Sådan afinstalleres programmer og spil i Windows 10 - Artikler

Sådan afinstalleres programmer og spil i Windows 10

Det er sikkert at sige, at vi elsker vores enheder. I det mindste elsker vi dem nok til at få dem altid med os, stille spørgsmål og give nye oplysninger om verden omkring os. Microsoft vil have dig til at elske det nye Windows 10-operativsystem og din Windows-enhed. Den gratis Windows 10-opgradering, der kommer i løbet af en uges tid, handler ikke kun om at give dig nye funktioner til legetøj med. Det har også masser af ændringer designet til at gøre livet lettere.

Afinstallation af apps i Windows 8 var ikke nødvendigvis vanskeligt. Når det er sagt, var det heller ikke helt klart. At slippe af med noget på din pc krævede dig at vide, om det var en app eller et program, som mange ikke gjorde. Når du først havde fundet ud af det, måtte du finde det rette sted for afinstallation, uanset hvad du ville slippe af med. Apps, der blev hentet fra Windows Store, havde deres egen måde. Programmer downloadet via internettet havde en anden.Læs: Hvad er Windows 10?

Windows 10 adresserer disse problemer. For det første er det ligegyldigt, om det er en app eller et program, du vil slippe af med. At få det fra din enhed fungerer på samme måde. Sådan fjerner du apps og programmer i Windows 10.

For det meste er Kontrolpanel væk fra Windows 10. På sin plads har Microsoft tilføjet flere funktioner og forbedret indstillingerne i sin dedikerede indstillingsapp. Det er denne app, der har den nemmeste måde at afinstallere apps og programmer i Windows 10 på.

Med din mus klikker du på vinduer knap i nederste venstre hjørne af skærmen. Hvis du bruger et tryk, skal du trykke på den samme knap.Tryk nu eller klik på knappen Indstillinger tandhjul i menuen Start. Berøringsbrugere bør også se indstillingerne Indstillinger, men du skal trykke på menuknappen i øverste venstre hjørne af skærmen for først at få vist applikationerne og genveje. Det skal være lige over tænd / sluk-knappen.Tryk let på eller klik på System.Tryk eller klik på knappen Apps og funktioner menupunkt på højre kant af menuen Systemindstillinger. Det er den tredje mulighed øverst på skærmen.Nu skal du vente på appen Indstillinger for at scanne din pc.Afinstallering af ting er nemmere på Windows 10, fordi det giver dig en oversigt over alle relevante oplysninger, du har brug for. Sig, at du søger bare at frigøre noget plads. Fra denne skærm kan du se, hvilke apps der bruger flest pladser. Måske har du stabilitetsproblemer, der ikke altid var der? Du kan se, hvilken dag du installerer hver app eller et program. Du kan ombestille listen efter navn, installeringsstørrelse eller dato. Der er også en søgelinje for at spore den specifikke app eller det program, du vil afinstallere i en fart.

I forbindelse med denne vejledning afinstallerer vi PayPal. Tryk let på eller klik på navnet på den app eller det program, du vil afinstallere.Der er en Flyt-knap her, fordi Microsoft oprindeligt planlagde at lade brugerne installere apps på et SD-kort. Denne funktion kommer stadig, men det gjorde det ikke i tide til den endelige udgivelse. Ignorer den knap og tryk på klik på Afinstaller.Når du afinstallerer en app i Windows 10, går informationen i forbindelse med appen også. Dette sikrer, at der ikke findes spor af appen på dit system. Det handler om god computerhygiejne virkelig. Hvis du er sikker på, at du vil afinstallere appen og hente informationen, skal du trykke på eller klikke på Afinstaller i popup-vinduet.Nu skal du bare give indstillingerne app-tid for at slippe af med appen. Hvis det er en mindre app, sker det om få sekunder. Større apps kan tage længere tid at afinstallere fra Windows 10.

Det er hvis du har afinstalleret en app eller et spil i Windows 10.

Igen skal du helt sikkert være sikker på, at du vil afinstallere en app eller et program, før du gør det. Der er ikke noget værre end at skulle spore dine adgangskoder og oplysninger til en app igen, hvis du ikke har dem let tilgængelige. Alle programmer, som du afinstallerer - iTunes, for eksempel - skal downloades fra internettet, eller hvor du installerede dem fra oprindeligt, hvis du beslutter dig for at have dem tilbage af en eller anden grund. Husk at tjekke Windows Store også. Der findes traditionelle desktop-programmer der i Windows 10. Apps, du har downloadet fra Windows Store, kan downloades der, og du behøver ikke betale dem igen, hvis du allerede har.

Apps og programmer indbygget i Windows 10 - som Mail eller Kalender - kan ikke afinstalleres. Apps, der er tilføjet af din enhedsmaskine, kan afinstalleres.