Sådan tilføjes en Gmail-konto til iPhone - Artikler

Sådan tilføjes en Gmail-konto til iPhone

Hvis du har en Gmail-e-mail-konto og en iPhone, kan du tilføje din Gmail-konto til din iPhone for at få adgang til din e-mail, mens du er på farten.

Gmail er en af ​​de mest populære e-mail-tjenester rundt, og iPhone er en af ​​de mest populære smartphones på markedet. Sammen kan de skabe den ultimative kombination, men du skal vide, hvordan du sætter alt sammen først. Heldigvis er der et par måder, hvorpå du kan føje din Gmail-konto til din iPhone. At vælge den ene eller den anden afhænger helt af, hvordan du foretrækker at tjekke din e-mail og hvilken slags brugergrænseflade du vil bruge.

En metode er at tilføje din Google-konto til iOS og derefter bruge den indbyggede Mail-app til at få adgang til din Gmail-email. Den anden metode er den nemmere måde, hvor du blot downloader Gmail-appen fra App Store. Der er fordele og ulemper for hver, men jeg vil vise dig, hvordan du konfigurerer Gmail ved hjælp af begge metoder, og derfra kan du bestemme, hvilken der ville være bedst for dig.

Brug af den indbyggede mailapp

Hvis du vil bruge den indbyggede Mail-app i iOS 8 på din iPhone, kan du importere dine Gmail-oplysninger til Mail-appen og synkronisere dine e-mails, så du får en problemfri oplevelse.

Først skal du åbne Indstillinger app og derefter rul ned og tryk på Mail, kontakter, kalendere. Op mod toppen, tryk på Tilføj konto.Du får vist en liste over tilgængelige muligheder, herunder Google (Gmail), Yahoo, AOL og Outlook. Vælge Google, naturligvis.

På den næste side skriver du dit navn, din email-adresse og adgangskoden til din Gmail-konto. Tap Næste i øverste højre hjørne, når du er færdig, og iOS vil verificere oplysningerne.Når du er blevet bekræftet, får du den næste side til at vælge de oplysninger, du vil synkronisere fra Gmail, herunder din e-mail, kontakter, kalender og eventuelle noter. Veksle nogle af disse, og du vil derefter trykke på Gemme i øverste højre hjørne.Derefter kan du åbne Mail-appen og se hele din e-mail, ligesom du ville se den på Gmail. Det er virkelig nemt at oprette.

Den gode ting ved denne metode er, at Mail-appen er fuldt integreret i iOS, så det fungerer godt med andre apps, du går frem og tilbage fra. Det har dog ikke funktionerne som Gmail-appen, som f.eks. Etiketter og hovedrolle-e-mail. Men det er her, hvor den anden metode kommer i spil.Downloader Gmail-appen

Gmail-appen indeholder mange af de samme funktioner som webgrænsefladen, så at gå mellem de to er sømløs og velkendt. De svingbevægelser, der findes i standard Mail-appen, gør det imidlertid meget nemmere at navigere og administrere din e-mail, mens Gmail-appen ikke indeholder dette.

Personligt kan jeg lide Gmail-appen, da grænsefladen ligner webgrænsefladen, hvilket betyder, at jeg kan komme tæt på de samme funktioner på begge platforme, og etiketter fungerer det samme også, hvilket er super nyttigt. Hvis du mener, at du foretrækker at bruge Gmail-appen, kan du også konfigurere den.

Først skal du åbne App butik app på din iPhone og søge efter Gmail. Det bør være det første resultat, der vises, men hvis ikke, skal du kigge efter den app, der er udviklet af Google Inc., som vises i lille tekst under appens navn.Når du har downloadet appen, skal du åbne den og gå igennem opsætningen. Det er ret selvforklarende, men det vigtigste skridt er tydeligvis at indtaste i din gmail email adresse og password. Derefter vil du blive behandlet med en lille rundvisning af, hvordan appen fungerer, og hvordan du bruger den.

Derefter bliver du behandlet med en lignende grænseflade som den af ​​webgrænsefladen, når du har adgang til din indbakke, bare på en mindre skærm og mere egnet til at trykke snarere end at klikke på. Men hvis du er bekendt med Gmail-webgrænsefladen, bør du ikke have noget problem at lære, hvordan Gmail-appen fungerer.