GTA 6 Udgivelsesdato, rygter og mulige funktioner - Artikler

GTA 6 Udgivelsesdato, rygter og mulige funktioner

Færre begivenheder i spil er mere varmt forventet end GTA 6 frigøre. Rockstar har ikke annonceret spillet endnu, men spillere handler allerede rygter om GTA 6 release dato, gameplay funktioner og indstilling.GTA 6 frigør rygter, har Xbox One og PS4-spillere begejstret af forskellige grunde. Først, GTA Online, online del af GTA 5, har stadig mange mennesker, der spiller det. Der er så mange spillere, der spiller det GTA 5 rangeret som et af de mest populære spil i 2017. Det er trods debut i 2013.

GTA 6 frigivelse rygter er også spredning, fordi det har været meget lang tid siden franchisen fik noget nyt historie-relateret indhold. Rockstar Games har aldrig udgivet nogen DLC til spillets historie. Det er brugt de sidste fire år at tilføje nye køretøjer, modes og missioner til GTA Online i stedet.

Timing er den sidste grund til at GTA 6 frigør rygter spredes hurtigt. Rockstar har forsinket Red Dead Redemption 2, to gange nu. Uden det spil at besætte deres sind, spekulerer hard-core open-world-spilfans hvad GTA 6 vil tilføje til franchisen.

Læs: 15 fantastiske nye GTA 5 funktioner

Her er alt, hvad vi ved og tror, ​​vi ved om GTA 6.

GTA 6 Udgivelsesdato, rygter og mulige funktioner  

  • Hvornår er GTA 6 Release Date
  • GTA 6 Gameplay Ændringer
  • GTA 6 historie
  • GTA Online 2 rygter
  • Når vi kan forvente GTA 6 News

Hvornår er GTA 6 Release Date?GTA 5 lanceret ligesom den nuværende generation af videospilkonsoller gjorde deres vej til at opbevare hylder.Det er solgt 90 millioner eksemplarer siden udgivelsen i september 2013. Disse salgstal skal spille en vigtig rolle i hvorfor vi ikke har en embedsmand GTA 6 udgivelsesdato endnu.

Påstået, Rockstar har ikke udgivet noget add-on indhold til GTA 5 fordi det fokuserer på nyt indhold til GTA Online. Hvis det er sandt, er det også sandsynligt, at Rockstar ændrede sine planer for a GTA 6 frigive til konto for spillets popularitet. Når alt kommer til alt, hvorfor frigive en ny post i franchisen, der stadig sælger godt og tjener penge?

Slipper rygter

Tro ikke på nogen GTA 6 frigive rygter, der peger på en lancering i 2018. Det synes bare ikke sandsynligt, da Rockstar kommende udgivelser og GTA 5's salgstal for det sidste år. Også, Rockstar har allerede en lancering i 2018:Red Dead Redemption 2.

Læs: 2 grunde til forudbestilling Red Dead Redemption 2 og 3 grunde til at vente

Forvent a GTA 6 udgivelsesdato i 2020 tidligst. Det giver Rockstar nok tid til at fokusere på Red Dead Redemption 2 frigive i mere end et år før hyping dette nye spil.

GTA 6 Gameplay ÆndringerVi ved endnu mindre om GTA 6 gameplay, end vi gør om en potentiel udgivelsesdato. Vi kan dog spekulere om, hvad holdet tilføjer baseret på, hvad vi har med GTA 5.

GTA 5 havde tre hovedpersoner med tre forskellige personligheder. Hvis du ville se nogen gå fra at være en mindre tid tyv til et medlem af en succesfuld besætning, var der Franklin. Trevor var sindssyg og uforudsigelig. Michael var en middelalderen, der forsøgte at håndtere en livskrise. Dette system viste sig så populært, at det er svært at forestille sig en GTA 6 frigive uden mere end et hovedperson.

Det er også muligt, at Rockstar beslutter at stoppe med at skabe et centralt tegn og lade dig oprette din egen i stedet, men det virker meget risikabelt. Grand Theft Auto Online gør det i dag

En GTA 6 Gameplay forandring vi kan satse på er mere realistisk grafik. GTA 5 på Xbox One og PS4 er opdaterede udgivelser af Xbox 360 og PS3 versionerne. Siden de lancerede, har Microsoft og Sony introduceret to nye konsoller, der understøtter 4K grafik og HDR farve. 4K er stenografi for visuelle billeder, der er fire gange så detaljerede som almindelig HD-grafik, og HDR er et farveformat, der giver spil en bredere farvekontrast.Michael i GTA 5's historie.

Læs: Xbox One X vs PS4 Pro: Hvilken er bedre til 4K?

Hvert nyt konsolspil understøtter disse visuelle forbedringer på en eller anden måde. Det er svært at tro, at en potentiel blockbuster kan lide GTA 6 ville heller ikke støtte dem. Rockstar har altid skubbet grænserne for, hvad nuværende generationskonsoller kan gøre med Grand Theft Auto franchise.Om den første personvinkel, der blev lanceret med Xbox One, PS4 og Windows versioner af GTA 5 holde fast er mere diskutabelt. Mange spillere ved ikke, at det er der. Hvis Twitch-strømme og YouTube-videoer er nogle indikationer, vil spillere, der ved, at det er der, foretrække den tredje persons vinkel, som spillet er kendt for. Spillere bruger meget tid i GTA tilpasse deres karakter. Den bedste måde at se disse tilpasninger på er med tredjepersonens kamera.

Læs: Bedste nye Xbox One-spil Kommer i 2018

Gameplay Ryder

Andet GTA 6 gameplay rygter pege på Rockstar nedbryde væggen mellem sit historie relaterede indhold og online spil. Nærmere bestemt tror nogle mennesker, at online-missioner vises i singleplayer-oplevelsen, så spil ikke bruger minutter at skifte mellem tilstande. Disse rygter bygger på ideen om, at Rockstar vil lade dig skabe din egen skræddersyede karakter til singleplayer i stedet for at lave deres egen karakter, der er centralt for spillets historie.

GTA 6 historie

Af alle de ting, fans taler om, GTA 6 Historien er det mindst talte om. Det er fordi vi ikke har noget at gå på udover placerings rygter.

Hvor GTA 6 kan tage plads

Intet konkret har opdaget GTA 6-lokationen, men der er masser af ubegrundet spekulation om det. Taler på Udvikle konferencen i 2013, forklarer Rockstar's Leslie Benzies, hvordan virksomheden beslutter sig for at sætte et spil og hvor vigtigt indstillingen er for franchiseens succes.

"Hvor skal det indstilles, er det første spørgsmål. Derefter definerer missionerne; du laver forskellige ting i LA end i New York eller Miami. Kortet og historien bliver samlet sammen, og historien er en grundlæggende strøm af, hvordan det fungerer, så du kan lagre missionerne i, "siger Benzies ifølge MCV.New York City, San Francisco, Las Vegas, Manchester har dukket op i tidligere spil i serien, selvom spillene ikke bruger deres rigtige navne. For eksempel er New York City Liberty City i Grand Theft Auto franchise.

Der er store byer der GTA har ikke udforsket endnu. Konkret har det ikke vovet mange kapitler, som Washington D.C., Toronto, Mexico City eller London. En historie og breakout missioner, der mocker regeringens korruption i disse byer, synes i rette tid, når du tager højde for aktuelle begivenheder.Det er værd at bemærke, at Rockstar ikke er bange for at se de byer, den er brugt i et nyligt spil. Studiet brugte San Andreas en gang som en by og igen som en stat med fire byer og masser af natur, da teknologien endelig tillod det at udvide størrelsen af ​​dets spilverdener. På grund af det er en tilbagevenden til Liberty City ikke engang ud af spørgsmålet.

GTA Online 2 rygterLangt om længe, GTA Online 2 rygter løber voldsomt. De fleste af dem er dog centreret om forbedringer og forbedringer af livskvalitet og ikke nyt indhold.

I disse rygter er Rockstar forbedretGTA Online s loading gange dramatisk takket være den ekstra kraft, som Xbox One X og PS4 Pro giver. Dette synes muligt, GTA 5 s Indlæsningstider er bedre på disse konsoller end Xbox One og PS4. Men det meste du bruger og venter på GTA Online at indlæse er, fordi spillet interagerer med Rockstar's servere for at forbinde dig med andre spillere.

Det er sikkert at antage det GTA Online 2 vil beholde de brugerdefinerede tegn, biler, lejligheder, våben, besætninger og delt online verden, som den første har. Det er derfor, spillere stadig vender tilbage, når der er nyere titler at spille.Du må muligvis forlade dyre indkøb som denne guldhelikopter bagud med den næste Grand Theft Auto Online-udgivelse.

Læs: Hvorfor og hvordan man tjener penge på GTA Online

Fordi Nej Grand Theft Auto spil har nogensinde haft en online-verden, er det svært at forudsige, om Rockstar overfører de varer, du har brugt penge på GTA Online til en efterfølger. Mange nye onlinespil giver dig mulighed for at overføre din karakter, men overlade alle dine køb i spillet og opleve bagud for at sætte alle spillere tilbage på lige vilkår. Rockstar kunne nemt gøre det for GTA Online 2 uden at forstyrre spillere, fordi de forventer det.

Når vi kan forvente GTA 6 Nyheder

Forvent ikke GTA 6 nyheder i den nærmeste fremtid. Rockstar kan lide at fokusere på et spil ad gangen. I 2018 er det spil Red Dead Redemption 2 og ikke GTA 6. Forvent dette ændres en gang Indløsning 2 har haft tid til at tiltrække en fanbase af sig selv.

8 bedste nye PS4 spil kommer i 2018

MLB The Show 18 - 27 marts$ 59,99 fra Amazon

MLB The Show 18 ankommer den 27. marts med RPG opgraderinger, legender og opgraderede modes til PS4 og PS4 Pro.

Sony har opdateret hit baseball spillet med tonsvis af nye funktioner. Vejen til showet, Shows ' singleplayer-oplevelse, har et udvidet progressionssystem, som bedre simulerer, hvordan virkelige spillere lærer og vokser over tid. Du angiver kortsigtede og langsigtede mål for din brugerdefinerede karakter. De fremskridt, du har lavet i MLB The Show 17 s Vejen til Show Mode og Franchise Mode overfører til dette nye spil.

Retro Mode, Critical Situation, Quick Count og 3-Inning-spil betyder, at du kan hoppe ind i dit yndlingsspil uden at spille et spil i fuld længde, hvilket er fantastisk til travle spillere.

Læs: MLB The Show 18 Udgivelsesdato, Detaljer og funktioner


Og når du bliver træt af MLBs opdaterede liste over nuværende spillere, kan du erstatte Babe Ruth og andre legender fra baseballens fortid.

Hvis du forudbestiller MLB The Show 18, Du får adgang til spillet den 23. marts. Det er fire dage tidligere end andre spillere.