Sådan får du gratis Microsoft Office i Windows 10 - Artikler

Sådan får du gratis Microsoft Office i Windows 10

Lad dig ikke narre, Microsoft Office kommer ikke altid fri, når du køber en bærbar computer, skrivebord eller tablet. Derfor skal du vide, hvordan du får gratis Microsoft Office i Windows 10.

Der er tre måder at få gratis Microsoft Office i Windows 10. Microsoft Store, appbutikken inde i Windows 10, har Microsoft Office Mobile-apps, der kan erstatte standardversionerne. Office Online er tilgængelig for alle, der ikke har noget imod at arbejde ud af deres pc's webbrowser og er konstant forbundet til internettet. Hvis ingen af ​​dem er gode muligheder for dig, kan du altid downloade en gratis prøveversion af Microsoft Office 2016 for at få dig igennem den næste måned af arbejdet.Læs: Windows 10 Review - En kærlighed affære

Sådan får du gratis Microsoft Office på din Windows 10-bærbare computer, skrivebord eller tablet.

Sådan får du gratis Microsoft Office

  • Brug Office Mobile til at få gratis Microsoft Office
  • Brug Office Online til at få gratis Microsoft Office
  • Tjek din computer for et gratis Microsoft Office-prøveudbud

Brug af Microsoft Office Mobile til at få gratis Microsoft Office

Microsoft Office Mobile giver dig en nem måde at åbne og læse de dokumenter, regneark og præsentationer, som du og andre opretter. Og i modsætning til andre versioner af Microsoft Office tager det ikke meget plads på din Windows 10-pc.Læs: Hvad er Office 365

Uanset om du virkelig kan komme væk med at bruge Office Mobile apps som en måde at få gratis Microsoft Office afhænger af, hvad du skal gøre med dem. Hvis du aldrig opretter dokumenter, regneark eller præsentationer på din pc, men har brug for en måde at læse de ting, andre andre sender dig, er disse apps gode. De vil lade dig åbne en fil og læse igennem den. Download dem og undgå at betale for en kopi af Microsoft Office.

Redigering og oprettelse med Office Mobile-apps kræver dog et Office 365-abonnement på de fleste pc'er. Uanset om redigering er ledig, afhænger af, hvor stor din enheds skærm er. Det er gratis at oprette og redigere dokumenter med Office Mobile på enheder med skærme mindre end 10,1 tommer. Brugere med enheder, der har skærme større end 10,1 tommer, skal købe et Office 365 Personal eller Office 365 Business-abonnement for at redigere i Office Mobile.

Hvor skal man få Office Mobile til Windows 10

Nedenstående links fører dig til Microsoft Store for at downloade hver enkelt app. Hvis du konfigurerer Windows 10 uden en Microsoft-konto, skal du oprette en, før du forsøger at downloade disse apps.

  • Microsoft Word Mobile til Windows 10
  • Microsoft Excel Mobile til Windows 10
  • Microsoft PowerPoint Mobile til Windows 10
  • Microsoft OneNote til Windows 10

Andre dele af Microsoft Office er tilgængelige på Windows 10 gratis. Outlook Mail og Outlook Kalender er e-mail- og kalenderapps, der følger med din Windows 10-pc. Du kan hente dem igen fra Microsoft Store her, hvis du har slettet dem. Microsoft har stoppet opkrævning for OneNote. Den er tilgængelig gratis fra OneNote.com.

Læs: Sådan opsættes Office 365 Personal

Brug Office Online til at få gratis Microsoft OfficeOffice Online er et websted med onlineversioner af de vigtigste Office-apps. Uanset din enheds displaystørrelse kan du bruge disse apps gratis. For at prøve disse apps, skal du gå til OfficeOnline.com og logge ind med din Microsoft-konto.

Office Online-værktøjer omfatter de apps, du forventer: Microsoft Word, PowerPoint, Excel og OneNote. Microsoft har tilføjet nye værktøjer for nylig, herunder historiefortællende app Sway og opgraderede versioner af Outlook Mail og Outlook Calendar. Disse apps har desværre ikke alle funktionerne i Office 2016.

Forveks ikke de gratis Office Online-apps med Office Online for Business. Microsoft opkræver adgang til disse apps. Et abonnement på denne tjeneste låser op for Skype-opkald, SharePoint-adgang og andre forretningsmæssige tjenester.

Tjek din computer for en gratis Microsoft Office-prøveversion

Endelig, hvis du leder efter gratis Microsoft Office, skal du sørge for at søge den gratis prøveversion, der allerede er installeret på din pc.

HP, Lenovo, Microsoft og Dell installerer Office 2016 med de computere, de sælger. Disse versioner er ikke helt gratis, men de giver dig en måned til at bruge dem, før du bliver bedt om at købe en kopi af Microsoft Office 2016 direkte eller abonnere på Office 365. Der er også en Get Office-app installeret på Windows 10, der vil lad dig downloade en gratis prøveversion, hvis der ikke findes en på din computer.Sådan får du gratis Microsoft Office i Windows 10. At være som det er så populært, du skal bruge Microsoft Office på et tidspunkt.

5 bedste gratis Microsoft Word alternativer

LibreOffice's WriterDe høje omkostninger ved Microsoft Office har inspireret mange open source-virksomheder til at skabe deres egne alternativer. LibreOffice er en af ​​de mest populære Office-alternativer, der findes. Pakken indeholder udskiftninger for det meste af hvad der er inkluderet i Office 2016. Denne line-up indeholder LibreOffice Writer.

LibreOffice Writer gør det samme som Microsoft Word gør. Du kan oprette dokumenter og derefter bruge de værktøjer, den har til rådighed til hurtigt at redigere dem og tilføje nogle designblomstrer med de indbyggede værktøjer. Det indeholder også en auto-komplet funktion, der vil afslutte sætninger. Det er i tillæg til den automatisk korrekte funktionalitet, som alle seriøse Microsoft Word-alternativer skal have.

Programmet gemmer i et ODF-format, hvilket betyder, hvad det skaber, kan åbnes i ethvert program, der understøtter open source-dokumenter.

[Download LibreOffice & Writer]