Sådan finder du kommandoprompt i Windows 8.1 - Artikler

Sådan finder du kommandoprompt i Windows 8.1

Windows er blevet mere stabil og brugervenlig gennem årene. Hver kommando, næsten hver enkelt er direkte tilgængelig for brugere gennem Windows Stifinder, er brugerne af grænsefladen brugt til at se på daglig basis. Når du surfer på din harddisk eller endda ser på en systeminformationsmenu, er alt dette Windows Stifinder. Men Windows så ikke altid på denne måde, det plejede at være, at pc-brugere havde brug for at dykke ind i en skærm, der fjernede alle de brugergrænseflader, vi nyder i dag, og bare skrive ud operationer for, hvad de gerne vil gøre. I Windows 8.1 kaldes det kommandoprompt.

Sådan finder du kommandoprompt i Windows 8.1.

Gå til Startskærm ved at trykke på Windows-tasten på enhedens tastatur. Tablet og 2-i-1 brugere kan også trykke på Windows-knappen direkte under deres enheds display.Placer musemarkøren i feltet øverste højre hjørne af din skærm for at afsløre Charms Bar så klik eller Søg. Berøringsbrugere skal placere fingeren på højre side af deres display og svejs til venstre for at afsløre Charms Bar, og tryk derefter på Søg.Skriv kommandoprompt ind i søgefeltet placeret i menuen Flyve ud til højre. Sørg for, at du har indtastet ordret korrekt i søgefeltet, og tryk på eller søg. Tryk på brugerne skal trykke på søgefeltet og derefter skrive kommandoprompt ved hjælp af enhedens tastatur på skærmen.Det er vigtigt at huske, at du ikke bør bruge kommandoprompt-grænsefladen, medmindre du ved præcis, hvad du laver, ved, hvordan du sender via kommandoer, eller du taler med et trænet medlem af support, som langsomt går igennem hele processen. Indtastning af kommandoer er ikke så simpelt som at pege og klikke på elementerne på skærmen. Stavemåden skal være præcis og tegnene skal være præcise.Mens kommandoprompt kan fås fra tabletter og traditionelle pc'er som laptops og desktops, er det en god ide at finde et tastatur, hvis du planlægger at bruge kommandoprompt på din tablet. Ellers kan indtastning i hver kommando tage et stykke tid.

Windows 8.1 er tilgængelig gratis til alle Windows 8-brugere, bare gå til Windows Store-appen for at downloade og installere den. Vær advaret, download- og installationsprocessen tager noget tid.