18 Fallout Shelter Tips, tricks, snyder og strategier - Artikler

18 Fallout Shelter Tips, tricks, snyder og strategier

Her er de vigtigste Fallout Shelter tips og tricks til at niveauere hurtigere, få flere beboere og låse op for nye bygningsformer. Med Fallout Shelter på nye systemer og med nye muligheder som Mr. Handy der er flere ting du skal vide, mens du spiller.

Vi forklarer også, hvordan man får gratis Caps og Lunchboxes ved blot at spille Fallout Shelter med et formål. Endelig ser vi på, hvad du skal vide om Fallout Shelter cheats i 2018. Vi dykker også ind i Fallout Shelter-hemmelighederne, du bør vide om.

Fallout Shelter er en iPhone, iPad, Android, Xbox, PS4, Nintendo Switch og PC-spil, som giver brugerne mulighed for at bygge og styre et hvælving fra det populære Fallout-spil. Dette er ikke Fallout 4 til iPhone, og der er ingen sammenhæng med statistikker eller bonusser til Fallout 4-spillet på konsoller.

Fallout Shelter er gratis at spille med mulighed for at bruge op til $ 19,99 på køb i app på de fleste systemer, der leverer varer, caps, ressourcer og nye beboere. Du kan bruge op til $ 49,99 på en enkelt i app-køb på PS4. Du kan spille dette spil uden at bruge nogen rigtige penge, og det er lettere, hvis du bruger nedenstående Fallout Shelter-tips.

Der er ingen rigtige måde at spille Fallout Shelter på. Du kan styre din hvælving som du finder passende, men med disse tricks kan du tilføje flere beboere og låse op til flere værelser hurtigere, hvilket vil gøre dine beboere lykkeligere og føje til deres færdigheder.

Her er Fallout Shelter Tips, du skal opbygge et større husly, tiltrække flere beboere og forberede dig til raiders og Radroaches. Før du forsøger at bruge nogen Fallout Shelter snyder anbefaler vi at læse til slutningen.

Byg med et formålNår du begynder at bygge, tænk på dit hvælves layout.

Det er først efter at du har bygget et par værelser, hvor spillet fortæller dig den største hemmelighed i hvor du skal placere dine værelser. Hvis du opbygger to værelser af samme slags ved siden af ​​hinanden, deltager de og giver bedre præstationer.

Du kan også placere tre af et værelse ved siden af ​​hinanden for at knytte dem sammen, men du får ikke så meget af en bonus på tværs af bordet, når du gør dette.

Når du planlægger, hvor du skal bygge, skal du sørge for at have plads til at forbinde dine værelser til en af ​​samme type.

Hvis du bygger to værelser ved siden af, og de ikke forbinder, skal du sørge for, at de opgraderes til det samme niveau. Husk at tilføje værelser kræver mere elproduktion.

Placere beboere i de rigtige værelserSørg for at beboerne går i de rigtige rum.

Når du begynder at bringe beboere i din hvælving, skal du sørge for at de er i de rigtige rum. Dette øger produktionen og vil holde dem glade. Tryk på enhver dweller for at se deres attributter og hvad de er bedst til. Hvert værelse har det bedste med en specifik egenskab.

I stedet for at forsøge at huske specials, der hjælper hvert værelse, kan du bare zoome ind i lokalet for at se, hvilke specielle der bedst er der. Det lille bogstav i en cirkel viser dig, hvilken speciel egenskab der vil øge produktionen.

Du kan også trække beboeren fra værelse til rum for at se, hvor de passer bedst. Brevet og et positivt eller negativt tal vises på skærmen, når du gør dette. Drop dem i det rigtige rum for bedre produktion.

Hvis du tilføjer nogen med held til et værelse, vil det øge chancen for succes på et Rush.

Opgrader dine værelserOpgrader for bedre output.

Du behøver ikke at bygge et spredt underjordisk hvælving med det samme. Du kan også opgradere værelser for at øge output og lagring. Dette vil hjælpe dig med at opfylde behovene hos din voksende befolkning uden at skulle konstant tilføje en ny kraft- eller vandstation.

Tryk på et værelse og derefter på opgraderingspilen øverst til højre for at opgradere. Dette vil vise dig omkostningerne og den øgede udgang og opbevaring. Tilføjelse af et andet værelse, der kombinerer for at gøre en større, er en bedre ide i nogle tilfælde, så du bliver nødt til at bestemme, hvornår du skal opgradere og hvornår du skal udvide.

Hold alle lykkeligeGlade indbyggere betyder bedre produktion.

En af dine opgaver som tilsynsførende er at holde beboerne glade. Dette øger output, hvilket gør spillet lettere overordnet. Du kan se din samlede lykke score i ansigtet øverst til venstre på skærmen.

Du kan også trykke på en individuel dweller for at se deres lykke. Du kan styre lykke ved at holde ressourcer over minimum, placere beboere i et job, de kan lide og ved at give dem pauser i lounger eller i boligkvarteret.

Placer en ulykkelig dweller i boligkvarteret med et af det modsatte køn og til sidst vil de have sex. Dette resulterer i 100% lykke for begge tegn, og kvinden er 100% lykkelig for graviditeten.

Brug Mr. Handy Wisely

Hr. Handy er en robotassistent til dig. Du kan tjene en Mr. Handy i madkasser som et legendarisk kort, eller du kan købe en Mr. Handy til omkring 99 cent gennem et køb i app. Du kan også tjene en ved at gennemføre mål i spillet.

Med Mr. Handy kan du sætte ham i en enkelt etage og lade ham gå rundt med at samle ressourcer, beskytte gulvet mod hændelser og endda sendes ud i ødemarket for at samle hætter.

Dette giver dig mulighed for at samle flere ressourcer, mens du ikke er aktivt i spillet. og du behøver ikke at bekymre sig om angribere og andre problemer så meget som du normalt ville.

Sæt noget tid til at forsøge at fuldføre quests, der dukker op med Mr.Handy belønninger. Hvis ikke, er det faktisk værd at samle en for en dollar eller fem for $ 4.

Rush med forsigtighedEt mislykket rush kan bety roaches eller ild.

Du kan haste enhver produktion for at imødekomme hvælvingens umiddelbare behov, men der er en risiko. Når du trykker på Rush, kan du se, hvor sandsynligt en ulykke er. Dette kan betyde Radroaches eller en brand, der vil hæmme produktionen og skade dine beboere.

Brug denne indstilling, når du har brug for den, men vær opmærksom på at den kan genopvarme og sænke dig i det lange løb.

Du bør forsøge at bringe indbyggere med høj Luck magt til værelser, du har brug for at skynde ofte, da dette vil øge dine chancer for succes.

Fortsæt til næste side ->

Sider: 1 2 3 4