Google Stadia Gaming: 5 ting du behøver at vide - Artikler

Google Stadia Gaming: 5 ting du behøver at vide

Google annoncerede for nylig en helt ny spilplatform, der hedder Stadia, og her er hvad du behøver at vide. Stadia er et skybaseret spil system, der vil samle spillere, udviklere, streamers, YouTube og mere til et sted, der kan afspilles på næsten enhver enhed, du ejer.

Forestil dig at kunne spille alle de nyeste spil uden en stor dyr computer eller den nyeste Xbox-konsol. I stedet skal du bare åbne Chrome Browser og finde det spil, du vil spille for at komme i gang. Alt uden at skulle downloade eller opdatere noget. Det virker bare, straks.

Du kan endda gå fra at se din yndlingsstrømmer på YouTube for at spille sammen med dem om et par sekunder. Google-servere gør det tunge løft og spillet bliver simpelthen streamet til den enhed, du spiller på. Her er lanceringen vide0, så læs videre for flere detaljer.

  • Stadia er Googles nye Cloud-Gaming Platform
  • Spil ethvert spil på en hvilken som helst enhed med en Chrome Browser (Som i Desktop, Laptop, TV, Telefoner, Tabletter, Chromecast og Stadia Controller)
  • Google Stadia lancerer "i 2019" (sandsynlig sene sommer)
  • Stadia er til gamere, udviklere og streamere
  • Prissætning Currently Unknown

Hvad er Google Stadia?

Stadia er stort set Netflix til spil. Det er Googles helt nye cloud gaming system, der tidligere blev kendt som Project Stream. Ideen er enkel: Stadia vil lade dig spille AAA-spil (fra enhver platform) på en hvilken som helst enhed med en Chrome Browser. Du behøver ikke downloade, installere, lappe eller opgradere dine spil - nogensinde. I stedet er det altid up-to-date og klar til at gå.

Du skal bare logge ind og streame spil over internettet til enhver enhed, du gerne vil spille på. Stadia er i stand til at levere glat, stabilt, lagfrit spil i op til 4K opløsning ved 60 FPS med HDR og surround sound. I det væsentlige vil spil køre, ligesom de bliver spillet på en $ 2.000 pc, Xbox eller en Playstation, men de bliver streamet til din enhed over internettet. Stadia ligner NVIDIAs GeForce Now, PlayStation Now eller endda Microsoft XCloud, kun med kraft fra Google, Google Assistant og YouTube alle sammen.Faktisk hævder Google, at dens Stadia cloud computing power er kraftigere end en PS4 Pro og Xbox One X kombineret, hvilket vil resultere i en fantastisk og enkel spiloplevelse for alle. Det er en dristig erklæring og noget, der vil være utroligt populært, hvis de kan levere på alle disse løfter.Og hvis alt det lyder imponerende, er det kun begyndelsen.Google fortsatte med at sige, at de planlægger at tilbyde 8K gaming i sidste ende, stabile 120 fps framerates for enhver titel og meget mere. Nå, så længe du har en internetforbindelse hurtigt nok til at røre alle oplysninger fra Googles servere tilbage til den valgte enhed.

Hvilke spil kommer til Stadia?

Teknisk set er næsten ethvert spil i stand til at køre på Stadia, og Google skitserede endda et par under meddelelsen. Specifikt nævner Assassin's Creed Odyssey kører ved 1080p og 60 fps, eller endog den nyere Doom Evige i 4k. At levere 4K ved 60 FPS er en big deal, og meget spændende.Hvis Stadia er i stand til at spille disse spil på et sådant højt niveau, bør cloud gaming systemet være i stand til at håndtere og streame næsten alle større titler tilgængelige på tværs af flere forskellige konsoller eller platforme.

Google gav os ikke specifikt en liste over starttitler, understøttede spil eller endda antydning af, hvad der kommer. Når det er sagt, bekræftede de et helt nyt "Stadia Games & Intertainment" selskab, der vil begynde at udvikle og frigive spil til tjenesten. Den eneste potentielle ulempe til Stadia er når det kommer til konkurrencedygtige skydespil eller onlinespil som PUBG, Fortnite eller CS GO. Simpelthen fordi latens, hastighed og øjeblikkelige reaktioner er så vigtige. Vi bliver nødt til at vente og se.

Google Stadia Udgivelsesdato

Vi ved desværre ikke, hvornår Google planlægger at frigive Stadia til verden. Under meddelelsen bekræftede de, at det kommer i 2019, og nævnt hvilke regioner der kommer til at prøve det først. Men det var alt, virksomheden var villig til at dele på dette tidspunkt.Google bekræftede, at de vil have mere information i de kommende uger, måneder og nogle større meddelelser tidligere i sommer. Med det sagt har vi en fornemmelse, at Stadia vil ankomme i slutningen af ​​sommeren eller i efteråret.

Stadia kommer til USA, Canada, Det Forenede Kongerige og Europa først, med andre regioner på et senere tidspunkt.

Bygget til spillere, udviklere og streamere ens

Her er ting, der tager en tur, der kan hjælpe Stadia med at få en kant over konkurrencen. Google designet Stadia til at arbejde for alle. Det er ikke kun en spil streaming service til forbrugerne. Det er også en platform fuld af værktøjer til spiludviklere, og mange muligheder og værktøjer til streamers.

I betragtning af at Google ejer YouTube, og billioner af spil bliver set eller streamet på YouTube, er Stadia i en god position at kombinere de to - og de vil gøre det præcist. Du kan øjeblikkeligt trykke på Google Assistant-knappen på Googles Stadia-controller og finde vejledninger for at slå et niveau, snyd, tip eller tricks. Eller endda pause spillet for at kontrollere en video om, hvordan du gennemfører en bestemt opgave.Derudover er Stadia også designet til at hjælpe YouTube-skabere til at forbinde og engagere sig med fans. Google bekræftede funktioner som "Crowd Play", som vil lade dig gå fra at se din yndlingsstrømmer på YouTube for at hoppe ind i spillet, på samme sted med din yndlingsstrømmer, hvis de tillader det.Stadia Controller ser legit ud

Derefter vil State Share lade venner eller streamere dele et bestemt sted i spillet som en stor chef eller endda lave deres egen udfordring og derefter dele det med venner eller tilhængere, der ser streamen.

I grund og grund er Stadia ikke bare en spilstrømplatform. Det er en måde at spille, interagere på, udvikle, skabe og nyde spil som aldrig før.

Hvor meget er Stadia?

Til sidst vil prisen på Stadia og den overordnede servicemodel bestemme vejret Stadia er vellykket. Skal vi betale et månedligt streaming abonnementsgebyr (som $ 10 eller $ 20) en måned for Stadia og betale for spil, begge? Måske vil Google arbejde op for at give spillere mulighed for at betale et lille "streaminggebyr" for de spil, de ønsker at "eje".

Vi håber, at Google simpelthen beder gamere om at betale et abonnementsgebyr, og det er det for at få adgang til alt indhold. Vi kan kun drømme, ikke?

Dette er stadig helt helt nyt, og du kan forvente yderligere oplysninger fra Google, spiludviklere og streamere i de kommende uger og måneder. For øjeblikket klik her for at få flere oplysninger eller til at tilmelde dig opdateringer.