Sådan aktiveres privat browsing i Safari på iOS 5 - Artikler

Sådan aktiveres privat browsing i Safari på iOS 5

En af de mindre talte om funktioner, som Apple inkluderede i sin iOS 5-opdatering til iPhone, iPad og iPod touch, var muligheden for at aktivere privat browsing i Safari-browseren. Og fordi det ikke er blevet snakkes om i vid udstrækning, er det muligt, at mange af jer enten ikke har hørt om det eller har absolut ingen idé om, hvordan man aktiverer det. Nå, vi er her for at hjælpe, og vi får dig til at surfe på internettet på et enkelt tidspunkt.

Det første du vil gøre er at gå til 'Indstillinger'På din iDevice. Det er det grå ikon med gearene.

Dernæst rul ned og tryk på Safari. Dette vil medføre en flok muligheder for browseren.Under Privatliv afsnit, vil du se Privat browsing. Drej kontakten til, og du er i forretning.

Når du er aktiveret, kan du surfe på nettet uden at opbevare dine data i browseren. Det betyder log-in information, de websteder du besøgte, søgninger du har lavet og lignende.

Perfekt til de af jer, der handler til fødselsdage eller helligdage fra din telefon og har familiemedlemmer eller andre vigtige andre.Hvis du allerede har en browser kørende, bliver du bedt om af ovenstående skærmbillede. Når du er færdig, lukker Safari, og alle dine private oplysninger vil være væk.

Det er så nemt det.