Sådan tænder du Kids Corner på Windows Phone 8 - Artikler

Sådan tænder du Kids Corner på Windows Phone 8

Ligesom smartphones er blevet afgørende for produktiviteten, er de blevet vigtige for forældre for at holde børnene optaget på lange vejreture og ærinder. Uheldigvis kan du overlade dit barn til din Windows Phone, og det kan give dig sårbar over for eventuelle fejl eller ændringer, de gør på din enhed.

Heldigvis gør Windows Phone 8 en mulighed, der kaldes Kids Corner. Med muligheden i aktiveret kan forældre hurtigt trække deres børns mobile oplevelse ud i deres eget separate område komplet med Startskærm og tilpasningsmuligheder.

Sådan tænder du Kids Corner på Windows Phone 8-enheder, så du kan holde dine børn underholdt og dine oplysninger trygge, alle sammen på samme tid.

Åbn din Windows Phone Indstillinger app.Tryk på Kids Corner indstilling under, under systemindstillingerne.Tap Næste at springe forklaringen af ​​Kids Corner.Tilføj det indhold, du gerne vil stille til rådighed i dit Kids Corner-program. Tryk for at vælge hvert spil, program eller album, du ønsker at få adgang til fra Kids Corner. Tryk så på Næste.Tap Afslut.Din Windows Phone vil straks relock og vise Kids Corner-området. På låseskærmen svejs fra højre til venstre at udløse Kids Corner, når din enhed er låst. Du skal indtaste den samme pinkode, du har brugt på din enhed, hvis du allerede har aktiveret den.Første gang du eller dit barn åbner Kids Corner, vil de blive mødt med en lille besked, der minder dem om at trykke på enhedens tænd / sluk-knap for at forlade Kids Corner.Kids Corner vil nu blive fyldt med de apps og musik, som du har besluttet at tilføje til Kids Corner.Kids Corner kan tilpasses til dit barn. Tryk på Tilpas flise til at tilføje dit barns navn, vælg et billede til deres Kids Corner låseskærm eller tilpasse deres Startskærms farver.Du har lige aktiveret Kids Corner på din Windows Phone 8 enhed. I øjeblikket kan du begrænse adgangen for dine børn til applikationer og indstillinger på din telefon, samtidig med at de kan se deres yndlingsvideoer og spille deres yndlingsspil. Du behøver ikke at følge disse trin for at aktivere Kids Corner hver gang. I stedet skal du bare skrue fra højre til venstre på enhedens låseskærm når som helst.