Sådan får du Madden 18 Mønter hurtigere - Artikler

Sådan får du Madden 18 Mønter hurtigere

Sådan kan du gøre Madden 18 mønter hurtigere, så du kan købe de spillere, du vil opbygge bedre Madden Ultimate Team-hold i Madden 18. Vi dækker tre måder du kan tjene Madden 18 mønter hurtigere i spillet, herunder hvilke soloer til gør først og derefter tre strategier for at huse Madden 18 auktionshuset for hurtigt at tjene mønter uden at købe mønter.

Det er hårdere at få MUT-mønter i år, men de er nødvendige for at opbygge et bedre MUT-hold til Madden 18. I stedet for at købe mønter, der er imod reglerne eller bruge penge på pakker, bør du bruge disse tips til at tjene Madden 18 mønter hurtigere og Brug derefter dem til at købe de spillere, du vil have til et bedre hold.

Sådan tjener du mønter hurtigt i soloSådan tjener Madden 18 mønter hurtigt.

Der er mange solo muligheder, som du kan spille for at få flere Madden 18 mønter. Vi anbefaler stærkt, at du starter her for at få en sund base af mønter, som du kan bruge til at tjene penge i Madden 18 Auktionshus. Du behøver ikke et ton mønter til at starte, men lad os stræbe efter at få 20 til 40.000 mønter gennem disse. Vi foreslår at nærme soloerne i denne rækkefølge.

  • Kickoff
  • guantlet
  • Langt skud
  • MUT Level Solos
  • Gauntlet Slip løs
  • Rejse

Du skal færdiggøre Longshot-tilstanden for at låse op for Longshot-udfordringer, som vil hjælpe dig med at tjene flere mønter hurtigere. Du behøver ikke at færdiggøre disse for at få alle mønterne, men du bør planlægge at minimere et par timer gennem disse. Når du har 20k, 40k eller 60k i Madden 18 mønter kan du arbejde på at fordoble det.

Mens du gør dette, skal du også være opmærksom på de daglige solo udfordringer, som du kan færdiggøre for en chance på op til en 50k quicksell genstand. Vi har trukket 1.000 til 5.000 mønter i dette, men hver lille smule hjælper.

Madden 18 Player Pack Trick for Fast Madden 18 Mønter

Når du har nok mønter, kan du begynde at købe single player-pakken i butikken. Dette er 500 mønter, og du er garanteret en sølv eller bedre spiller. Du kan videresælge disse til mindst 500 på auktionshuset og i mange tilfælde for 800 til 1000 mønter, som kan fordoble dine mønter. For at få mest muligt ud af dette, skal du komme tidligt.

Vi kunne se, at disse priser skifter, da spillere sætter sig i madden, hvilket ville gøre fortjenesten ikke så god her. Husk på alle disse muligheder EA tager 10% af de mønter, du tjener.

Madden 18 PlayBook Selling

En anden mulighed du kan forfølge er at få Silver Team Tokens og gøre dem til legebøger og stadioner. Nogle af legebøgerne er gong for store mængder lige nu, så hvis du gør det rigtigt, kan du fordoble dine Madden 18 mønter om få minutter.

MUT Auction Sniping for Easy Madden 18 Mønter

En anden stor mulighed er at snipe auktionshuset. Du bliver nødt til at investere lidt tid i dette, og du vil gøre en masse køb og salg. I videoen ovenfor kan du lære om den grundlæggende Madden 18 Sniping metode, der giver dig mulighed for at finde billige spillere, tjekke priser på MUThead og så sælge dem hurtigt for at få flere Madden 18 mønter.

Du skal lære at se det bedste Madden 18 Auction House Filter, som hjælper dig med at finde de kort, du skal investere i. Vi lærer også, hvordan du finder billigere spillere ved at bruge det rigtige filter. Dette er perfekt til flippekort og til opbygning af dit hold.

Du kan også se denne video for at få en bedre ide om et sniping-filter, der hjælper dig med at få flere Madden 18-mønter hurtigt. Ja, det tager lidt tid, men hvis du bruger denne strategi, eller spilleren pakker en, kan du dykke ind og flip nogle kort og derefter gå med solos. Kom tilbage, og du vil have mønter klar til at samle. Nu kan du gøre endnu en 15 minutters session før du spiller flere solos eller inden du kalder det en dag.

Du bør holde øje med, hvornår den bedste tid til at købe er, og den bedste tid til at sælge er. Generelt skal du købe på lørdag formiddag og sælge i midten af ​​ugen, men du kan vende med det samme, hvis du vil.

17 Madden 18 Tips og tricks