Sådan opsættes iMessage og meddelelser på den rigtige måde - Artikler

Sådan opsættes iMessage og meddelelser på den rigtige måde

Dette er en vejledning til at vise dig, hvordan du korrekt opretter iMessage, der skal bruges på dine iOS-enheder og Mac.

Der er flere platforme til at kommunikere med hinanden på vores smartphones. Der er selvfølgelig den gode gammeldags SMS tekstbesked men også en overflod af andre muligheder, der er tilgængelige på de fleste app butikker!

IPhone har altid brugt SMS og vil fortsætte med at understøtte det, men Apple introducerede iMessage i 2011 som en måde at spare forbrugernes omkostninger på messaging og udnytte kryptering for privatlivets fred.

Apple rullede derefter appen ud til deres computere, hvilket muliggjorde en problemfri messaging service på tværs af alle enheder, hvis kunden ønskede.

Nu er iMessages en vigtig måde at kommunikere på vores iPhones, iPads og Macs, men der er en rigtig god måde at sætte op på, så du ikke løber ind i problemer senere.

Sådan konfigureres iMessage og meddelelser korrekt

Der er et par måder, at denne sømløse messaging service kan gå galt, og det er bedst at spare dig tid ved at sætte det op korrekt i første omgang. Der er en god rækkefølge af hændelser, der skal følges, for at sikre at meddelelser vil bevæge sig på den rigtige måde og underrette det korrekt enheder.

Her er en vejledning om den rigtige måde at konfigurere iMessage og meddelelser på din iPhone og Mac på!

Se ovenstående video for trinvise instruktioner om at indstille dine enheder med iMessage.

Opret eller brug dit Apple ID

Du vil gerne sikre, at du kender dine legitimationsoplysninger til ethvert Apple ID, som du planlægger at bruge til iMessage. De fleste brugere har en tendens til at bruge deres samme information, som de bruger til at købe indhold via App Store eller iTunes.

Hvis du har brug for det Opret et nyt Apple ID (eller vil gerne have for at holde indholdet adskilt), skal du navigere til appleid.apple.com for at oprette en. Ellers brug dine nuværende legitimationsoplysninger at logge ind i iMessage.

Gå til Indstillinger ansøgning og vælg Beskeder og sørg for, at iMessage-fanen er tændt.Opsætning af meddelelser

Du vil se en meddelelse med angivelse "Venter på aktivering" og denne fase som regel varer kun et øjeblik. Nogle gange kan det tage op til 24 timer for Apple at aktivere Din konto skal bruges på deres iMessage server.

Når iMessage er aktiveret og aktiv, vil du være i stand til at vælge hvilke adresser og tal til Send og modtag med. Hvis du klikker på denne fane, vises dit telefonnummer til din enhed ud over din Apple ID-e-mail og eventuelle aliaser, du måtte have.

Du kan vælge og fravælge eventuelle adresser, du ønsker at blive nået til, og hvilken kontaktmetode din Messages-app vil starte nye samtaler med.Du skal være indstillet til at starte messaging på din iPhone! IMessages vises som blå og hvid i appen og sms'en vises som grøn og hvid.

Du kan følge de samme anvisninger ovenfor for at oprette meddelelser på din iPad.

Opsætning af meddelelser på Mac

Opsætningen til brug af Beskeder på Mac er meget ens til hvad der skulle gøres på iPhone. Åbning af appen for første gang vil spørge igen for dit Apple ID du planlægger at bruge.

Indtast disse legitimationsoplysninger for at komme videre til en velkendt skærm, Send og modtag. Dette er et sted, hvor du måske ikke vil blive underrettet af hvert alias, der er angivet, så du kan ændre disse efter dine ønsker.

Når kontoen er konfigureret, giver beskeder dig mulighed for at sende og modtage iMessages fra din iPhone og Mac. Du kan starte en samtale på en enhed og hente den op på en anden, hvis du modtager et svar.Dette er en del af den store økosfære, du kan oprette, når du har alle Mac-produkter og giver dig mulighed for problemfrit at flytte fra enhed til enhed uden at gå glip af vigtige oplysninger som en besked!