Sådan repareres printere i Windows 10 - Artikler

Sådan repareres printere i Windows 10

Alle grundlæggende færdigheder har noget til fælles. Uden dem ville du gå tabt ved hjælp af Windows. Windows 8 introducerede nogle store ændringer i den måde du udskriver dokumenter og fotos på, og udskrivning er en ret grundlæggende færdighed. Vi kan udskrive mindre end nogensinde, men det er ikke stressende at få printeren til at fungere, når du er kort tid. Microsofts ændringer til udskrivning i Windows 8 og Windows 10 gør forsøg på at reparere printere i Windows 10 lidt forvirrende.Læs: Sådan bruger du Google Cloud Print fra Android, iPhone eller iPad

En del af problemet ser ud til at være relateret til stigningen og faldet i selve trykkeriet. For to årtier siden udskrev vi alt fra bograpporter til kort og fødselsdagsmeddelelser. Hvis du ville dele et billede, du ville tage, trykte du og lavede kopier til din familie.

Dette gælder ikke i dag. Vi deler billeder over cloud storage-tjenester. Invitationer er nemmere at håndtere end nogensinde takket være Facebook Events. I stedet for at sende fødselsdagskort ønsker vi blot de mennesker, vi bryr os om godt på deres Facebook-væg. Det ser ud som om printere er den sidste ting på Microsofts liste for at forbedre med opdateringer. Du har sandsynligvis ikke behøvet fejlfinding af en printer i en loggetid.

Læs: 9 Grundlæggende Windows 10 Problemer & Sådan Fixes Dem

Sådan repareres printere i Windows 10.

Forbereder din printer

Før du dyker ind i Windows 10's områder dedikeret til printere, er det vigtigt, at du kigger på din printer.

Tjek strømkablet, der løber fra printeren og ind i væggen. Sørg for at alle dens stik er stramt.Kontroller også knapperne på din printer for blinkende eller alarmlys, der angiver, at der er et problem med printeren.Endelig skal du være sikker på, at du har lidt papir i din printer, og at bakken, der fanger det, du udskriver, er helt udvidet. Det gør ikke ondt for at kigge indeni med printerdøren åben for at sikre, at der ikke er papir, der allerede har stødt på maskinen.

Fastgørende printere i Windows 10 fra indstillingsappen

Du vil gå til indstillingsappen for at rette printere i Windows 10. Kig efter Indstillinger i din liste over installerede apps og programmer.Klik på Enheder.Klik derefter på Printere og scannere. Det er den anden mulighed fra toppen af ​​menuen på venstre side af appen.Hvis din printer er ikke angivet i området Printere og scannere, skyldes det, at Windows 10 ikke har registreret det endnu. Tjek alle dine forbindelser igen. Windows 10 vil straks begynde at forsøge at installere enhver printer, der er tændt og tilsluttet til din pc via USB, så sørg for at disse forbindelser er stramme, og der er strøm til din printer.


Hvis din printer er opført, og du har problemer, begynder det rigtige arbejde. Klik på det på listen.Klik sukkerærter.Alle de vigtige områder, du skal reparere printere i Windows 10, er her.Først bemærk at Canon laver en app til styring af sine printere. Hvis du ser denne knap, skal du trykke på eller klikke på den for at få et nærmere kig på, hvordan din printer er konfigureret. Disse apps meddeler dig ofte om blækproblemer, papirstop og mangel på papir. De giver også et direkte link til support til din printer. Undlad at panik, hvis der ikke er en app til din printer. Du skal måske installere en software-download fra din printerproducentes supportwebsted.Køen er dit sted til styring af de forskellige dokumenter og billeder, som du prøver at udskrive. Kør der for at tilføje og annullere alle udskriftsjob, du har.

Udskriftsindstillinger giver dig mulighed for at foretage ændringer i, hvordan du udskriver dokumenter.

Vælg Kør fejlfindingsprogrammet at få Windows og printeren til at køre en diagnose. Denne diagnose vil fortælle dig, hvorfor din printer ikke virker som regel.Fejlfindingen scanner din hardware- og softwarekombination, så får du de rettelser, du har brug for.

Hvis problemet fortsætter, er det en god ide at kontakte det firma, der lavede din printer. Du kan have en dårlig printer eller en printer, der ikke længere understøttes i Windows 10. For at være klar, er sidstnævnte problem ret sjældent. Windows 10 understøtter et stort udvalg af printere og scannere.

Held og lykke med at forsøge at reparere printere i Windows 10.

6 Bedste Windows 10 Laptops i 2018

Razer Blade Stealth - $ 1.499.99


Razer Blade Stealth er en high-end bærbar computer, der omdannes til et gaming powerhouse med det rigtige tilbehør.

Den bærbare bærer sit navn fra sit sort eller pistolmetal aluminium chassis. På 0,52 inches tynd og 2,98 pounds, vil du ikke have det svært at fylde det i en taske. På trods af den tynde profil varer den 10 timer mellem opladninger og har et Chroma-tastatur, der fremhæver de nøgler, du har brug for til at spille dine yndlingsspil. Intel-grafik er inde, men forbinder det med et grafikkort ved hjælp af add-onen til Razer Core, og du kan forvente fuld opløsning, selvom du er på model med en 13,3 tommers 4K skærm med touch.

Du kan bestille en Razer Blade Stealth med så lidt eller så meget strøm, som du har brug for. Det understøtter op til en quad-core 8. generations Intel Core i7-processor, 1TB solid state-drev og 16GB RAM. Den har et 3,5 mm headset jack, 2 USB 3.0 porte, en HDMI-port og en Thunderbolt 3-port. At Thunderbolt 3 port kommunikerer med Razer Core add-on.

Læs: Razer Project Valerie er en Badass Triple Monitor Gaming Laptop


Razer Blade Stealth starter på $ 1499.99. En Razer Core v2, som bruger de grafikkort, du allerede ejer, koster $ 499.99.

Køb Razer Blade Stealth til $ 1.499 fra Razer