Galaxy Note 9 vs Galaxy S7 Edge: Hvad du behøver at vide - Artikler

Galaxy Note 9 vs Galaxy S7 Edge: Hvad du behøver at vide

Med Galaxy Note 9 udgivelsesdatoen er næsten potentielle købere forsøger at afgøre, om de er klar til en opgradering. Hvis du stadig bruger en ældre Galaxy S7 eller S7 Edge, har du masser af nye telefoner at vælge imellem. Store enheder som S9 + eller Galaxy Note 8, og selvfølgelig Samsungs nye Note 9.

Mellem Note 7-tilbagekaldelsen og et par Samsung-telefoner, der alle ser det samme, forstår vi, hvorfor nogle mennesker stadig bruger S7 Edge. Hvis ja, vil denne vejledning gå over alt, hvad du behøver at vide om Galaxy Note 9. Så sammenligner vi den med den ældre Galaxy S7.

Den nye note 9 har to kameraer på bagsiden, en stor skærm og masser af softwareforbedringer. Og mens Galaxy S7 Edge stadig er en god telefon, begynder den at vise tegn på aldring. Vores lysbilledshow nedenfor vil fortælle dig, hvorfor note 9 er værd at opgradere.Mens Galaxy S9 og S9 + tidligere i år var lokkende opgraderinger, er det muligt, at der ikke var nok fysiske ændringer for at lave omskifteren. Galaxy S7 Edge har en anstændig 5,5-tommers buet skærm, et solid kamera, udvidelig lagring og trådløs opladning. Bemærk 9 kunne dog være den første telefon med nok til at få dig til at ønske en ny telefon.

Og mens Galaxy S7 for nylig modtog Android 8.0 Oreo opdateringen, er det sandsynligvis den sidste store software release for disse ældre telefoner. Så snart har du forældet specs og software og mangler mange vigtige vigtige softwarefunktioner.

Læs: 10 Ting Galaxy Note 8 kan gøre

Vores link ovenfor går over nogle seje ting, som not 8 kan gøre. Samsungs nye Galaxy Note 9 er ens, og faktisk modtaget endnu mere nyttige funktioner. Hvis du stadig er på hegnet, vil vi hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Her sammenligner vi den ældre Galaxy S7 og S7 Edge med den kraftfulde nye Note 9. Desuden forklarer vi, hvad der gør det værd at købe, eller hvis du vil være bedre, bare at få en Galaxy S9 + i stedet.

Galaxy Note 9 vs Galaxy S7 Edge: Design & DisplayTo af de største forskelle mellem disse telefoner er designet og skærmen. Selvfølgelig, fra en S-serie til en note får du en større skærm, men det er en måde større skærm. Derudover har de nyere Samsung-telefoner en slank kant-til-kant-design uden front-fingeravtrykkscanner og ingen fysisk hjemknap.

Samsungs Galaxy S7 Edge har en 5,5-tommers Quad HD-skærm. Det ser godt ud og alt, men det er faktisk den mindste skærm ud af enhver high-end Samsung udgivet i de sidste par år. Galaxy S8 er 5,8 tommer, Galaxy S9 + er 6,2 tommer, og den nye Galaxy Note 9 er den største endnu, der kommer ind på 6,4 tommer.

Men fysisk er det ikke meget større end Galaxy S7 Edge. Det er lidt højere og bredere, men det handler om alle. Det betyder, at det er nemt at bruge det med den ene hånd. Så tror ikke du får en gigantisk telefon, du vil ikke være i stand til at holde.

Samsung slankede ned kantene rundt på skærmen og fjernede startknappen. Som følge heraf er fronten næsten hele skærmen. At gå fra 5,5 tommer til 6,4 tommer i Galaxy Note 9 er en stor ændring. De små besætninger betyder, at det ikke er en hard switch, selvom.

Begge telefoner har en Quad-HD AMOLED-skærm, der ser fantastisk ud, kun Bemærk 9 er et par generationer bedre, så det er lysere, har mere levende farver og fungerer bedre udendørs. Hvis du kan klare den større skærm, skal du bare opgradere.

Hvad angår designet, er de ens anderledes. Du får stadig udvidelig lagring, vandmodstand, trådløs opladning, en microSD slot og mere. Kun med den ekstra fordel ved to kameraer, slanke kanter og S-Pen stylus selvfølgelig.