Sådan opretter du en ny MacBook Pro eller MacBook Air - Artikler

Sådan opretter du en ny MacBook Pro eller MacBook Air

Folk, der har modtaget en ny MacBook som gave eller til sig selv, bliver nødt til at sætte ting op for højeste præstationer. Lad os tilbyde nogle trin for at få tingene kørende og for at undgå at betale Best Buy eller hæftemidler til at tilpasse indstillinger og installere software. Brugere kan gøre det nemt uden vente. Apple tilbyder personlig opsætningshjælp med en ny computer, men hvorfor vent i kø eller spar tid i butikken.

Det kan lyde mærkeligt, men start med at nyde unboxing oplevelsen. Apple bruger meget tid på at udforme emballageprocessen for en jævn og jævn elegant unboxing-oplevelse. Se videoen nedenfor for at se en MacBook Pro unboxing.

Følg trinene i videoen for at forberede dig til først at starte computeren ved at fjerne plastik. Tilslut MagSafe-stikket, der magnetisk forbinder til venstre på MacBook og oplad det, mens du udfører disse trin. Tryk på startknappen for at lade den starte for første gang.

Første opstart af en ny MacBook

Den første opstart beder brugerne om at bestemme ting som operativsystemets sprog og tastatur, Wi-Fi eller Ethernet og genoprette indhold fra en anden kilde. Vælg en brugergrænseflade og tastatursprog og opret forbindelse til Wi-Fi med adgangskoden på dit netværk. Vælg derefter at oprette MacBook som en ren start eller gendannelse fra et af følgende:

 • En anden computer - brug dette hvis du ejer en anden Mac.
 • Time Machine backup - brug dette, hvis du sikkerhedskopierer en anden Mac ved hjælp af Time Machine.
 • En anden harddisk - brug dette hvis du fjernede en harddisk fra en anden Mac og vil bruge den tilsluttet en USB-adapter som den her.
 • Windows-pc - brug hvis du skifter fra en Windows-computer og ønsker at overføre personlige filer og data.

Når du har gendannet indhold, skal du indtaste et Apple ID / kodeord eller oprette en ny. Her er en stor beslutning at lave. Mange brugere bruger faktisk to Apple-konti. De deler en med familien, så alle kan bruge de apps, der købes via kontoen. De opretter en separat Apple-konto til iCloud for at sikkerhedskopiere personlige oplysninger som kontakter, kalender, e-mail og indstillinger som bogmærker og internetkonti. Vælg enten at bruge en konto til alt eller separate konti til situationer som den her beskrevne.

For dem, der bruger to konti, skal du vælge den, der er beregnet til personlige oplysninger og iCloud backup og indtaste det under første opstart, ikke den til køb af apps og medier. Indtast de øvrige oplysninger senere.

Konfigurer Find min Mac for at hjælpe, hvis Mac'en går tabt eller stjålet. Godkendelse af servicevilkår to gange og derefter oprette en ny brugerkonto på computeren. Dette adskiller sig fra Apple ID'et, der bruges til enten iCloud eller til at købe medier og apps. Denne brugerkonto opretter en mappe på lagerdrevet for at holde personlige filer, programmer og tilpasninger til denne computer. En adgangskode beskytter indholdet, og brugeren indtaster adgangskoden, når han eller hun logger på computeren. Vi foreslår at bruge noget som dit navn.

Systemet lader brugeren derefter indstille tidszoneoplysninger og om iCloud nøglering skal bruges. Klik her for at lære mere om nøgleringe og hvordan du sætter ting op. Vi anbefaler, at du bruger sikkerhedskopierings- og synkroniseringstjenesten, som gemmer, sikkerhedskopierer og synkroniserer personlige data, fotos og onlineadgangskoder. Folk, der er bekymrede for sikkerhedsspørgsmål, vil måske undgå det, men vi stoler på det og bruger det på vores systemer.

Vælg at registrere computeren, hvis det ønskes. Vi anbefaler det.

Apple demonstrerer naturlig scrolling. Lær at rulle ved hjælp af, hvad nogle kalder en "bagud" metode til at rulle. Det tager lidt at vænne sig til, men giver mening i Trackpads. Det opfører sig som en iPad eller iPhone, når du slår op eller ned på en webside.Ændr den måde, hvorpå rulning virker i OS X ved hjælp af Systemindstillinger og Mus eller Trackpad-applet.

Tilpasning af OS X-funktioner

Spil nu med computeren for at vænne sig til, hvordan tingene virker. Efter at have gjort det, anbefaler vi, at du foretager nogle få indstillinger for at få tingene til at se og fungere som en bruger vil have dem. For at gøre dette, start System Preferences. Brugere kan komme til Systemindstillinger ved hjælp af Apple-menuen øverst til venstre. Klik på Apple logoet. Vælge Systemindstillinger fra drop-down menuen. Der er også et Dock-ikon, der åbner Systemindstillinger. Dock ligger som standard nederst på skærmen og indeholder ikoner til at køre programmer eller få adgang til filer i en mappe.

Med systemindstillinger åbne, skal du klikke på de forskellige apps og kigge rundt ved de mulige tilpasninger fra dette vindue (se nedenfor).Inde i hver app er der en hjælpeknap, normalt i nederste højre hjørne, der ligner et spørgsmålstegn. Klik på den for at lære, hvad alle funktionerne gør i hver præference app. Her er et eksempel nedenfor, der ændrer måden Dock fungerer på.Sørg for at placere dette vindue, så docken er synlig under vinduet. Skift størrelsesskyderen til den ønskede størrelse. Vælg om du vil bruge forstørrelse, hvilket gør Dock-ikonerne større, når brugeren musker over dem. Hvis en bruger som denne, så markér afkrydsningsfeltet. Ændre hvor stor ikonerne kommer med skyderen. Test det for at bedømme, om det er sat til din smag.Bemærk, hvordan Dock-ikonerne bliver større, da brugeren placerer musemarkøren over dem.

Se på de øvrige tilpasninger og indstillinger i Systemindstillinger ved at klikke på Vis alt øverst i vinduet og derefter klikke på andre ikoner. Vi kan godt lide at tilføje tastaturgenveje i tastaturappen og for at ændre den måde, hvorpå musen og / eller styrefladen virker i disse apps.Få flere oplysninger om OS X-systemindstillinger fra Apples websted.

Opsætning af en printer

Apple tilbyder en simpel måde at bruge til at oprette en printer. For de fleste brugere vil tilslutning af printerens USB-kabel starte processen. Åbn Systemindstillinger, og vælg Printere og scannere. Klik på plusikonet i nederste venstre hjørne af listen til venstre. Følg Apples instruktioner afhængigt af typen af ​​printer.Mange printere kræver først at installere printerdriversoftwaren. Hvis det er tilfældet, skal du finde softwaren på printerens websted. De fleste producenter tilbyder en supportside med et downloadlink. Find printerens modelnavn og nummer og søg efter printerens Mac OS X 10.9 Mavericks-software. Hent det til mappen Downloads og kør det ved hjælp af producentens anvisninger eller følg Apples instruktioner.

Opsætning af iCloudiCloud gemmer en brugers personlige data i skyen for at sikkerhedskopiere eller synkronisere dataene med en anden Mac eller iOS-enhed. Det virker med ...

 • Post
 • Kontakter
 • kalendere
 • Påmindelser
 • Noter
 • Safari (bogmærker, læselister, delte sider og weblogins data)
 • nøglering
 • Fotos (synkroniserer iOS-enhedsbilleder og andre Mac-billeder i iPhoto eller Aperture)
 • Dokumenter og data (gemmer dokumenter, der er oprettet i understøttede apps som sider, Keynote eller numre)
 • Tilbage til Min Mac (lader brugerne kontrollere deres Mac fra et andet system via internettet)
 • Find min Mac (hjælper en ejer med at finde en tabt eller stjålet Mac)

Åbn iCloud app fra Systemindstillinger. Tilføj Apple ID for den valgte iCloud-konto og adgangskoden eller klik på Opret nyt Apple ID at få en ny. Klik nu på Log ind.

Den næste skærm tilbyder to muligheder. Den første tænder iCloud for personlige oplysninger som Mail, Kontakter, Kalendere, Påmindelser, Noter og Safari data. Den anden ene tænder Find My Mac. Vi anbefaler at bruge begge, medmindre det gør nogen nervøs, da de foretrækker ikke at sende personlige data til Apple. Klik Næste.

Brugeren skal indtaste bruger-id og adgangskode igen. Klik Give lov til at lade Find min Mac finde computeren ved hjælp af netværksoplysninger.Den næste skærm tvinger brugeren til at godkende deres identitet med en iOS-enhed eller en anden Mac ved hjælp af Anmodning om godkendelse. Brugeren vil se skærmen blæse på deres iPad eller iPhone. Ellers har Apple sendt brugeren en kode via en anden enhed.Når iCloud nøglering er færdig med at indstille sig selv, kan brugeren ændre indstillinger i iCloud. For eksempel bruger jeg Google Kalender i stedet for iCloud, så jeg slukker det. Gå også ind i indstillingerne ved siden af ​​emnerne til Fotos og Dokumenter og data for at ændre disse indstillinger. Jeg holder dem alle kontrolleret, hvilket er standard.

Konfigurer Mac App Store

Åbn Mac App Store, som sidder i Dock eller i mappen Applications, også på Dock. En anden måde at finde App Store på er at bruge Apple-menuen øverst til venstre.

Mac App Store har programmer og software, som udviklere sender til Apple og Apple godkender til salg og download i butikken.Log ind på App Store ved hjælp af Apple-kontoen, der indeholder alle dine apps og medier. Mange brugere bruger en konto til at dele med en familie, så hold den adskilt fra Apple-id'et, der bruges til iCloud i det foregående trin, hvis det er tilfældet.

Apple opdaterer OS X via Mac App Store. Bemærk knappen øverst, der siger opdateringer. Klik på den for at finde tilgængelige opdateringer. Opdatering tager et stykke tid.

Hvis en bruger allerede ejer en Mac med Mac App Store, så er Køb knappen viser software, de allerede ejer. Download de ønskede apps. Nye Mac-brugere vil se en tom liste.

Brug de andre knapper øverst til at finde anden software, der skal installeres.

Opsætning af iTunesStart iTunes, som brugeren finder i Dock eller Programmer-mappen. Log ind på en eksisterende Apple-konto ved at klikke på butik menu og vælgeLog ind.

For dem der allerede ejer iTunes-indhold - musik, apps, film eller bøger - kan du downloade indholdet eller holde det i skyen. For at gøre dette skal brugeren abonnere på iTunes Music Match for at gemme musik online. Få flere oplysninger om iTunes Music Match og iTunes Radio ved at læse de tidligere indlæg. iCloud håndterer onlineopbevaring til apps og film.Vi kan godt lide at tænde sidebjælken for nemt at se vores biblioteksindhold. Klik på Udsigt og Vis sidebjælke.

iTunes Radio hjælper brugere med at lytte til og opdage ny musik. Fra biblioteket, der er angivet på venstre side i sidepanelet, skal du vælge musik. Klik på Radio fane. Det vil vise stationer, efter at brugeren har logget ind, eller det vil bede brugeren om at logge ind på deres iTunes-konto. Dette gælder kun for iTunes Match-kunder. Dette koster $ 25 / år.

Gør det til din egen

Dette trin omfatter at ændre ikonerne Desktop baggrund, Screensaver og omlægning Dock. Den sidste er lige så let som træk og slip eller højreklik.Dock anvender de mest anvendte applikationer. Apples ide om "mest brugte" og mine er forskellige. Så fjern uønskede applikationer ved at højreklikke på Dock-ikoner. Vælge Muligheder og så Fjern fra Dock. For at få en tilbage eller tilføje en anden app, skal du åbne mappen Programmer, som sidder på højre side af docken og køre en app, der skal forblive i Dock. Træk ikonet til et andet sted på Dock, og ikonet forbliver der, selv efter at programmet lukker. Hvis brugeren ikke flytter ikonet, forbliver den ikke på Dock, når den lukkes.

Højreklik på mappen Programmer og downloads for at ændre deres udseende og opførsel. Vi ændrer Sorter efter mulighed for at Navn og Se indhold som mulighed for at Liste. Prøv hver af dem ud for at se, hvilke der virker bedst for dig.

Hvis du vil ændre skrivebordet og skærmbilledet, skal du højreklikke på baggrunden og vælge Skift skrivebordsbaggrund. Dette lancerer Desktop-appen fra Systemindstillinger. Vælg hvad du kan lide og luk det. For at ændre screensaver vælger du fanen og vælger fra de tilgængelige.

Andre nyttige tips

Vi anbefaler også at oprette nogle forældrekontrol til familiecomputeren eller til en computer, der bruges af unge børn. Apple viser brugerne hvordan på deres websted. Brugere kan oprette mere end én konto for at holde deres brugeroplevelse det samme, selvom andre bruger systemet. Se Apples supportartikel for detaljer.

Sidst, installer software og sjov med den nye MacBook Air eller MacBook Pro.