Sådan finder du Dr. Dre Compton på iPhone og iTunes - Artikler

Sådan finder du Dr. Dre Compton på iPhone og iTunes

Dr. Dre's Compton er ude, og du kan lytte til det i iTunes eller på iPhone. Hvis du kan finde den. Her viser vi dig hvordan du finder Dr Dre's Compton på iTunes og iPhone, så du kan lytte til det gratis.

Efter år og år med rygter og spekulationer er Dr. Dre tilbage, men det er ikke med albummet, som mange havde forventet.

I stedet for Dr. Dre's Detox har den anerkendte rapper og producent udgivet et album kaldet Compton, et kompilationsalbum med store navne som Eminem, Ice Cube, The Game og Xzibit. Dens frigivelse kommer et par dage før udgivelsen af ​​N.W.A. bioptisk, straight outta compton.Den 1. august meddelte Dr. Dre, at han ville udgive sit helt nye album udelukkende på iTunes og Apple Music. Bevægelsen er sikker på at frustrere brugerne på andre platforme, men det giver meget mening: Dr. Dre er en Apple-medarbejder.

Tidligere i dag udgav Dr. Dre og Apple Compton på iTunes, og Apple Music og iOS og Mac-brugere med den korrekte softwareinstallation kan nu lytte til albumet gratis i et par timer. Desværre gør Apple Music og iTunes det ikke let at finde.

Sådan finder du Dr. Dre Compton på iTunes

Dr. Dre's Compton vil streame gennem iTunes Apple Music-applikationen i en begrænset periode. I de næste tre timer (6 PM-9PM PST) kan du streame albummet og alle 16 sporene på din Mac, iPhone, iPad eller iPod touch, hvis du ved, hvor du skal se. Albummet er en time lang.

På Mac skal du downloade den nyeste version af iTunes. Hvis du ikke vil downloade den nyeste version af iTunes, skal du i det mindste bruge iTunes 11.1, så du kan få adgang til radiofunktionen. Albummet streamer over iTunes Radio.

Når du har installeret den korrekte version af iTunes, vil du gerne følge dette link. Dette vil medbringe en side i din browser. Det skal bringe dig til en skærm, der har en lyseblå knap, der læser Lyt i iTunes. Det ser ud som skærmbilledet nedenfor.Klik på den knap, og den åbner iTunes og Dr. Dre's Compton, og dets sporliste skal begynde at spille i din iTunes musikafspiller.Hvis du allerede har den rigtige version af iTunes, og du vil springe over dette trin, kan du slukke iTunes og klikke på fanen "Ny". Når du er der, vil du se en lyserød knap, der siger "Lyt nu."

Du skal kunne springe rundt sange i tre timer, men når der er tre timer op, slutter streaming. (Bemærk: Nogle mennesker har fortalt os, at de ikke kan springe over sange i iTunes, så det fungerer muligvis ikke for dig.)

Sådan finder du Dr. Dre Compton på iPhone

Hvis du vil lytte til Dr. Dre's Compton på din iPhone, iPad eller iPod touch, skal du have Apples iOS 7-opdatering installeret, så du kan få adgang til iTunes Radio. Vi anbefaler at downloade virksomhedens iOS 8.4-opdatering, som indeholder den nye Apple Music-applikation.Når du er der, vil du klikke på fanen "Ny", der er placeret i navigationslinjen nederst i applikationen. Du kan se det på skærmbilledet ovenfor.

Når du klikker på Ny, skal du se et stort splashbillede til Dr. Dres albumpremiere. Alt du skal gøre er at klikke på Lyt nu, og det vil slukke for albummet på din enhed.Vi har ikke været i stand til at springe rundt spor på iPhone på iOS 8.4, så hvis du vil flytte rundt, vil du prøve iTunes.

Når den tre timers periode er overstået, skal du købe den via digital download via Apple Music eller iTunes. Albummet bliver tilgængeligt i morgen.

Det ser ud til at Dr. Dre's Compton også kommer ud på cd, selvom udgivelsesdatoen kommer lidt senere den 21. august.