Google Smartwatch Release Rumours Pickup Steam - Artikler

Google Smartwatch Release Rumours Pickup Steam

Smartwatch-markedet har langsomt mistet fart, men det skal alle ændre sig i begyndelsen af ​​februar. I slutningen af ​​2016 bekræftede Google, at firmaet arbejdede hårdt på to high-end flagskibs Android Wear smartwatches for dette år. Nu er yderligere detaljer begyndt at dukke op.

Siden udgivelsen i 2014 har Android Wear smartwatches været få og langt imellem. Moto 360 var vellykket, men det handler om det. De fleste producenter besluttede at springe 2016 helt uden nye udgivelser. Men lækager tyder på, at Google og LG snart vil debutere to fantastiske Android Wear 2.0 smartwatch-muligheder.

Læs: Google Smartwatch-udgivelse rygter igen

I flere måneder har vi hørt rygter om, at Google selv opbygger et par premium-ure. I december bekræftede Google det, selvom de ikke vil blive mærket som Pixel eller Nexus-enheder. I stedet ser de ud til at arbejde med LG i et forsøg på at fremvise deres nyeste bærbare.Ifølge The Verge, der var vært for et interview med Android Wear manager og Google medarbejder Jeff Chang, kommer store ting. Under interviewet havde Jeff meget at sige om Android Wear, smartwatches som helhed, og hvor tingene er på vej.

Siden da har vi ventet på flere oplysninger, og nu er det ankommet. Her er hvad vi ved om Googles kommende smartwatch-partnerskab.

Google Smartwatch-detaljer

Googles medarbejder fortsatte med at sige, at disse ikke vil være "Pixel eller Nexus" mærkevarer. I stedet kommer de fra et velkendt firma, der har udgivet Android Wear ure tidligere. Tilføjelse af brændstof til ilden, VentureBeat hævder, at det vil være to LG smartwatch muligheder.Mock-up af rygter Google Watches

Desuden vil disse to high-end ure være den første til at køre på den nye og forbedrede Android Wear 2.0 software opdatering. Medbring mange forbedringer af wearables og vores håndled. Derudover vil begge støtte Android Pay for mobile betalinger sammen med Google Assistant.

Udgivelses dato

Ifølge den populære lekstjerne Evan Blass udgiver Google Android Wear 2.0 den 9. februar på LG Watch-lanceringsbegivenheden.

Marker din kalender: Android Wear 2.0 lancerer den 9. februar.

- Evan Blass (@evleaks) 17. januar 2017

På den dag vil LG og Google afsløre to enheder, der ligner udførelsen ovenfor. Følgende vil være en global udgivelse af Android Wear 2.0 i løbet af en uge eller to.

Rygerne hævder, at begge vil være imponerende nye smartwatches. En kaldte LG Watch Sport, og en mindre mere overkommelig og stilfuld LG Watch Style. Det siges, at begge har en digital krone svarende til Apple Watch, men har stadig en touchscreen på samme tid. Dette bliver smartwatch værd at købe i 2017.

Alt sagt og gjort ved vi stadig ikke for meget lige nu. Men hvis 9. februar virkelig er dagen, skal flere oplysninger snart overflade. For nu skal vi vente på yderligere detaljer for at være sikker. Uanset hvad, bliv afstemt for flere detaljer og vær på udkig efter to fantastiske Android Wear 2.0-ure af Google og LG.