Sådan synkroniseres dokumenter til Windows Phone ved hjælp af SkyDrive - Artikler

Sådan synkroniseres dokumenter til Windows Phone ved hjælp af SkyDrive

Selvom det ikke får meget opmærksomhed, har Microsofts Windows Phone-operativsystem nogle få funktioner, som adskiller det fra smartphones, der kører iOS og Android. For de fleste forretningsbrugere er den vigtigste udgave sandsynligvis den gratis version af Office, der følger med hver Windows Phone-enhed. Med det kan brugerne se præsentationer oprettet med Microsofts PowerPoint-applikation og se og redigere dokumenter fra Word og Excel.

Desværre har Microsoft i sin stræben efter at gøre tingene lettere for forbrugerne ikke nødvendigvis vist, hvordan brugerne skal synkronisere deres dokumenter. Sådan synkroniseres dokumenter til Windows Phone ved hjælp af SkyDrive

Gem dokumentet til dit skrivebord eller din lokale harddisk. I vores eksempel kaldes vores dokument Test dokument.

Gå til SkyDrive.com og indtast det samme brugernavn og adgangskode, som du brugte til din Windows Phone Device.Åben dinDokumenter mappe i din SkyDrive cloud storage.Træk og slip dit dokument i Dokumenter mappe på din SkyDrive fra dit skrivebord.Lås op din Windows Phone og tryk for at åbne Office-hub. Det er den orange, kasse ser flise.I Office-huben trykkes SkyDrive under steder.Tap Dokumenter.Rul for at finde det dokument, du for nylig uploadede til SkyDrive. Hele listen er i alfabetisk rækkefølge.Tryk for at åbne dokumentet. I vores eksempel er dette testdokument.Du har lige synkroniseret dit første dokument til din Windows Phone fra SkyDrive. Herfra kan du vælge at redigere disse dokumenter og gemme dem på din telefon lokalt eller foretage ændringer og synkronisere dem tilbage til SkyDrive til brug på andre Windows-telefoner eller din pc.

Husk, at kun visse dokumenttyper lige nu fungerer på Windows Phone. I dag inkluderer PowerPoint-præsentationer, hele Excel-workbooks og Word-dokumenter. Det er også vigtigt, at du nærmer dig oprettelse og redigering af dokumenter i Office på Windows Phone på samme måde som andre mobilapplikationer. Den er ikke fuldt udstyret, og endda nogle stilarter i Word-dokumenter fungerer endnu ikke på nogen anden version af Office udover den traditionelle applikation.