Sådan slukker du Home Notifications på macOS Mojave - Artikler

Sådan slukker du Home Notifications på macOS Mojave

Denne vejledning viser dig, hvordan du deaktiverer Hjem-underretninger på macOS Mojave, eller hvordan du tilpasser dem, så du ikke bliver irriteret af dine smarte hjemmemeddelelser på din Mac.

Den nye hjemmeprogram er en del af den gratis MacOS Mojave-opgradering, og den tilføjer smarte hjemkontroller til din Mac. Betjeningen er praktisk, men hvis du har en masse smarte hjemmekontroller på dine døre, kan det blive irriterende, når du prøver at få arbejdet færdigt.

Læs: Sådan løses macOS Mojave Problemer

Vi viser dig, hvordan du deaktiverer alle Hjem-underretninger på macOS Mojave, hvordan du slukker meddelelser for en bestemt enhed, og hvordan du styrer, når du ser meddelelserne baseret på tid, eller hvis nogen er hjemme.

Sådan slukker du Home Notifications på MacSluk alle hjemmemeddelelser på macOS Mojave.

Du kan bruge de globale meddelelsesindstillinger på din Mac til at slukke for alle Hjem-underretninger på din Mac. Når du ændrer nogen af ​​disse meddelelsesindstillinger, gør du det kun på din Mac. Disse synkroniseres ikke med din iPhone eller iPad.

 1. Åbn indstillinger.
 2. Åbn meddelelser.
 3. Rul ned og klik på Hjem.
 4. Vælg Ingen.

Dette slukker alle Hjem-underretninger på din Mac. Du kan også vælge en anden stil eller vælge, hvis du vil have en lyd, der skal afspilles. Dette er den nemmeste måde at stoppe alle meddelelser på, men du vil muligvis tilpasse disse.

Sådan tilpasser du hjemmemeddelelser på MacTilpas Home Notifications i MacOS Mojave.

Jeg foretrækker at tilpasse Home-notifikationerne på Mac, så jeg kun ser dem, der er vigtige for mig, og at jeg kun ser dem, når jeg vil se dem. Du kan ændre indstillingerne for at slukke underretninger for en bestemt enhed, den tid, du ser meddelelser, og hvis du vil have underretninger, når du er hjemme, væk eller når en anden er hjemme eller væk.

 1. Åbn startsiden på din Mac.
 2. Højreklik eller dobbeltklik på en bestemt enhed.
 3. Klik på Indstillinger ...


 4. Klik på Status og underretninger

Her kan du begynde at tilpasse dine Home app notifikationer på din Mac, så de passer til dine behov og din tidsplan. Dette løste mange af mine problemer med Home notifikationer.

Toggle Tillad underretninger for at deaktivere alle meddelelser for den pågældende enhed. Hvis du vil have flere kontroller, skal du klikke på Time eller People.

I Tidsindstilling Du kan vælge at se Underretninger til enhver tid, hvilket er standard. Du kan også vælge Om dagen, Om natten eller indstil en bestemt tid for at tillade underretninger.Kontroller, når du vil se Home notifikationer på macOS Mojave.

I folketilvalget kan du vælge, hvornår du skal se underretninger baseret på din placering, eller hvis nogen er hjemme. Dette er en livredder som du kan vælge at se underretninger;

 • Når nogen er hjemme
 • Når jeg er hjemme
 • Når ingen er hjemme
 • Når jeg ikke er hjemme

Du kan vælge den bedste løsning til dine behov. Dette gør det nemt kun at få meddelelserne, når du vil have dem. For eksempel ønsker jeg at få en dørmelding på min Mac, når jeg ikke er hjemme, men hvis jeg sidder i mit hus i løbet af dagen, har jeg ikke brug for denne meddelelse. Du kan tilpasse dette af de forskellige enheder i dit smarte hjem, så du kun får de anmeldelser, du vil have, når du vil have dem.

Jeg har slukket dørmeldinger, når jeg er hjemme, da det afbryder mig at få arbejdet færdigt, men jeg forlod garageportens meddelelse til enhver tid, fordi det åbnes mindre ofte i løbet af dagen.

12 Bedste Smart Home Gadgets til 2019

Lenovo Smart Display med Google Assistant

Lenovo Smart Display med Google Assistant er en fantastisk ny måde at bruge Google Assistant i dit hjem - og med en skærm.

Væsentligt Lenovo Smart Display er en langt bedre version af Amazon Echo, der ligner det, bør være i dit hjem og med masser af funktioner, som Alexa ikke leverer.

Smart Display er et Google Home med en skærm, der kommer i 8-tommers og 10-tommers størrelser. Ud over standard Google Assistant-kontroller kan du også interagere med kontakt, og du kan se dine resultater på skærmen. Dette fungerer godt med YouTube og andre video resultater, opskrifter, retninger og andre aktiviteter.

Lenovo Smart Display med indbygget Google Assistant er $ 199 for 8-tommers model og $ 249 for 10-tommers model med Bamboo-ryg. Smart Display ankommer i begyndelsen af ​​sommeren 2018.