Sådan tager du et skærmbillede på Google Pixel - Artikler

Sådan tager du et skærmbillede på Google Pixel

Denne hurtige guide vil forklare, hvordan du tager et skærmbillede på Googles imponerende nye Pixel og Pixel XL. Nye ejere vil have mange spørgsmål, og en af ​​dem er altid, hvordan man tager et screenshot. Læs videre for de hurtige og enkle trin, du skal tage.

Den 4. oktober afslørede Google deres helt egen smartphones. Lavet ind og ud af Google. Nu hvor telefonen er let tilgængelig, er en af ​​mange ting, du vil lære at lave, et screenshot. Nedenfor er en generel opsætningsvejledning også for nye brugere.

Læs: Installationsvejledning til Google Pixel: 10 trin til at komme i gang

Den nemmeste måde at dele et sjovt billede på, gemme en e-mail eller send en kopi af en tekst er gennem et screenshot. Grundlæggende indfanger, hvad der vises på skærmen og gemmer det. Det er yderst nyttigt, og meget nemt at gøre, når du ved hvordan. Det har været det samme på de fleste Android-enheder i årevis, men nye Pixel-ejere eller første gangs Android-købere skal vide hvordan.Hvis du har ejet andre Android-enheder, ved du allerede hvordan. Imidlertid tilbyder Pixel nok, at nogle iPhone-ejere kunne lave kontakten. I så fald vil processen være lidt anderledes. Nedenfor er trinene til at tage et screenshot på Google Pixel.

For de forvirrede. Et screenshot (eller screengrab) er vores smartphones, der fanger og gemmer, hvad der er på skærmen. Som kan derefter redigeres, gemmes, deles og mere. Dette er en meget praktisk funktion.

Instruktioner

Det er meget nemt og kræver kun langvarigt at trykke et par knapper på samme tid.

Alle ejere skal gøre er tryk og hold både tænd / sluk-knappen og lydstyrken nede på samme tid. Skub begge på nøjagtig samme tid, hold et øjeblik og slip. Dette kan være svært, fordi de begge er på samme side, men det er nemt, når du behersker timingen. Du hører en lyd af kameralukker og ser en animationsfilm til visuel skærm. Derefter bliver det gemt i galleriet og tilgængeligt fra underretningslinjen for underretning.Begge knapper er af samme størrelse, så du kan muligvis bruge to hænder. Det kan tage et par forsøg på at perfektere timingen for begyndere, men når du regner med det, er det nemt. Nogle tilfælde gør dette udfordrende, da det skubber flere knapper ned, end du vil have, så husk det, hvis lydstyrken justeringer fortsat vises i stedet for et skærmbillede.

Når et screenshot er taget, skal du trække ned i underretningslinjen for underretning for at se, dele eller endda redigere. Flere muligheder vil også være tilgængelige i Google Fotos for at tilføje filtre og lignende, inden du sender ind til sociale medier.

Hvis disse trin ikke virker, skal du prøve igen. Det handler om at trykke på strøm- og lydstyrkeknapperne samtidig med en kort pause, så slip den. Timing er alt.

Læs: 7 Bedste Google Pixel Screen Protectors

Det er det. Denne samme metode fungerer på næsten alle Android-smartphones og tablets, der ikke er lavet af Samsung. Enheder med en hjemme-knap bruger normalt Power + Home i stedet for volumen ned.

Bliv tunet lige her for mere, hvordan du dækker og tip i den nærmeste fremtid. Mens du er her, kan du tjekke nogle af de bedste Google Pixel-tilfælde nedenfor.

20 bedste Google Pixel sager til beskyttelse af din telefon

Google Clear Case


At få en sag fra telefonproducenten selv er ofte den bedste rute at tage. Googles klare tilfælde viser det unikke design, glasset tilbage eller den rigtige blå pixel model.

Det ligner en standard billig TPU-sag, men Google bruger en hård slidstærk polycarbonatplast. Der er præcision cutouts for alle porte, knapper og sensorer. Dette er en slank og minimal måde at beskytte Pixel eller XL på. Den er tilgængelig nu i Google Store, men det er dyrt.

Køb det fra Google for $ 30