Sådan opsætter du iTunes Home Sharing: Strøm til iPhone og iPad - Artikler

Sådan opsætter du iTunes Home Sharing: Strøm til iPhone og iPad

For mange brugere er deres iTunes-bibliotek sandsynligvis større end den mængde lagerplads, de har på deres enhed. Mellem store filmfiler og store mængder musik er evnen til at få alt det indhold på din iPhone eller iPad praktisk.

Heldigvis har Apple Home Sharing-funktionen til at tillade det. Den måde, hvorpå Home Sharing fungerer, er indholdet i dit iTunes-bibliotek fra din computer streamet til enhver iPhone eller iPad, der har samme Apple ID og er på samme netværk. Dette er fantastisk til dem, der har mange film gemt i deres iTunes-bibliotek, der ikke vil bruge opbevaringsplads på deres enhed.

Denne installationsvejledning vil være til Mac-ejere, der bruger iTunes 11. Enhver iPhone eller iPad vil arbejde med Home Sharing, så længe den er på eller over iOS 4.3.

For at konfigurere iTunes Home Sharing skal det være første opsætning på din computer. Sørg også for, at alle dine enheder er tilsluttet det samme WiFi-netværk, så Home Sharing fungerer korrekt.

Sådan opsættes iTunes Home Sharing (Mac)

ÅbeniTunes.Når iTunes er åbent, gå tilFil, Home Sharing.HvisHjemmedelinger drejetPÅ,turHome Sharing OFF.Når Home Sharing er slået fra, kan den nu konfigureres korrekt. VælgFil, Home Sharing men denne gang venderHome Sharing ON.På næste skærm skal du indtaste referencer for Home Sharing. Brug oplysningerne til Apple ID, der bruges på alle dine enheder.Gå ind iApple-id og adgangskode At dreje ON Home Sharing vælg derefter Tænd for hjemmedeling.Når dette trin er færdigt, skal skærmen vises som nedenfor. VælgFærdigfor at forlade vinduet Home Sharing.Når dette trin er gennemført, er Home Sharing helt konfigureret på Mac'en. Næste op er at konfigurere Home Sharing til at arbejde på iPhone og iPad.

Sådan opsætter du Home Sharing (iPhone)

Tap Indstillinger.Rul ned og vælgMusik.Nederst på skærmen kontrolleres en Home Sharing-boks for at se, om der er et Apple ID, der er logget ind. Hvis der er et Apple ID, der er logget ind, skal du trykke på det.Vælg det næste popup-vindueLog ud.Når først Apple-id'et er blevet logget ud, skal du indtaste det samme Apple ID og Password, som du brugte på Mac'en.Når Apple-id og adgangskode er indtastet, skal du vælgeFærdig.Så længe den næste skærm vises med Apple-id'et, der er logget ind nederst, er Home Sharing blevet konfigureret korrekt på iPhone.Sådan opsættes Home Sharing (iPad)

TapIndstillinger.Vælgmusik.Nederst på skærmen er en Home Sharing-boks. Kontroller, om der er et Apple ID, der er logget ind. Hvis der er et Apple ID, der er logget ind, skal du trykke på det.Vælg derefterLog ud.Når først Apple-id'et er blevet logget ud, skal du indtaste det samme Apple ID og Password, som du brugte på Mac'en.Når Apple ID og Password er indtastet, skal du vælgeFærdig.Hvis Apple ID'et vises, logget ind nederst på skærmen som nedenfor, har Home Sharing været korrekt konfigureret til iPad.Sådan bruges Home Sharing (iPhone)

Når Home Sharing er blevet aktiveret, er det mest nyttigt i musik- og videoapps. For at få adgang til delt musik skal du åbne musik på din iPhone.

Når du åbner musikappen, skal du trykke påMere.På den næste skærm vælgesDelt.Vælg det iTunes-bibliotek, du deler fra din computer.Afhængigt af størrelsen på dit iTunes-bibliotek kan du muligvis se ikonet for indlæsning.Når biblioteket har indlæst, får du adgang til al musik i dit iTunes-bibliotek, mens du er på samme WiFi-netværk.

For at skifte tilbage til den musik, du har på din iPhone, trykMere.TapDelt.Vælg Min iPhone.En lignende proces kan bruges til at dele musikvideoer, film og podcast fra dit iTunes-bibliotek. For at gøre dette skal du åbne appen Videoer.Rul til toppen af ​​skærmen og tryk påDelt.På det næste skærmbillede skal du vælge det iTunes-bibliotek, du deler fra din computer.Efter at biblioteket er lagt i, har du mulighed for at se enhver video, der er gemt på dit iTunes-bibliotek. Der er forskellige typer videoer fra film, podcasts og musikvideoer.For at skifte tilbage til de videoer, der er på iPhone, rul til toppen og trykDelt.VælgMin iPhone.Sådan bruger du Home Sharing (iPad)

For at få adgang til delte medier på din iPad skal du bruge musik- og videoapps. For at lytte til delt musik skal du åbne musik app.

Når musikappen er åben, skal du trykke på Mere.TapDelt.Vælg det iTunes-bibliotek, du deler fra din Mac.Det kan tage et øjeblik eller så at indlæse dit bibliotek. Når biblioteket har ladet dig, kan du spille en sang, der findes på din Macs iTunes-bibliotek. For at skifte tilbage til musikken på din iPad trykMere.VælgDelt.Tap Min iPad.For at få adgang til delte videoer skal du først åbne appen Videoer. Når appen Videoer er åben, skal du trykke påFælles faneblad det er på øverste bjælke.Vælg iTunes bibliotek, hvor du vil streame videoerne fra.Det kan tage lidt tid at indlæse videoerne afhængigt af, hvor mange der er gemt i dit iTunes-bibliotek. Indlæsningsikonet ser ud som billedet nedenfor.Når videoerne har ladet dig, har du valg af film, podcasts eller musikvideoer.For at vende tilbage til videoer, der er på iPad, skal du trykke på Delt ikon øverst til venstre.Tryk påFilm eller Music Videos-fanen at vende tilbage til iPad's videobibliotek.Når en af ​​disse muligheder er valgt, vender du tilbage til, hvor du startede. Ligesom nedenfor.En af de endelige ting at overveje med hjemdeling er, at det muligvis ikke fungerer på alle WiFi-netværk. Det drejer sig hovedsagelig om studerende, der bruger deres universitetets internet, eller for dem, der arbejder i en kontorindstilling. Også den computer, der skal udføre hjemdelingen, skal være tændt og have iTunes åbent.

Samlet hjemmedeling er en fantastisk måde at streame indhold til iPhones og iPads på uden at spise op af hele deres interne lagerplads.