Sådan parrer du en iPhone med Ford Sync - Artikler

Sådan parrer du en iPhone med Ford Sync

Hvis en ny bil er i din fremtid, eller hvis du for nylig har købt et nyt køretøj, er odds det, du kan parre med din mobiltelefon. På et Ford eller Lincoln-køretøj Fords SYNC-teknologi, baseret på Microsofts bilinterface, fungerer det ganske godt med iPhone. Ved at parre din iPhone til din Ford låses også en række funktioner. For det første kan du lytte til musik på din telefon via bilens lyd via Bluetooth. For det andet har du fuld Siri kontrol. Dernæst kan du bruge din telefon ved at bruge en mikrofon i bilen og stereohøjttalerne. Til sidst, og måske vigtigst af alt, parrer din telefon 911 Assist. Denne funktion kalder 911, hvis du er i en ulykke og sender dine GPS koordinater til nødsendere.

Selvom det ikke er så omfattende som Siri Eyes Free-systemet, fungerer integrationen meget godt og giver dig håndfri adgang til din telefon. Når den er monteret på det rigtige sted inde i køretøjet, kan du få nem adgang til alle telefonens funktioner, mens du stadig er sikker på vejen.

På dette tidspunkt er jeg sikker på at du tænker "WOW! Jeg skal prøve dette! "Sådan gør du det:

Parring til SYNC

Disse instruktioner gælder for SYNC og SYNC med MyFord-udstyrede køretøjer, men IKKE MyFord touch-udstyrede køretøjer. Hvis din centerstakke ligner den viste (taget fra en Ford Fiesta), så har du det rigtige køretøj.Sørg for at du har Bluetooth indstillet til i din Indstillinger app.Med tændingen tændt, tryk på telefon knap. Hvis du ikke har nogen telefoner parret, vil det sige på displayet "No Phones Paired" og derefter præsentere dig med mulighed for at Tilføj Bluetooth-enhed.Tryk på den store Okay på midterstakken.Systemet siger så ordligt "Søg efter SYNC på din enhed." Klik på Bluetooth-menuen på din telefon SYNKRONISERE og indtast adgangskoden, der nu vises på displayet i bilen.Efter parringen er vellykket, vil systemet i bilen bede dig på displayet for at downloade telefonbog og sæt som primær enhed. Du vil gerne svare Ja til begge disse spørgsmål ved at trykke på Okay knappen flere gange for at komme igennem menuerne. Det vil også spørge dig om det ikke allerede er gjort for at aktivere 911 Assist. Du bør også gøre det, for hvis du nogensinde er i en ulykke, vil bilen automatisk ringe 911 til dig, informere de beredskabsreaktorer, hvor du er via GPS koordinater, og lad dig tale (hvis du er i stand til).

For at teste parringen for at sikre, at den lykkes, skal du trykke på SYNC voice kommandoknappen og sige "Bluetooth Audio." Du bør begynde at høre musik via stereo fra din iPhone! Yderligere telefonoplysninger findes også på skærmen. Synkronisering viser dig signalstyrken på telefonen og mængden af ​​batterilevetid.