Sådan skifter du din pc til en Xbox One - Artikler

Sådan skifter du din pc til en Xbox One

"Alt er bedre på pc." Hvis du er en gamer, har du hørt det på et tidspunkt for nylig. Frustreret af manglende opgraderingsmuligheder og grænser for, hvad de kan gøre, har nogle spillere vendt sig til at bruge pc'er til alle deres spilbehov i stedet for en konsol. Microsofts Xbox One-underholdningskonsol er temmelig kraftfuld, men det kommer aldrig til at være så fuldt udstyret som hvad du får, hvis du køber en Windows-pc.

I stedet for at bekæmpe udviklingen lærer Microsoft at omfavne det. I årevis har Microsoft kun leget med ideen om at skabe et spilnetværk på Windows-pc'er, der tilbyder de samme funktioner og funktioner som Xbox Live, på konsollen. Den gratis Windows 10-opgradering, som virksomheden slap løs på Windows 7 og Windows 8-brugere sidste år, leverer en Xbox-oplevelse, der er lavet specielt til notebooks, desktops og tablets. Derudover gør en række nye tilbehør spil i Microsofts økosystem mere tilgængelig end det nogensinde har været.Forladelse af actionspil bag for lidt besluttede jeg for nylig, at det var tid at komme til spil fra en anden vinkel. Størstedelen af ​​mine køb af videospil har altid været på Xbox One, men jeg har altid nydt nogle genrer, der bare ikke er godt repræsenteret på konsoller. Cities Skylines og Homeworld er kun tre af de spil, jeg havde været ved at dø for at prøve.

Du kan også gøre din pc til din anden konsol, ved at bruge de fleste af de samme tilbehør og tjenester fra Xbox One.

Windows 10

Din rejse til at gøre din Windows-pc til en Xbox One starter med Microsofts Windows 10-operativsystem. I vores Windows 10 Review sidste år, Må være mobil dækkede de mange grunde, du måske vil installere operativsystemet. På det tidspunkt drejede meget lidt af dem om spil. Microsoft havde kun de grundlæggende rammer for Xbox på Windows på plads.Kernen i spiloplevelsen på Windows er den nye Xbox-app. Xbox-appen er uddækket i gråt og grønt, og det er både en måde at få adgang til dine spil og forblive forbundet, når du ikke er i dem. Åbning af app afslører et aktivitetsfeed, der afspejler, hvad der er tilgængeligt på Xbox One. En indbygget butik giver dig mulighed for at shoppe til andre nye spil, der kan tilføjes til dit digitale Xbox-bibliotek. Præcisionssporing, messaging og alarmer er også tilgængelige.Der er ingen tankebloggende nye funktioner introduceret her; Microsofts hemmelighed er interoperabilitet. Virksomheden overvåger, hvad der er vigtigt fra din Xbox Live-profil på Xbox 360 og Xbox One i appen. Vennerne, som du kan oprette en fest med og kommunikere med, er de samme venner fra din Xbox-konsol. De præstationer, du tjener, fylder samme profil som Xbox One. Denne app fordobles som en klient til din Xbox, så du kan streame spil på tværs af dit lokale netværk og til din pc.

Min rejse til at blive en pc-spiller begyndte ikke med at udnytte Free Windows 10 Upgrade Offer. Jeg havde allerede den installeret. Hvis du kvalificerer dig til den gratis opgradering, skal du overveje at udnytte den.

Xbox tilbehørSom med alle spil er pc-spil stærkt gennemsyret i køb af tilbehør. At Xbox on Windows handler om interoperabilitet gør det sikkert lettere, at din pung ville tage ellers. Xbox One Wireless Controller og Xbox Elite Wireless Controller arbejder begge inden for rammerne af Windows. Slut dem til din pc med et micro-USB-kabel, og Windows 10 forstår dem straks. For at få den bedste trådløse oplevelse skal du bruge Xbox Wireless Adapter for Windows, et tilbehør på $ 25, som gør det muligt for din Windows-pc at tale med Xbox One-controllere og headset uden et kabel. Adapteren er ikke den mest attraktive dongle nogensinde, men jeg har ikke haft et problem ud af det siden at købe det.

  • Køb Xbox One Wireless Controller
  • Køb Xbox Elite Wireless Controller
  • Køb Xbox Wireless Adapter til Windows

Når du har købt det, du har brug for, skal du downloade appen for Xbox-tilbehør. Det er lidt anemisk lige nu, men appen giver dedikerede, nemme at sortere gennem indstillinger for de Microsoft-made gaming tilbehør, du har. Du kan omklare knapperne på din Xbox Elite Wireless Controller via appen. Firmware opdateringer til alle controllere er tilgængelige via appen, så du kan springe over din konsol helt.

Tilføj alle dine spil fra damp

Microsoft bygger hurtigt Xbox på Windows-infrastruktur, men det har stadig en lang vej at gå. Alt for mange spillere og spiludviklere blev brændt af sine tidligere bestræbelser på at sælge PC-spil direkte for at der ikke skulle være nogen varige konsekvenser. Udgivelser som Rise of the Tomb Raider bevise at den rigtige VVS er på plads. Kun tiden vil vide, om store spiludviklere strømmer til Windows Store i droves.I mellemtiden har du brug for et sted at købe dine pc-spil, og der er kun en gang service, der kommer til at tænke på: Damp. Tilgængelig via en dedikeret klient, som du downloader til din enhed, er Steam tilgængelig på Linux, Windows og Mac. Meget af appen og tjenesten duplikerer, hvad Microsoft forsøger at opbygge i Windows. Spilbesparende synkronisering og sociale profiler er indbygget. Xbox-appen kan ikke administrere disse spil til dig, men det kan tage skærmbilleder, optage video og knytte dig til dem. Af alle de alvorlige spil, jeg har installeret på min Windows-pc, kun Minecraft kom fra Windows Store. Homeworld Remastered, Star Trek Online, Cities Skylines, Civilization Beyond Earth og Betalingsdag 2 var alle gennem damp.Kom godt i gang med alt var ret nemt. Det var hovedsagelig fordi jeg havde en computer bygget på det rigtige fundament. For at håndtere spil som din Xbox One gør, vil du have en notesbog eller et skrivebord med et diskret grafikkort, masser af lagerplads og mindst 8 GB RAM. Hvis du starter med mindre krævende spil, har du noget wiggle plads til noget med så lidt som 4 GB RAM, men forvent ikke den bedste ydeevne.