel 2 - Artikler

Sådan aktiveres nattilstand på Pixel 2

Denne vejledning forklarer, hvordan du bruger Night Mode på Pixel 2 og Pixel 2 XL, og hvorfor du måske vil. I lighed med Samsungs blålysfilter eller Apples natskifte har Googles nye telefoner en funktion kendt som Night Light. Dette ændrer skærmens farver om natten for at hjælpe dig med at sove bedre.

Night Light er en ny funktion, der har til formål at skære ned på øjenbelastningen, mens du bruger en smartphone om natten. Det har også vist sig at øge søvnighed og hjælpe ejere med at falde i søvn hurtigere.

Læs: 15 Common Pixel 2 Problemer og hvordan du løser dem

Tanken er, at blåt lys fra vores smartphones forårsager øjenstamme og stimulerer hjernen. Forårsager smartphone-brugere at have øje træthed og holde sig vågen længere, end de burde. Med vores hjælp vil din Pixel 2 automatisk skære det lys ud og hjælpe dig med at få en god nats hvile.Sådan bruges Night Light på Pixel 2

Hver producent kalder denne funktion noget anderledes. Det er et Blue Light-filter til Samsung, Night Shift på iOS og Night Light på Pixel og Android 8.0 Oreo. Du kan hurtigt finde eller søge efter det i indstillinger, eller følg vores instruktioner nedenfor.

For det første vil vi forklare, hvordan du tænder det, så kommer vi ind i nogle tilpasninger, så din telefon gør det for dig hver nat. Start med at trække ned notifikationslinjen og gå ind i indstillingsmenuen  • Træk notifikationslinjen ned og vælgIndstillinger (gearformet ikon)
  • Rul ned og tryk påSkærm
  • Vælg den anden mulighed, der hedderNattelys
  • VeksleOn / Off Status Switch
  • Drej derefter filteret op eller ned at passe til dine præferencer

Når du tænder det, vil du straks mærke en drastisk forskel i, hvordan din skærm ser ud. Alt det blå lys forsvinder, og skærmen har en orange eller rød farve på den. Flyt skyderen frem og tilbage for at styre hvor stærk eller hvor let denne funktion er.

Derudover vil Pixel 2 automatisk slå denne funktion til og fra hver dag for dig. På den måde bliver det øjeblikkeligt aktiveret om natten og går tilbage til det normale, når du vågner op. I menuen Natlysindstillinger skal du vælge planlægning og vælge mellem en af ​​de to muligheder.Den første mulighed giver dig mulighed for at vælge, hvilken tid det tænder og slukker, så du kan matche det til dine sovende vaner eller når du kommer ned om natten. Så er der et nemmere valg, der gør det til dig ved solopgang og solnedgang. Desuden bruger Night Light display sensorer til at justere følsomheden, når den er i brug, hvilket giver ejerne den bedste oplevelse.

Til sidst kan du også tilføje hurtiglyset til Night Light til underretningslinjen for anmeldelse for hurtig adgang. Herfra slår man et enkelt tryk på det med lethed. Husk, at de første par dage, der bruger denne funktion, kan føle sig unaturlige og få telefonen til at virke ekstremt blå under regelmæssig drift. Du bliver vant til det, og dine øjne og hjerner vil sætte pris på det. Mens du er her, tag et kig på disse 20 bedste Pixel 2 XL-tilfælde.

20 Bedste Google Pixel 2 XL Tasker

Google Fabric Cases


Først er en officiel sag direkte fra Google. Disse er tilgængelige i sin online butik, og de er lavet næsten udelukkende fra stof. Det lyder underligt, men resultatet er et tilfælde, der er utroligt blødt og behageligt at holde og bruge. Derefter har indersiden en hård polycarbonatskal, der holder telefonen sikker og modstår skade fra dråber.

Google linjer indersiden af ​​disse tilfælde med en blød mikrofiber også, så metallet og glasset forbliver hyggeligt og nyt. Også før du spørger, skal de fleste tilfælde fungere sammen med funktionen Active Edge squeeze til Google Assistant. Så længe sagen ikke er for stor, registrerer den klemmen.

Personligt er stofsager min favorit i løbet af det sidste år, med Incipio (på denne liste) gør en af ​​de bedste. Googles er dyre, men de er lavet ind og ud af Google, ligesom telefonen.

Køb det nu for $ 40